Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden plus jeden

Mój narzeczony chodził z moją przyjaciołką

Polecane posty

Gość jeden plus jeden

Moj obecny narzeczony chodził z moją Była przyjaciołka z lat szkolnych nasze drogi sie rozeszły gdy ja poszlam do liceum. On był w niej bardzo zakochany potem ona zostawiła go dla swojego byłego on to bardzo przezyl. Kiedy zaczynaliśmy być razem znalazłam rozmowe na gg pisał do niej co slychac itd.To było ponad rok od ich rozstania-cyzli myślal o niej. Dzisiaj jestem wiem ze mnie KOcha tamto była szcenięca miłość. ale jakos nie umiem mu tego wybaczyc,ciągle mu wypominam ten związek.Kiedy ja spotkałam Ona w twarz mi powiedziala ze TEN ZWIĄZEK I TAK SIE ROZPADNIE. a my jestesmy juz 2,5 roku razem.Pocieszenie jedno ze nie spali ze soba. ale mam takie mysli czy ona bardziej go pociagała, czy bardziej się starał dla niej. dostaje paranoi czasami łapie takiego doła i bez powodu wymuszam kłotnie czepiam sie o byle g...no

poniżające jest porównywanie się do innych dziewczyn.....a rywalizacja z nimi to już porażka:o

Gość lfjdbnfklnd.sm
e tam..moja siostra ma narzeczonego, ktorego dostala od kuzynki..hehe.. najpierw kuzynka byla z nim 5 lat, a teraz jest z moja mlodsza siostra..zenada :o

Gość jeden plus jeden
i nieprzeszkadza jej to? nie robi mu wyrzutów?

Gość jeden plus jeden
ale np raz siedzielismy sobie w knajpie sacze drinka rozmawiamy temat zszedł...o niej no i on ze FIGURĘ MA FAJNĄ! ona jest niska i koścista zero ciała. ja mam 170cm jestem szczupła ale nie sucha jak ona. rozplakałam się.ona ma figure 12letniej dziewczynki ja bardziej kobiecą.