Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam planować

Utwór na pierwszy taniec z mp3 a nie grany przez orkiestrę!Udało się to którejś?

Polecane posty

Gość zaczynam planować

Witam. Zaczynam dopiero planować swoje wesele i wim, że będę miała orkiestrę z tym, że bardzo zależy mi MUSZĘ jako pierwszy taniec mieć tą piosenkę http://darunia22.wrzuta.pl/audio/kmjGveY0r0/ania_szarmach_wybieram_cie i tio w tym wykonaniu! No ale na Anię Szarmach mnie nie stać ;) Będę próbowała powalczyć z orkiestrą aby poleciała ta piosenka z odtwarzacza. Czy któraś tak miała? A może którejś z Was nie udało się dogadać z orkiestrą.

Tak, ja tak miałam. Z tym, ze ja miałam całą muzykę weselną na laptopie, a nie zespół. Owszem był facet, który nam to włączał itp., coś w rodzaju Dj :) Goście byli zadowoleni z takiej muzyki, a ja przynajmniej nie musiałam potem nie daj Boże się wstydzić za jakieś nędzne podróbki znanych utworów. Owszem, są fajne, nie kiczowate zespoły, ale mieliśmy ograniczony budżet więc zdecydowaliśmy się na taką opcję :) Pozdrawiam

Hej ja tak miałam miałam orkiestrę, a pierwszy taniec puścili z mp3, bo tak chciałam!Pozdrawiam!

Gość zaczynam planować
no właśnie NIE MA OPCJI? Moja koleżanka wybrała taką orkiestrę, która po prostu stawiała warunki, ze np. tego nie zagrają, to im się nie podoba, to zagrają o tej i otej godzinie..... normalnie oni tam rządzili :(

Gość ellap
My też mamy pierwszy taniec z mp3, a zespół się wykarze potem.

Gość szaaaszarusza Kasia
no daj spokój, nie ma takiej opcji!!! To Twoje wesele, a nie ich! Jak Ci się nie spodobają to znajdź kogoś innego. A opcja oprawy ślubu kościelnego Ci się nie podoba? To naprawdę bajka.. Hmm. Słuchaj, po pierwsze jak kapeli szukasz to PRZEPYTAJ O WSZYSTKO CO CHCIELIBY PUŚCIĆ! Każdą piosenkę! Bo ostatnio jak byłam na weselu koleżanki.. zaśpiewali BARKĘ przy obiedzie ( tak.. ta BARKĘ od Jana Pawła 2 św. Pamięci).. Normalnie ŻENADA!

...udaje się,..porozmawiaj z kapelą,aby puściła to na przody i będzie o\'k.Większość kapel ma coś na czym można puścić mp3:):)

my mielismy z mp3. orkiestra nie miala z tym zadnego problemu, tym bardziej ze zdawala sobie sprawe, ze nie zagralaby tej piosenki dokladnie tak samo, a to bylo dla nas bardzo wazne, ze wzgledu na choreografie do tanca. powodzenia!:)

Gość marzenicha
mialam pierwszy taniec z mp3 bo chcielismy miec ten utwór w oryginale. To ty powinnas stawiac warunki a nie orkiestra!!

Gość Marzenicha to troche nie tak
Nie stawiajcie warunków, tylko DOGADUJCIE SIE. Zespół na weselu jest najważniejszy (oprócz kuchni). Zdecydowanie lepiej jest pracować dla ludzi, niż rozpieszczonych smarkaczy, którzy patrzą na wszystko z pozycji: płacę i wymagam. Zespół też ma prawo wymagać - SZACUNKU. Nikt nie będzie chciał pracować z gównażerią.