Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbarka90

miejsce intymne

Polecane posty

Gość barbarka90

witam was mam do was pytanie i nie chce zeby wyszło to głupio mam 18 lat i w miejscu intymnym dzieje sie cos złego co dziennie kapie sie a nadal ciagle ma brzydko zapach strasznie boli jesli chłopak sprawia mi przyjemnosc czy sa moze jakies kremy na to prosze o odpowiesz pozdrawiam

Gość barbarka90
odpowiedzcie mi prosze

Gość a l i
moze masz tam zapalenie drozdzakowate? ;> tnz drozdze tam masz mzoe? :> albo jakas bakteria ? :> hmm... bylam u gine 1 raz w zyciu i okazalo sie ze mam jakas bakterie tam, a nic nie czulam ze tam cos jest nawet... takze nawet nie wiedzialam.. a mozesz pojsc do gine ?? :)

Zgadzam się z Ali. Powinnaś pójść Barbarko do ginekologa.

Gość laksjdh
grzybica raczej nie śmierdzi. ginekolodzy nie gryzą, są po to, zeby nam omagać :P

a i owszem, grzybica najczęściej objawia się przykrym (rybim) zapachem, mają na to wpływ rozwijające się mężnie bakterie, w ilości hurtowej.brzydki zapach to jeden z objawów drożdżycy, choć bez wizyty u ginekologa można sobie tylko gdybać, że to grzybica

Gość barbarka90
a czy ta drozdzyca jest powazna? jak sie ja leczy?? wizyte u ginekologa mam dopiero 12 sierpnia:) pozdrawiam

Gość pomoge i doradze
Kup sobie Clotrimazol, to jest przeciwgrzybicze,tanie i mnie pomogło

Gość barbarka90
a jest to pewne? mozna dostac to bez recepty?

Nie stosuj niczego na własną rękę. Po pierwsze NIE WIESZ co masz, czy to drożdże a nie inne świństwo.Po drugie clotrimazolum krem jest TYLKO do stosowania zewnętrznego, globulki do stosowania wewnętrznego są tylko na receptę.12 dni to niedługo, przetrzymasz. Jeśli boli albo swędzi to kup kapsułki lactovaginal i stosuj dopochwowo 1 na dobę (to pałeczki kwasu mlekowego, pomogą walczyć z objawami ale nie wyleczą), odstaw na kilka dni przed wizytą, żeby nie zafałszować obrazu choroby w badaniu ginekologicznym.