Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapkapaka

rozstępy w ciąży

Polecane posty

Gość kapkapaka

Kochane jestem an samym początku ciąży.. wiem że mam dużą skłonność do rozstępów już walcze z Nimi, bo niestety porobiły Mi się po okresie dojrzewania, na udach, pośladkach, kilka na piersiach i pod kolanami.. Teraz panikuje co tu zrobić żeby po ciąży ne8iwyglądać jak zebra. Dodam że moja starsza siosta po ciąży nei ma rozstępów, mama po 2 ma troszkę..:(

Gość kapkapaka
tak się zastanawiam, czy jeśli zrobie wsyztsko żeby nei przytyć dużo.. i kremy masaże, wystarczy??

uzywaj oliwki dla dzieci na mokre ciało, ja przytulam 35kg i nie mam ani 1 rozstepu:)

Gość kapkapaka
Dodam że wcale nie jestem gruba.. wręcz bardzo szczupła.. waże 56 kg przy wzroście 173..kiedyś (jako nastolatka) warzyłam 68-nawet 69kg.. i udalo Mi się schudnąć.. Jejku ja niechce mieć więcej tego dziadostwa na ciele.. co robić?? A raczej nei będize mnie stać na zabiegi u kosmetyczki..:(

Gość kapkapaka
Wiem że ciąża to wyjątkowy okres w życiu każdej kobiety, i powinno dbać się przedwewszystkim o dziecko,a le o Siebie też chcę, dlatego postanowiłam że będę racjonalnie się odżywiać, zero zapychaczy, fast foodów, normalne jedzenie w normalnych porcjach.. i dużo warzyw i owoców, zero słodyczy:(Mam nadzieje że to coś pomoże że nei będę tłuściutka przytyje do 10 kg.. choć i to mnie przeraża:(

Gość qwertyui
nie chcę cie dołować ale jeżeli masz skłonności do rozstępów to niestety mimo diety i masaży to mogą ci i tak wyjść rozstępy. Moja przyjaciółka bardzo o siebie dbała a rozstępy wyszły jej w ostatnim praktycznie tygodniu. Skóra wówczas jest tak naciągnięta że szok.

Gość kapkapaka
To lipa, mój chłopak, z którym jestem już 5 lat-ojciec dziecka,może tego niezaakceptować, dla Niego wygląd jest bardzo ważny..