Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hajooo asas

Mogę iść w tym na wesele ? Jaką biżuterię do tego ?

Polecane posty

Gość A nie myślałaś
Jeszcze tylko słówko... Z dwojga złego lepszy pierwszy zestaw, ale buty do wymiany... Ale ale - elegancko nie znaczy na czarno. Pamiętaj że jest lato a w lecie ładniej wygląda się w jasnych kolorach. Pozdrawiam

Gość eechhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dziewczyno jestes młoda elegancka jest też np ta zielona sukienka , którą wykorzystasz pózniej kup jasną sukienkę jest lato spokojnie 100 zł wystarczy i wtedy buty bedą pasowały

jestes młoda , zgrabna i prosze nie zakładaj tego czarnego

Gość satiina
mam na myśli zestaw pierwszy. Drugi wogóle niw wchodzi:) A do drugiego nie mozesz miec zbyt wiele czarnego bo strasznie obciązysz . Jest lato. Nie wiem skąd pochodzisz ale przy tych cenach na dzien dzisiejszy to za 300 zł miałabys kreacje jak gwiazda. I niekoniecznie musi to byc sukienka. Mogłas poszukac ładne spodnie na kant ok 80zł. ( po przecenach oczywiscie) plus np piękna bluzka w delikatną łączkę ( widziałam takie w ,,Zarze,, po ok 60 zł) plus butki sandałki naobcasie i kopertówka. Naprawde mozna poiszalec. Szkoda, że wczesniej nie podjełas tematu. A moze mozesz zwrócic te ciuszki??

nie przejmuj sie komentarzami innych, ta sukienka i buty to fajny zestaw- kup tylko torebke i dłuższe kolczyki załóż i bedzie ok;) miłej zabawy

ta biało czarna jest ssuuuppeerr na tą okazję

Gość odwykowa
no pokaz sie w tej sukience..

zdecydowanie zestaw gorset czarna kiecka..i gora...i czarne butyi kopetowka czarn...z bizuteri tylko proste czarne kolczyki proponuje czarne delikatne kulki na dluzszym zwisie...sorrry nie wiem jak inaczej to okreslic...i bedzie bardzo ladnie

Gość satiina
kasiulka nie jestes zbyt miła:) Autorka prosiła nas o komentarze wiec jej radzimy. Skorzsta z tych rad lub nie. Równie ja moge krytykowac Twoje wypowiedzi, które według mnie są nie w moim stylu.

Satiina - nie miałam zamiaru nikogo urazić - przepraszam jeśli ktoś tak to odebrał, ale skoro autorka ma 2 opcje do wyboru - to moim zdaniem ta druga jest lepsza. a w czym pojdzie to i tak sama zadecyduje.

Gość satiina
leta!!! dlaczego namawiasz ją do czerni. Czy nie dosc sie postarza tym zestawem? Myślę, że do zółtego gorsetu złote sandałki nadadza lekkosci kreacji.

zlote?,,,jasne... wyglada ladnie...a jak bedzie sie bawic i zdejmie gore...tooooooo:) gorset talia...odkryte ramiona i plecy.... zlote sandalki? litosci...prponuje delikatne czarne buty..z odkrytymi palcami zlote sandalki?:) najwidzoczniej jej sie podoba taki zestaw skoro go kupila..czuje sie w nim dobrze,,, tylko nie zlote zandalki...w morde jeza...buhahahah

Gość satiina
no tak....leta....Ty pewnie zawsze kupujesz czarne buty plus torebka w tym kolorze, jak buty czerwone to torebka takze czerwona a jesli zółte to zółta torebka prawda:) Moja droga otóz pooglądaj troche jak ubierają sie chocby gwiazdy amerykanskie a zobaczysz, że czarne buty raczej odeszły do lamusa i świadcza o marnej znajomosci tredów:) Buty czest grają solo!

Gość to jeszcze parę sukienek
*bombki a nie bobki ;-)

primo nie inwestuje kasy w zote buty..zreszta sa to produkty sezonowe... czarny to elegancja... autorki tematu arczej nie stac na kreacje rodem z usa ja sie juz nie wtracam...wystorj dziewczyne w zlote buty, zloty naszyjnik i brokat na wlosy

Gość kmopkl/.
gustu to Ty nie masz kochana, bez obrazy :)

Gość satiina
Rzecz w tym, że staram sie zrobic z tego co ma cos fajnego. A dodatki juz proponowałam i była to delikatna złota branzoletka. Całosc bedzie wygladała lekko a przy czarnych bytach???zlituj

Gość satiina
butach miało byc

Gość dwie pomarańcze
a moim zdanie jest dziewczynie ok, moze nie jakas rewelacja, ale calkiem zgrabnie ten zestaw z gorsetem na niej lezy, ja bym juz dodatkow nie dawala tylko butki czarne.

Gość dwie pomarańcze
tylko takie delikatne jakies sandalki na szpileczce z paseczkami cienkimi

Gość Hajooo asas
A nie myślałaś -- wiesz ze nawet nie pomyślałam o czyms takim :O wiem wiem jestem durna ale cóż... Dzieki ;* satiina - jestem z Gliwic :P eh spodnie mam eleganckie ale zle bym sie czula w nich wiesz... :) Tak to prawda- szkoda ze wczesniej nie podjełam tego tematu ale wiesz jakos sie nad tym nie zastanawiałam.. No niestety nie moge ich zwrocic. leta24.supernova - wiem wiem o jakie kolczyki ci chodzi ;) Kurcze nie kłocie się :) dziekuje bardzo za komentarze, pomoglyscie mi w jakims sensie ;* bede wiedziala na przyszlosc gdzie sie przed zakupem czegos ELEGANCKIEGO zwracac ;)

jeśli mogę coś wtrącić, to ja proponuję srebrne, wiszące, długie kolczyki rozjaśnią ci twarz i przełamią czarny, który dominuje w twoim zestawie

Gość Hajooo asas
Dzięki candywoman :)

Gość jak bardzo ciepło
to kremowa ( z dodatkami bedzie ok ) jak deszczowo to czarno żółty zestaw