Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apsikusss

pierwszy raz z nieodpowiednim facetem

Polecane posty

Gość apsikusss

w sumie jestesmy razem około 2 miesiacy nie kocham go poniosło nas ja załuje to był moj pierwszy raz a jego nie..:(

Gość teraz to już po ptokach

Gość a moze tak...
nie ma co sobie pluć w brodę teraz tylko pilnuj, żeby w przyszłości dokonywać dobrych wyborów - zawsze rób to, co dla Ciebie dobre:-)

Gość nina blue
a moze tak... czy to ty jestes a moze.. ;-)

Gość a mozeby tak...
nina blue nie:-) trochę zatem zmienię swojego , żeby nie podkraść komuś nicka :-)

Gość nina blue
szkoda ze to nie ty heheeh

Gość apsikusss
załuje dlatego ze go nie kocham on mnie nie kocha po prostu tak nas poniosło ze wtedy naprawde chciałam uprawiac z nim sex no i stało sie ale teraz mysle ze mogłam poczekac ogolnie zla jestesm na niego i obrazona ciagle a on niewie o co:o ech,, jest moim chlopakiem nie przypadkowa osoba

Gość nie żałuj
chyba, ze faktycznie na samą mysl o tym facecie cie odrzuca. ale jezeli nie, to nie zaluj! ja od 4 lat mam jednego faceta i on byl moim pierwszym ja jego piersza nie bylam. a teraz zaluje, ze ja wczesniej nikogo nie mialam bo mnie boli to, ze moj kochany facet mogł wczesniej z kims innym uprawiac sex. gdybym tez wczesnej to robila nie bylo by problemu, a tak pozostaje dziwny nie sam. nie przejmuj sie!!sprobuj spojrzec na to z mojej perspektywy.

Gość forum kobiece
wszystko ok, tylko teraz musisz pisać na forum ze faceci ktorzy chca miec dziewice to kretyni i ze powinni marzyc wlasnie o kobietach ktore sie z kims puściły🖐️

Gość apsikusss
tylko ze według facetów tutaj piszących nie będąc dziewica nie jestem dobrym materiałem na zone:o więcej sexu z nim nie bedzie wcale nie było fajnie wszytsko mnie bolało i panicznie bałam sie zeby ciazy z tego nie było chociaz sie zabezpieczylismy:o raczej nie predko sie to powtórzy wczoraj mu odmowiłam a on zdziwił sie czemu :o

według facetów tutaj piszących nie będąc dziewica nie jestem dobrym materiałem na zone jesli bierzesz pod uwage takie komentarze z kafe to ja sie nie dziwie ze masz problem bo poszlas z kims od lozka :D

Gość apsikusss
bo wydaje mi sie ze wiekszosc facetów mysli podobnie jak ci tutaj

Gość brutalna prawda...
owszem, wiekszosc facetów zwlaszcza mlodych mysli tak jak ci tutaj tzn chcieliby na zone dziewice i moim zdaniem jest to fakt bezdyskusyjny:o ale coz, to ze CHCIELIBY miec zone dziewice nieznaczy ze jest to dla niech warunek konieczny

Gość ale smieszne
jak gosciu, ktory wczesniej sobie pobzykał moze wymagac dziewictwa od partnerki??? skoro on tego jej nie da!!! niech spada!!!

Gość ale smieszneQ
jak gosciu, ktory wczesniej sobie pobzykał moze wymagac dziewictwa od partnerki??? skoro on tego jej nie da!!! niech spada!!!

Gość sperdolilas sprawe

Gość nie masz sie czym przejmowac
''bo wydaje mi sie ze wiekszosc facetów mysli podobnie jak ci tutaj'' teraz sie czujesz z tym zle ale z czasem Ci przejdzie i wyciagniesz wnioski. Co sie stalo sie nie odstanie.

Gość nie masz sie czym przejmowac
nie dokonczylam mysli....odnosnie cytatu, nieprawda, facet chce kobiety, ktora jest dobra w lozku.