Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hajooo asas

Mogę iść w tym na wesele ? Jaką biżuterię do tego ?

Polecane posty

Gość NAPRAWDE CHCE POMOC
tak ja ci powiem chetnie znam sie na tym wiec mozeszliczyc na fachowa choc niemila rade do uslug :)

Gość NAPRAWDE CHCE POMOC
twoja jest adekwatna do wieku tylko taka raczej na wakacje niz jakas uroczystosc.

Gość Hajooo asas
moja ?

Gość Hajooo asas
mloda- wiem wiem pełno teraz jest tych sukienek, ale ja taka chcialam kupic sobie o tak do chodzenia na codzien.. jest ladna ale ja poprostu sobie ubzduralam ze na wesele to trzeba isc elegancko :O

Gość ____________ -----------------
Hajooo asas bardzo ladnie ci w ty zestawie, o wiele lepiej wyglada na tej fotce niz na poprzedniej

pokaz sie w sukience i razem z butami, mi sie wydaje ze ten zestaw bedzie lepszy , tylko dlugie czarne delikatne kolczyki i czarna kopertowka, bedzie ok:)i nie przejmuj sie glupimi komentarzami:)

to bylo do mnie ?/ uwazam ze jest lato upal teraz i sie nadaje na tym zdjeciu lepiej ale buty to radzilabym inne

Gość NAPRAWDE CHCE POMOC
nie jest az tak zle choc te ciuchy zupelnie nie sa w moim guscie. ale kazdy ma inny gust. ta bluzka cie optycznie poszerza - pogrubia a masz figure bez zastrzezen. poradzilabym ci zebys kupila sobie szeroka wstazke i prawiazalaw pasie a bluzke dobrala w kolorze ecru. to polaczenie z czarnym jest bardzo eleganckie. buty do tego kompletnie nie pasuja. musza byc czarne i do tego kroju spodnicy najlepiej na obcasie.

zaraz wkleje jakie mam buty jeszcze szukam do tego torebki i bolerka wie nie bede tak wakacyjnie wygladac u ciebie zmienilabym buty jedynie

Gość z butami mogłaś dać to zdjęcie

Gość NAPRAWDE CHCE POMOC
wypowiedz byla odnosnie sukienki dziewczyny o nicku mlodaa :)

Gość Hajooo asas
Zrobialm sobie zdjecie w tej sukience co wam podalam ale nie nawet go tu nie umieszczam tagedia :O wybieram jednak czarny zestaw i kupie czarne buty. Dzieki porady ;*

Gość Hajooo asas
mialo byc ''za porady'' ;)

Gość Hajooo asas
kurcze juz nie mam czasu, z butami dam pozniej :) papa

Hajooo asas, Jakoś znowu moim zdaniem ten zestaw pierwszy nie bardzo wygląda... Spódnica fajna (sama na taką polowałam;P), ale jakoś to się nie klei razem... I faktycznie do tej spódnicy najlepiej na obcasie butki. Pokaż się w sukience, Kochana ;)

Gość NAPRAWDE CHCE POMOC
hajoo asas nastpenym razem kiedy bedziesz robila zakupy kup cos bardziej nowoczesnego i mniej blyszczacego jesli chodzi o standardy stylizacji nie ubierasz sie dobrze ale jesli chodzi o standardy weselne to sie nie przejumj -jest akurat

A i jakoś moim zdaniem ubrania założycielki topiku, nie trącą średnim wiekiem;P

Gość NAPRAWDE CHCE POMOC
spodnica tulipan i bolerko zabija kazda sylwetke tu jest ok ale mogloby byc duzo lepiej dziewczyny jestescie mlode i nie robcietego sobie by nosic ciuchy dla starych ciotek pozdrawiam was serdecznie;)

Gość NAPRAWDE CHCE POMOC
one nie traca srednim wiekiem one jada na kilometr srednim wiekiem ja myslam ze to kobieta przy kosci po 50tce chce kogos poznac na weselu i zaczac drugie zycie po tym jak maz odszedl do innej SERIO :):):) wyciagnijcie z tego wnioski dziewcyzny bo ciuchy mowia o czlowieku wiele chocbysmy sami mowili co innego

Gość Hajooo asas
Hehe ok dzieki rownież za krytykę ;) ja sie na codzien ubieram na swoj wiek ze tak powiem :P ale widocznie co do wesela to nie mam gustu :P

mnie szczerze mowiac strój autorki przerazil , sama ide na wesele za dwa tygodnie i kupilam sobie sukienke z szarego i bladozóltego lnu, i do tego wysokie srebrne koturny z korka..hm..nie zakladam zadnej bizuterii, ma byc skromnie i elegancko, minimalistycznie, kreacja dnia i wieczoru ma pochwalic sie panna mloda a nie ja :)

Gość arbuzik
pokaz sie w sukience

Gość satiina
pokaz, pokaz:) Ocenimy:) choc z tego co piszesz musi byc super:) Mysle, ze autorka miała prawo do błędu, gdyz jest młoda i moze zwyczajnie ma styl sportowy. Takim osobom trudno jest dostosowac sie do standartów weselnych. Choc własciwie trafiła w klimat jednakze wszystko jest pozbawione smaku. Bez urazy. Jeśli dodasz do tego jeszcze czarne dodatki to bedzie beznadziejnie. Trudno jest tu cokolwiek zaproponowac bo kolorystyka jest ograniczona. Jednak myślę że ( choc sama nie lubie złota) złote delikatne sandałki i czarna kopertówka plus moze złota, prosta, delikatna branzoletka? Trudno do tego cosik wybrac:) Szkoda, ze wczesniej sie nieporadziłas

Gość Mi sie nie podoba
no i brazowe buty juz calkiem nie pasuja

Gość nie noszę używek
daj zdjęcie z butami

Gość A nie myślałaś
o jakiejś zwiewnej, prostej sukience? Takiej, w której nie bedziesz wyglądać jak własna ciotka? (przepraszam, jeśłi uraziłam - nie chce byc niegrzeczna, ale ty jestes jeszcze bardzo młoda i to ta mlodośc powinna być twoim atutem) Nie postarzaj sie na siłę gorsetami... ŁAdną sukienkę możesz kupić za ok 100zł a teraz (w sezonie wyprzedaży nawet do 70-80%) nawet za połowe... Tu wrzucam tylko przyklad, niezupelnie o to mi chodzi, ale poszukam... http://allegro.pl/item400693885_najpiekniejsza_sukienka_koktailowa_s.html