Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oOMaDziuLaOo

Co jest potrzebne do przekucia pepka???

Polecane posty

Gość oOMaDziuLaOo

Siemka!!! Chcę sobie zrobić kolczyk w pępku;]Koleżanka mnie namówiła i obiecałam jej że w te wakacje to zrobie tylko nie bardzo wiem co jest potzrebne czy wystarczy zwykła igła czy trzeba jakas specjalną;/???? Słyszałam ze trzeba kupic welflon.Tylko jaki????A i najważniejsze jak mam zrobic tą dziurkę????Proszę pomóżcie mi bo niewiem jak mam to zrobić a u mnie w klasie prawie kazda dziewczyna na kolczyc w pępku i to wyglada SUPER;]]pozdrawiam.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
Do PRZEKŁUCIA pępka potrzebny jest kurzy móżdżek! To już jest niemodne i wygląda tandetnie.

Gość cukierasekk
autorka taki móżdzek posiada :) eeee przekuj sobie sromy bedziesz orginalna :)

Gość blackcat
a jak Ci bardzo zależy to polecam specjalistę bo sama to się tylko zakażenia nabawisz :o

Gość oOMaDziuLaOo
No wiesz aaaaaaaaaaaaaaa chyba niewiesz co piszesz bo kolczyc w pepku jest teraz bardzo modny;]]

Gość oOMaDziuLaOo
cukierasekk sam sobie przekuj sromy u viebie to bedzie bardzo oryginalnie wygladało;]]hahaha

Gość oOMaDziuLaOo
Ale u mnie w klasie prawie kazda dziewczyna ma kolczyk i robiła go sobie sama a nie nabawiła sie zadnego zakazenia;/

Gość cukierasekk
skąd iwesz co u was w gimnazjum bedzie modne za rok? może akurat przekute sromy :o wtedy sobie napewno przekujesz igiełką :p przekuwać sobie coś tam tylko dlatego że wszystkie dziewczyny w klasie mają .... ale skoro musisz to idz do kosemtyczki to ci przekuje :o

Gość oOMaDziuLaOo
Moze na tym forum jest ktos madry i wytłumaczy mi krok po kroku jak mam sama przebic kolczyk w pepku i co mam wczesniej kupic????

Gość oOMaDziuLaOo
No tak tylko u kosmetyczni zaplace drogo a jak zrobie go sobie sama to bedzie to calkiem zadarmo!!!!!Moja kumpela ostatnio była to zapłaciła same 50zł za kolczyk ;/

Gość cukierasekk
to niech twoje doświadczone koleżanki ci przekują i po problemie :) a jakiś uczynny kolega niech zajmie się sromami lub sutkiem

Gość końcówka
No to skoro wszystkie koleżanki same robiły to poproś niech pobawią się w kosmetyczkę i Tobie też przekłują skoro żal Ci 50 zł na wizytę w gabinecie.

Gość cukierasekk
może się brzydzą...?

Gość oOMaDziuLaOo
No ajsne ze nie robie kolczyka tylko dlatego ze jest modny!!!!Przeciez to by była głupota ale tak juz postanowilam ze na swoje urodziny zrobie sobie kolczyk w pepku.Zamiast tak pisac lepiej napisalybyscie jak ja mam go zrobic????

Gość oOMaDziuLaOo
Wcale mi nie szkoda wydac tych glupich 50zł do gabinetu tylko tam chyba trzeba zgode rodziców a oni jeszcze o niczym nie wiedza

Gość oOMaDziuLaOo
No pewnie ze bym sie ich spytała tylko ze akurat te które maja te kolczyki pojechały do Norwegii mecz grac w siatkowke a ja nie pojechałam bo mam kostke skrecona i dlatego nie pojechałam a one nie maja postepu do neta nie niemam jak sie z nimi styknac wiec same widzicie

Gość cukierasekk
zgode rodziców to ile ty masz lat....? :o

Gość oOMaDziuLaOo
4 Sierpnia koncze 15lat

Gość sdfgsd
dziewczyno jak tak bardzo chcesz ten kolczyk to zrób ale nie sama!! w najlepszym wypadku za źle sobie przekłujesz, kolczyk wyjdzie i bedziesz miał blizne do konca zycia. wydaj te pare złotych i idz nie do kosmetyczki a do dobrego studia piercingu

Gość oOMaDziuLaOo
Ej a ty wiesz co trzeba kupic zeby zrobic dziurke w pepku

Gość sdfgsd
nie wiem co trzeba i szczerze mnie to nie interesuje. ale co zrobisz jak zacznie Ci sie babrac albo wyjdzie kolcyk? Zostnie Ci blizna do konca zycia i juz raczej sobie nie przekłujesz. Nie warto wydac te 50 złotych zeby miec raz a dobrze przekłute?

Gość oOMaDziuLaOo
No ale moze bedzie OK;/chociz taka mam nadzieje

Gość oOMaDziuLaOo
Hahaha bardzo smieszne ;]] Ja was pytam powaznie a wy....

Gość ciekawskkkaa
Pomijajać tą kłotnię :) Mam pytanko, czy TYLKO 50 zł kosztuje przekłucie ? Takie same ceny są u kosmetyczki i w studiach percingu ? Słyszałam, ze ponad 100zł, dlatego pytam!? :) 🖐️

Gość oOMaDziuLaOo
Znaczy ja od kumpeli słyszałam ze 50zł zaplacila za sam kolczyk a tak wogóle za wszystko zaplacila 75zł wieć ok. 100.No ale jak przyniesiesz swoj kolczyk to zaplacisz tylko 25zł;]]Jesli zamierzasz isc do kosmetyczki przebic pepek to najpierw kup kolczyk nobo u nich sa brzydkie.A i nie kupuj wiszacych bo musi sie dziurka zagoic;]

Gość ciekawskkkaa
Nie chcę wiszącego, bo podoba mi się taki 'zwykły' :) Nie wiem jak sama możesz to sobie zrobić, a widzę, ze nikt nie chce Ci tu pomóc ...