Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloporterka

Wasi byli faceci a ich nowe partnerki- jest wam przykro? jakie macie uczucie??

Polecane posty

Gość koloporterka

bylam z kims 2,5 roku. zaangazowalam sie. kochalam. ale coz... upadlo z jego winy. nie traktowal mnie powaznie. dzis zobaczylam jego zdjecie z nowa partnerka ktora obejmuje, caluje. dziwne uczucie a co Wy czujecie w takich momentach???

ja juz nic:D:D:D........pieprze myslec o kim kto ma mnie głeboko w dupie:D......mam inny etap przed soba....a na profil swojej ex to ie wchodze nawet,bo i po co?

Gość koloporterka
podoba mi sie to podejscie

Gość aj ja
U mnie po rozstanie po prawie 3 latach. Zachwycona nią nie jestem no ale najważniejsze żeby był szczęśliwy :)

Gość aj ja
I też zerwał on ze mną

ale ja nie rozumie....skoro wiecie ze moze bolec takie ogladanie zdiec...wiec po co to ogladac???? nie lepiej porobic cos innego?

Gość aj ja
Boli, ale czas leczy rany i potem można popatrzeć :) Na początku jak patrzyłam to w żołądku ściskało ale teraz pełen luz, . Babska ciekawosć :)

Gość kochliczek
i tylko im zyczyc szczescia bo na cudzym nieszczesci sie szczescia nie zbuduje:)

Gość ŚWIRUSKA1
JAK TAK PATRZE NA MOJEGO BYŁEGO I NA JEGO OBECNĄ ,TO JEJ WSÓŁCZUJE I ZA RAZEM DZIĘKUJĘ ,TERAZ ONA SIĘ Z NIM MĘCZY,BO Z TEGO CO WIEM JĄ TRAKTUJE TAK SAMO JAK MNIE TRAKTOWAŁ.JAK Z NIM ZERWAŁM TO MNIE NACHODZIŁ I STRASZYŁ ,ZE ZABIJE,POZNAŁ SWOJĄ OBECNĄ I MNIE WYSWOBODZIŁ -NIGDY WIĘCEJ TAICH FACETÓW

Gość wszystko mi juz obojetne
zerwal ze mna jakies ponad2tyg temu,tchorz.ponoc wlasnie z powodu innej.Z jednej str chcialabym zobaczyc ja a z drugiej,chyba nie,boje sie porownania.wszystko jest za swieze,czasem jak spojrze na jakas rzecz to on mi sie przypomina,ze razem to kupilismy ze to czy tamto,ale wiem,ze nawet jakby chcial kiedys wrocic to nasz zwiazek nie mialby sensu,bo nie moge sie pogodzic z takim zaklamaniem.

w ogole mi nie przykro jak widze swoich bylych z ich nowymi partnerkami. szczescia im zycze i ciesze sie ze kogos maja. ale moze to wynika z tego ze z ostatnim bylym rozstalam sie 4 lata temu a z innymi jeszcze wczesniej, ze to ja zrywalam i ze teraz mam kochanego meza i dziecko wiec nie mysle o bylych czas leczy rany i nawet te ktore teraz to boli jak widza bylych z nowymi, za pare lat nie bedzie ich to ruszac. oby jak najszybciej, tego zycze 🖐️