Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grywuskaaaa

DO MIESZKAŃCÓW GDYNI! Proszę o odpowiedź!!

Polecane posty

Gość grywuskaaaa

Witam serdecznie, W czw wybieram się z chłopakiem nad morze. Oczywiście jedziemy w ciemno i nie mamy nic zarezerwowane :/ Czy idąc ulicami widzicie,że są jeszcze wolne pokoje gdziekolwiek? Np w Zakopanym na każdym domu jest ogłoszenie czy są jeszcze wolne pokoje czy już nie. Ciekawa jestem czy w Gdyni też coś takiego jest powszechne. I czy można spotkać na dworcu kogoś kto się ogłasza,że ma wolne pokoje? Chodzi mi o coś taniego :D

Gość grywuskaaaa
błagam o odpowiedź............. :)

Gość grywuskaaaa
obciągnę temu kto mi zamówi pokój w gdyni!

Gdynia jest dużym miastem i raczej nie znajdziesz koło dworca 'naganiaczy' w stylu tych z Zakopanego.poszukaj w internecie jakis pensjonatów itp.

Gość grywuskaaaa
up

Gość grywuskaaaa
Ponawiam propozycję... obci.ągnę z połykiem w zamian za pokój w Gdyni!

Nie ma w Gdyni takich ogłoszeń niestety. Są pewnie jakies pokoje do wynajęcia, ale to pewnie pocztą pantoflową albo przez nieruchomości się dowiesz. Szukaj w necie. Naganiaczy na dworcu tez nie ma. Nie jedz absolutnie w ciemno!

Gość gdynianka2560
ja mieszkam tu nie ma na budynkach tbliczek \"wolne pokoje\" :D poszukaj w necie i zadzwoń na dworcu NA PEWNO nie ma naganiaczy ...

Gość gdynianka2565
wejdz w ogłoszenia na trojmiasto.pl

Gość gdynianka2560
ale jest dużo grubych zaganiaczy... w moim anusie :)

Gość grywuskaaaa
a nie macie kogoś znajomego kto ma wolny dwuosobowy pokój od jutra ? :D

Gość CGHB
Przyjedz do rewy tu sa wolne pokoje i autobus miejski dojezdza do samego centrum gdyni a do moza masz minute bo wszedzie blizko i pod nosem

Gość CGHB
nie mylic z redą bo to dwie rozne miejscowosci

polecam jeszcze akademiki w gdańsku lub Sopocie, nie wiem jak akademia morska, bynajmniej w tych z UG miejscówki są na pewno!! poszukać można na stronce www.ug.gda.pl lu podaję nr tel: DS-7 58 523 17 99 DS-8 58 5231195 DS-4 58 523 26 14 pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku, plaza i woda w Gdyni jest najczystsza, w Sopocie najwięcej kawiarni i klubów, a Gdańskie nabrzeże najlepsze na jazdę rowerem lub na rolkach :)

polecam jeszcze akademiki w gdańsku lub Sopocie, nie wiem jak akademia morska, bynajmniej w tych z UG miejscówki są na pewno!! poszukać można na stronce www.ug.gda.pl lu podaję nr tel: DS-7 58 523 17 99 DS-8 58 5231195 DS-4 58 523 26 14 pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku, plaza i woda w Gdyni jest najczystsza, w Sopocie najwięcej kawiarni i klubów, a Gdańskie nabrzeże najlepsze na jazdę rowerem lub na rolkach :)

Gość hyhyhyhyhy
to tak jakbyś zapytała czy we włocławku sa naganiacze na dworcu, albo same ogloszenia o pokojach, w ogóle to skąd pomysł na gdynie na wakacje, owszem z całego trójmiasta jest najładniejsza, ale naprawdę nic specjalnego na wakacje...czy nie lepiej wybrac jakąś typowa miejscowość nadmorkską, gdzie woda jest o niebo czystsza niż ten gdyński syf, choć i tak bardziej przejrzysty niż to co się dzieje w sopocie

Gość exactly
piszac jadę nad morze chyba sobie wyobrażasz wyjazd nad morze typowo wakacyjny, a gdynia to miasto, naprawdę pozbawione nadmorskiego klimatu, niby jest zatoka, ale co z tego, nie lepiej wybrać jakies kąty rybackie jeszcze nie tak zaludnione jak stegna czy krynica, ale gdynia to naprawdę nietrafione:-o choć miasto naprawdę ładne, w lesie i spokojne, ale do mieszkania a nie wyjeżdżania na wakacje

Gość łeeeeeeeeeeeeee
ALE BEZSENS NA WAKACJE DO GDYNI:-O:-O:-O strata kasyyyyyyyyyyy ludzie to jednak buraki, zamiast jechać nad morze, jada nad "morze". To tak jakby pojechać na wczasy do Słupska heheh:-D

Gość grywuskaaaa
dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi!:) właśnie szukałam też wolnych noclegów po schroniskach młodzieżowych nawet bo jest bardzo tanio,ale już wszystko zarezerwowane :( my jesteśmy jeszcze uczący się, więc zależy nam na jak najtańszym noclegu. A czemu Gdynia? byłam w zeszłym roku, ale wtedy rodzice mieli jakieś mieszkanie po znajomych a w tym roku nie mamy takiej możliwości i jedziemy na własną rekę. Gdynia bardzo mi się podobała. Nawet nie chodzi mi o żadne atrakcje, po prostu chcę spokojnego miejsca, nie tak zatłoczonego jak chociażby Sopot. To był dla mnie bardzo ciężki rok, studia, 8 egzaminów, praca. Potrzebuję trochę spokoju po prostu:)

Gość to polecam
piaski, woda czystsza milion razy, cisza, spokój....

Gość grywuskaaaa
czyli mogę śmiało jechać do Rewy bez żadnej wcześniejszej rezerwacji?? Naprawdę mogę coś wolnego znaleźć? :D bo teraz patrzyłam tak piąte przez dziesiąte na ogłoszenia w necie ale wszystko pozajmowane już :(

mój znajomy w Karwii ma pensjonat i za 100zł za dobe masz do dyspozycji pokój czy coś w tym stylu bardzo ładnie zrobione 600m od plazy i chyba wyjątkiem jakimś cudnym wolne na najbliższy weekend czyli od piatku... mogę jakby co podać nr tel

Gość grywuskaaaa
dziękuję Ci bardzo, ale my musimy coś znaleźć już od jutra, bo przyjeżdżamy ok południa i nie będziemy mieć co ze sobą zrobić przez cały dzień i noc :( a jak dojechać do Rewy z dworca głównego w Gdyni?? plissssss :)