Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajna miłość

Zwyczajna miłość.

Polecane posty

Gość Zwykłe pytanie
Palola, ja spadam, bo muszę. A Ty się zamleduj na Trele, bo Gem o Ciebie wypytuje. Przeproś ją ode mnie, że z braku czasu nie mogę jej teraz podenerwować. :-)

Już jestem, praca:D;) Dotknięta miłością ja nie krytykuję:) jestem daleka od tego:) ja też nie mam monopolu na wiedzę, wręcz przeciwnie:) Polcia czasem bym chciała:D mój mąż jest z tych kochanych, ale niewylewnych;);) Konkretny ścisłowiec, który poezję omija łukiem - czyny nie słowa:D:D I to tak jest;);) Jakby skrobnął jakieś wyznanie to pomyślałabym, że jest chory:D:D

Czrko, Twój mąż jest jak większosć mężczyzn, ale w sumie jakieś stonowane wyznania faktycznie dobrze działąją na masz kobiecy umysł (potrzebujemy zapewninień), więc od czasu do czasu coś miłosnego mógłby "zarzucić":)

Gość Funkcja e do x
Dzień dobry. :-) Co tak dzisiaj cicho?

Funkcja 🖐️ :) wiesz, jak to na stronach internetowych, nie włączysz efektów dźwiękowych to masz cicho ;-)

Gość Funkcja e do x
Moje pytanie odnosiło się do braku ruchu a nie dźwięku. Paradoksalnie, sporo w nim logiki. :-)

Wiem do czego się odnosiło Twoje pytanie, ciągle mnie nie doceniasz :( ;-) Ale czasem lubie odpowiadać przekornie :)

Gość Funkcja e do x
Przekornie, Palola? To mam pecha. Ja jestem prostoduszny i prostolinijny...

A to dobre :D tzn. śmieję się z tej twojej rzekomej prostolinijności wirtualnej, bo być może w tzw. realu jest tak jak mówisz Zresztą w kontakcie bezpośrednim dużo łatwiej jest się komunikować, wszelkie wątpliwości można od razu skorygować no i mowa ciała, intonacja głosu, wyraz twarzy i oczy wiele wnoszą do tego porozumienia

Gość Funkcja e do x
Czy mam rozumieć, Palola, że to, coś właśnie napisała, to niezawoalowana propozycja poznania mnie "w realu"? Przyznaj się, marzysz o tym od dawna...

Widzisz, jednak jesteś miły występując z tego typu wnioskami/propozycjami od razu i na bieżąco postanowiłeś potwierdzić moje spostrzeżenia związane z negacją Twojej rzekomej prostolinijności :D ale przypominam, ze z moją pamięcią jest całkiem dobrze i już się domyślam, co bym przeczytała po ewentualnej odpowiedzi zbliżonej do twierdzącej :P

Gość Funkcja e do x
Ale to nie jest żadna propozycja a jedynie obserwacja.

Gość Funkcja e do x
Skoro się domyślasz, to napisz za mnie. Bo ja jeszcze nie wiem, co bym sam napisał. :-)

To było zbędne słowo, nazwijmy to opcją, która miała zniwelować ewentualne rozczarowanie po Twojej stronie ale skoro wybrałeś tylko słowo "wniosek" to uznajmy, że treści po ukośniku należy interpretować jako "niepotrzebne skreślić" ;-)

Gość Funkcja e do x
Przezornie odmawiam Twojej propozycji "uznania". Węszę jakąś chytrość z Twojej strony, Palola...

Po prostu mnie zaskoczył ten temat i nie mam pojęcia, o jakiej Ty chytrości piszesz, jak to się objawia? :)

Gość Funkcja e do x
Przejawia się to, poprzez Twoją babską przewrotność. Zaraz będziesz chciała we mnie wmówić, że to ja przedstawiłem propozycję tej kawy, tak?

Myśl sobie, co Ci się żywnie podoba :) Najważniejsze, że ja się nie czuję ani przewrotna, ani chytra Moze trochę przekornie sobie czasem rozmawiam z ludźmi, ale to tylko dla miłej, czy zabawnej atmosfery, poza tym żeby być złośliwym, czy przekornym trzeba troszkę pomyśleć, nie sądzisz? więc tym sposobem trenuję moje szare komórki :P

Gość Brak węgorza
(Szare komórki Paloli dziękują właścicielce za okazywaną im troskę.)

Gość Cena zaporowa i inne przypadki
Cóś cicho od kilku dni...

Gość polaola.
no tak, trzeba ożywić kolejne miejsce, może zadziała jako przynęta, bo przecież świeżego narybku nigdy za wiele :D