Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marino131

Dla kobiet o których mąż zdaje się zapominać

Polecane posty

Drogie Panie. Chcę poznać jedną z Was. Ponieważ szukam kogoś mądrego z doświadczeniem życiowym, chciałbym poznać mężatkę, która nie czuje się szczęśliwa w swoim związku podobnie jak ja. Jeśli chcesz podzielić się ze mną swoimi problemami, spotkać się czasem i nawiązać długi (nie jednorazowy) romans to napisz do mnie na maila. Twój wiek nie ma znaczenia, nawet dobrze jesli jesteś starsza ode mnie. Ponieważ jestem bardziej dojrzały od większości moich rówieśników doskonały kontakt nawiązuję z regóły z kobietami po 30stce. Co mogę powiedzieć o sobie - jestem wykształconym, zadbadnym i inteligentym człowiekiem który potrafi docenić i zrozumieć kobietę. Jeśli jesteś poważnie zainteresowana odezwij się na maila (marino131@wp.pl) Jednorazowe \"akcje\" i sponsoring - od razu możesz sobie odpuścić.

bezedury, masz prawo tak to interpretować, ale skoro tak to rozumiesz nie jest to wypowiedź skierowana do Ciebie

"......wykształconym, zadbadnym i inteligentym człowiekiem który potrafi docenić i zrozumieć kobietę. " :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jakeś chopie taki cacy to czamu tukej frelki szukosz?? :D:D:D:D:D Konkludując widocznie doopa ,a nie jak wyżej się opisujesz jesteś:P i naiwniary totalnej do darmowego pobzykania szukasz:D:D:D:D:D:D no ale powodzenia życzę bo i takowych nie brakuje:D:D:D:D :classic_cool:

Gość zalotna38
A wymagania? Wykształcenie, "fizjonomia", region Polski, etc. Podaj swoje preferencje.

\"choopie, doopa, frelki szukosz\" Cóż to za słownictwo. Widzę, że zamiast w szkole, kształciłeś/aś się w internecie. Brawo Jasiu :) hehe

Gość trtr
Nie jesteś zbyt inteligentny, autorze tematu, skoro wydaje ci się że tworzenie nowego problemu jest rozwiązaniem problemów dotychczasowych, i skoro proponujesz zagubionym osobom jakieś toksyczne relacje.

Gość wykształcony facetet i pisze
RegÓły? :O

Gość anda granda
doceń swoją żonę jak tak kobiety doceniać potrafisz,to pewnie super babka,tylko na doopka trafila.Nie wiem o co chodzi ale jak faceci chcą seksu to mówią o inteligencji,swojej lub kobiety,o co chodzi?;(

marino131 -> sorki ale nie przyszło mi do mojej pustej głowy ,że ktoś z wykształceniem może nie wiedzieć ,że w naszej pięknej ojczyznie mówi się także gwarą,a nie tylko językiem literackim:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D coś mi się zdaje ,że to Jasiu przysypiał na lekcjach :D:D:D:D:D:D :P

Gość trtr
(aż strach wnikać co ma na myśli określając siebie "zabdadnym" czy jakoś tak...)

Gość trtr
zadbadny... to może skrót od "zad bad" czyli w mieszance języków popularnych w Polsce "zła dupa"

Gość zalotna38
I znów prawie GO miałam... a tu figa:( Uciekł z topicu:(

zalotna, napisz do niego maila...wyraźnie jestescie na identycznym poziomie intelektualnym (wiem wiem, że podszyw ale nie mogłam się powstrzymać) ;D

Szanowne Panie autor po prostu was obraża :O ale chętne zapewne znajdzie :D:D:D:D:D

zalotna 38, nie mam szczególnych wymagań. Chodzi o to, żeby przypaść sobie do gustu. Jesli chcesz napisz na maila, bo jak widzisz pełno tu ignorantów i zakompleksionych prześmiewców. Jestem z centralnej Polski

a nie mówiłem ?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D do tego z centralnej Polski i centralnie walnięty :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość a co powiecie na to ze
zdrada to najgorsze s winstwo!!! Tfyyyy😠

najgorsze świństwo to raczej świńskie odchody :D:D:D:D:D:D:D:D:D

a najlepsze świństwo to polędwiczka i szyneczka :D