Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hajooo asas

Mogę iść w tym na wesele ? Jaką biżuterię do tego ?

Polecane posty

Gość Hajooo asas
Ta kremowa jest wygnieciona dlatego tak wyszła :P Raczej zapowiada się ciepło bo to już w tą sobotę :) Ok a ta kremowa nie jest jakaś hmm dziwna? :O

Gość jak bardzo ciepło
moim zdaniem uprasowana , dodatki w brązie i będzie ładnie i elegancko co prawda mam 37 lat i mój gust może sporo odbiegac od 16-18 latki ale ślub to elegancka uroczystośc i wymaga elegancji nawet od tak młodej osoby jak Ty a ta kremowa jest elegancka i skromna i własnie o to chodzi a w tej czarnej troszke za poważnie - zależy to też od pory roku ( bardziej jesienna ) życzę miłej zabawy

Gość jak bardzo ciepło
myślę też o większych koralach w brązie a sukienka fajna bo inna od tych wszystkich które w sklepach i na co drugiej dziewczynie na ulicy

Gość Hajooo asas
Ok dziękuję Ci :)

ładnie Ci w tym zółtym gorseciku i spódniczce:) mi sie podoba. Nie słuchaj innych tylko to wkładaj:P ta biało-kremowa sukienka wyglada mi na tak dawne czasy. A ten twój komplecik jest super:) pozdrówka

Gość Hajooo asas
Też tak właśnie myślałam bo buty też są brązowe..

Gość jak bardzo ciepło
ale jest upał ugotuje sie w tym czarnym !!!

Gość Hajooo asas
Ten czarny prawie wszyscy skrytykowali :O chce zobaczyc co powiedza na ta kremową. Wiem ze sama wybiore to co ja chce ale chce zobaczyc co mysla o tym inni ;)

to zdejmie bolerko! nie róbcie problemu tam gdzie go niema! tylko pozycz od kogoś czarne buciki lub idz kup są teraz niezłe przeceny:)

Gość jak bardzo ciepło
przede wszystkim w czym lepiej sie czujesz ... a pytałas co na to Twoja mama ?w której lepiej ?

Gość Hajooo asas
Właśnie chodzi o to ze jestem sama :O mama i tata wyjechali... Musze zapytac jakiejs kumpeli

Gość jak bardzo ciepło
to odpowiem z" oka " matki : kremowa plus brązowe dodatki !!! życzę miłej zabawy

Gość Afryka dzika
mi sie kremowa bardzo podoba, ja bym jej nadala jakis taki naturalny charakter tzn. proponuje naturalne ozdoby drewniane albo z masy perlowej , z kamieni http://www.sabbia.pl/popup_image.php?pID=293 http://www.sabbia.pl/popup_image.php?pID=292 http://www.orientalis.pl/naszyjnik-2-p-190.html?osCsid=a6b1fd6342a87a0216fb4ae8d739ace0 musisz poszukać czegoś co Tobie by odpowiadalo jesli masz ciemne wlosy to zaryzykowalbym z czyms orientalnym, jak jasne to kamienie ze srebrem lub jakies delikatne koraliki ze srebrem

Gość Hajooo asas
Ok dzieki :):):) Mam jasne włosy