Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morzewwakacje

Nigdy więcej wakacji nad morzem

Polecane posty

Gość morzewwakacje

Tłumy,dzikie wrzaski bachorów i pijanych nastolatków. Panowie w slipkach z opadającymi brzuchalami,panie z wałami tłuszczu i celulitis-fuuj. Ceny powalają-być nad morzem i nie zjeść ryby? Więc nigdy więcej wakacji w sezonie letnim spędzanych nad morzem!

Gość tak to jest jak kogos
nie stac na wakacje za granica

Gość DamnIt
Bylam w sopocie na weekend. Nie bylo tak zle, ale fakt faktem, ile ja sie naogladalam celulitu, rozstepow, zwisajacych brzuchow facetow ktorzy wygladaja jak w ciazy z trojaczkami, wrzeszczacych roizpuszczonych dzieci itp. no ale i tak bylo fajnie :)

Gość lato lato wrocilo
fajnie, pocieszylas mnie. bo wlasnie marzylam o tym, zeby wyjechac nad morze, ale nie ma szans :/

Gość kejfwoeiiewur
to jedz tam, gdzie cie stac, skoro nie jadlas ryby nad morzem to ile ty kasy mialas?, konserw nakupilas w biedronie i sie nimi zywilas, by wyszlo taniej?:o jesli gdzies sie wybieram, to nie po to by sobie czegos zalowac, bo po co mi taki wypoczynek 🖐️ nastepnym razem jedz do cioci na wies🖐️

\"tak to jest jak kogos nie stac na wakacje za granica\" a co to kurwa za granicą nie ma panów z brzuszkami i pań ociekających tłuszczem??? otóż są i do tego bardziej swawolne :D sama byłam świadkiem jak dwie otłuszczone starsze panie ledwie doczołgały się na plażę, ale jak tylko zaległy na leżakach to chlast do naga i pokazywały te swoje tłuste cielska pomarszczone :o

a aaaaa....rozumiem....niektorzy z Was myśleli, ze ludzie sa idealni........ojej a tu takie rozczarowanie....moj Boze .....współczuję:p

Gość a to ciekawe dosyć
09:52 tak to jest jak kogos nie stac na wakacje za granica bo jak się tak zastanowić, to 18 razy bardziej się opłaca jechac za granicę a nie śleczyc w pokoju hotelowym nad naszym pięęęęęknym polskim morzem. Wakacje za granicą wychodzą duzo taniej.

Gość morzewwakacje
Żeby jesscze normalnie się chociaż ubrali-baby kostiumy jednoczęściowe,a chłopy bokserki.Trochę by polepszyli swój wygląd i ułatwili trawienie innym. Ale nie,trzeba przecież zjarac się na czarno,do bólu...

Gość 132536636
taaa a za granica to same greckie rzezby i wiotkie nimfy na plazach leza...

tu chodzi tylko o aurę, która niestety nie jest stabilna u nas, ale klimatu raczej nie poprawimy... dlatego lepiej wybrać się tam gdzie mamy pewniaka a ociekające panie i panów tłuszczem spotkamy wszędzie.

Gość morzewwakacje
może nie dokładnie napisałam,chodzi mi głównie o zwyczaj wchodzenia do smażalni w kostiumach i slipkach.W zwykłych stanikach też się zdarzyło mi widziec panie bez żadnych kompleksów-litościiii

Gość to to tak
a ile ty masz lat ze dopiero teraz zauwazylas jak jest nad morzem w sezonie?:D

no to jest akurat brak wychowania :o nie toleruję gołych torsów przy stole

Gość a to za granicą bedzie to samo
jesli smazalnia jest przy plazy to ja nie widze w tym problemu. My Polacy jednak jestesmy bardzo nietolerancyjnym krajem.

Gość morzewwakacje
to to tak > dużo,tylko nie pamiętałam czemu nie lubię jeźdzći nad morze.ten wyjazd mi to uświadomił.przyszły rok na mazury jadę,tam mniej takich atrakcji :))

Gość Do Stelka
Meaaa Mowisz ,ze starsze panie hmmm,moze 90.cioletnie i mialy tatuaz z delfinkiem na plecach:P:P:P:P:P

Gość toshibaaaaaaaaaa
ale wy jestescie beznadziejni:O to idzcie do lasu, zeby na ludzi nie patrzec, tam pewnie bedzie wam fajnie:O ja pitole:O

Gość Do Stelka
Najlepiej na bezludna wyspe.......

Gość morzewwakacje
tak, jestem nietolerancyjna szczególnie przy jedzeniu :) moje hity z tegorocznego pobytu nad morzem : położenie przez panienkę skarpetek na stoliku-skarpetki zdjęła,ponieważ skończyła jeżdzić na rolkach... babsko w przezroczystym staniku,plujące ościami-nie ma to jak swobodne zachowanie,widać że czuła się jak w domu (chyba w chlewie mieszka na codzień) fajnym widokiem był piknik tuż przy ciągu toalet na polu kempingowym... tak,tylko ja jestem dziwna Ps histerię dzieci pomijam

Gość morzewwakacje
Tamari >niestety w niektórych sytuacjach nie da się nie patrzeć,a szkoda :P

Gość morzewwakacje
kejfwoeiiewur>czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? z tego co widzę,nie bardzo. poćwicz,przyda się kiedyś

Gość nad morzemmm
ja juz bylam w te lato i nad morzem i nad jeziorami i nie wiem jak kobiety moga chodzic z tym celulitem, bo brzuch brzuchem niektorym trudno sie odchodzic ale zeby miec glebokie "dziury" w dupie i na udach normalnie wymiotowac sie chce. widzialam straszne celulity ehh i to u mlodych kobiet

Gość Kochanie ale brak kultury
nie tylko na plazy widać? co ma morze do kultury ludzi? najlepiej zajac siue soba i tyle. Nie staraj sie teraz odwracac kota ogonem....napisałas cellulit fuj...a teraz starasz sie szukac argumentów na to ze miałas rację piszac to?