Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicola76-

opalanie natryskowe-airbrush

Polecane posty

Gość nicola76-

Czy ktos ma jakies doswiadczenia?? Jezeli pozytywne to mozecie mi polecic salon w Krakowie?

Gość netkaa_a
upp ja też jestem bardzo zainteresowana. ofert w necie jest dużo ale zależy mi na sprawdzonym salonie. bardzo proszę jeśli ktoś ma jakieś namiary niech napisze:) bardzo dziękuję, pozdrawiam

Gość Anastazja1979
Dziewczyny, koniecznie zajrzyjcie do salonu DORIS DORIN , gdzie możecie wypróbować nowej metody SUN SUN a pózniej zabrać ją do domu......:) Zabiegi sa wykonywane sprayem brązującym , ktory daje efekt natychmiastowej opalenizny . Odcień jest pięknie brązowy i utrzymuje się kilka dni. Polecam bo wypróbowałam . dodatkowo teraz po kazdym zebiegu na twarz - opalanie jest GRATIS! telefon: 12 281 01 71 Polecam!

Gość Anastazja1979
zapomniałam dodać,że SUN SUN nie plami i nie zostawia smug i pachnie kokosem. ! Dla mnie to hit na wiosnę!

Gość dk873
Mi osobiście bardziej podchodzą samoopalacze, np fajne są z lini eva sun. Łatwo je nanosić. Dają szybki efekt opalenizny.

Ja regularnie co jakiś czas smaruję się balsamem samoopalającym z garniera. Zastanawiam się czy na dłuższą metę to nie szkodzi skórze?

Gość ASDWEFRTGY
Ja jestem po takim opalaniu natryskowym ,mialam w uk.Zalezy od salonu jak dla mnie wcale nie wyglada naturalnie i niefajnie wyglada po kilku dniach bo schodzi to i są smugi.Raz spróbowałam i wystarczy.Wole Garniera w sprayu:)