Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnDlaNiejWawa

Poznam atrakcyjna mezatke z Wawy...

Polecane posty

Gość dziekuje jestes bardzo mila
Kobietka z Temperamentem

Kobietka z Temperamentem tak Slonko

Kobietka z Temperamentem 🌻

to syndrom zdartej płyty co często zdarza się żonom i później mężowie od nich wieją :D

kobietko z temperamentem jesteś psychoterapeutą?

Jestem normalna dziewczyną,moze cos tam w sobie mam z psycholozki,sama niewiem,ale zawsze znajomi do mnie lgna z problemami :D Ja tylko lubie rozmawiac z ludzmi:) ale spokojnie ani matka Teresa ani Aniolem nie jestem,wrecz przeciwnie:P

kurcze źle sie rozmawia bez zainteresowanego prawda? poszedł sobie a my tu o tym i owym i o niczym konkretnym szoda trza isć spać gościu uciekł

z psycholożki to ma sie wiedzę albo sie jej nie ma

Gość skromna rada
pani sensor nie dziwie sie ,ze szuka kobiety z temperamentem.. skoro jego zona sie zapuscila,spasla i nie ma checi na sex. Mysle,ze kazdy zdrowy facet tak mysli. Moj maz ma ciagle na mnie ochote,co dzien...nawet po wielu latach malzenstwa i staram sie nie odmawiac,po co ma szukac innej. oczywiste,ze nie zawsze ja jestem w nastroju,tez mam swoje babskie fanaberie ale jestem wyrozumiala. Jesli ludzie chca ze soba byc na DOBRE I NA ZLE trzeba porozmawiac jaki prowadza tryb zycia jak sie odzywiaja jakie maja nawyki jaki seks preferuja jakie maja zainteresowania co lubia a co nie dokladny wywiad a pozniej ku rwa mac nie biedolic pzdr.

kobietki - ja teraz zmykam.. wszystki wam życzę bajecznie kolorowych snów... przystojniaków galopujących do Was na białym rumaku, albo na odwrót:)hihi

Gość idź na zakupy
Kobietka z Temperamentem Nie oceniajcie ksiazki po okładce Tak łatwo mozna sie dac zwiesc pozorom To całkiem fajny facet,mozna z nim milo pogadac... Taak, z pewnością chodzi mu o miłe pogaduszki, zaznaczył to nawet w pierwszym poście: dla której bardzo ważny jest delikatny dotyk (który przeszywa na wskroś), lubi długie pieszczoty piersi.

Gość skromna rada
przebiśnieg na pustyni jest proste przyklad taki jeden jesli Kobieta odzywia sie glownie miesem slodyczami bialym pieczywem i inne cuda to wczesniej czy pozniej spasie sie jak krowa bedzie miala mniej energii, temperamentu bedzie smutna itp.. ale zeby to wszystko wiedziec to trzeba miec duza wiedze.

Gość ja jednak wole
jak facet pisze he he ... hihi to mi sie jakos zle kojarzy....

Gość chyba Kobietki
zostalyscie skrzywdzone przez mężczyznę ze takie nastawienie macie

Gość cwaniaczek warszawski
"...ale zeby to wszystko wiedziec to trzeba miec duza wiedze. " Boże, toż to sami eu..geniusze tu siedzą... :)

Gość a ja idiotka
myslalam ze od tego wszystkiego sie chudnie ...