Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
nie masz uprawnień

Skąd większość polskich kobiet ma obecnie tyle zapału do chodzenia na siłownie? Mam wrażenie, że obecnie więcej kobiet chodzi na siłownie niż mężczyzn

Polecane posty

Mam tez nowy balsam do ciala firmy ESPA jee xD pieknie pachnie xD

Ale dzisiaj bede siedzial pachnacy za zestawem perkusyjnym, a ludzie beda bili mi brawa xD

Myślę, że na motywację dobrze wpływa jak sobie znajdziesz osobę która Cię zainspiruje... widzisz u kogoś postęp, działanie i to czasem bywam zaraźliwe... tak na początek to chyba wystarcza.

10 godzin temu, ZłyKróliczek napisał:

Piszesz to absolutnie każdemu, kto pisze, że gdzieś wyjechał/wyjeżdża. Każdemu to samo, że niby znał każdy temat w tym czasie. Tak samo jak każdemu piszesz o kazirodztwie. Mógłbyś chociaż różnicować swoje wysrywy 🙂

Nie każdemu tylko tobie i jeszcze paru zbokom. 😁

Jeżeli tematy wiszą kilka minut i ty jesteś zorientowana co kto pisał na przestrzeni całego dnia będąc rzekomo na wczasach , to musiałaś z pokoju wcale nie wychodzi żeby monitorować forum zamiast korzystać z atrakcji na tych wczasach. 😁

20 godzin temu, Śliwka w Polonezie napisał:

To, że ty muślałeś zmyślać jukon nie znaczy, że ktoś kogo nie lubisz też musi.

Nic nie "muślałem" i nic nie zrobisz z tym , że średnio wierzę w wasze zapewnienia. 😁

Ide sobie pod lodowaty prysznic testowac moje szampony nowe Bramley i do sauna a potem znowu prysznic xD

Pa xD

20 godzin temu, Onaaaa napisał:

Noe dziwnym przypadkiem tylko libed za Tobą przepada to i pisze ci miło na piasku i zdjęcia robi. Musisz sie do tego przyzwyczaić 😆

Prędzej wierzę w obcą cywilizacje która nas stworzyła niż w to że jakiś półanalfabeta nie potrafiący się czytelnie nawet wysłowić pojechał na inny kontynent żeby bazgroły dla mnie tworzyć na piasku jako dedykacje. 😁

21 godzin temu, salix napisał:

Tu quoque mistrzu bystrości. Wystarczy, że złapałam, że przeżywasz jakieś bazgroły na piasku na bali, a każdą wzmiankę o jakimkolwiek wyjeździe poza województwo traktujesz niemal jak opowieści z misji na marsa i z miejsca wydaje wydaje ci się zmyślona. Gdybyś ruszał się gdzieś dalej niż do najbliższego miasta, to byś nie robił z cudzych wyjazdów takiej sensacji jakby to było nie wiadomo co.

Dzięki.

Szydera z waszej mitomani to nie przeżywanie tylko beczka śmiechu, a że zawsze ciężko trybisz jak śliwka  i trzeba ci tłumaczyć po kilka razy oczywistości to już nie do mnie pretensje. 😁

10 godzin temu, murb napisał:

Internet działa na całym świecie. Są pewnie czarne dziury bez zasięgu ale generalnie dużego problemu nie ma żeby być na stałych  łączach z Kafeterią. 😁

Przeraża mnie twoja wiara w homo sapiens i jak ty sobie to wyobrażasz , że jadąc na wczasy ktoś miałby gnić na forum o kupie i się kłócić zamiast dobrze się bawić na realu korzystając z wolnego i zwyczajnie odpocząć. 😁

Zależy co się robi na tym urlopie, jeśli się leży plackiem to czemu nie... jedno drugiemu nie przeszkadza. : ) 

22 minuty temu, Get Out napisał:

Nie każdemu tylko tobie i jeszcze paru zbokom. 😁

Jeżeli tematy wiszą kilka minut i ty jesteś zorientowana co kto pisał na przestrzeni całego dnia będąc rzekomo na wczasach , to musiałaś z pokoju wcale nie wychodzi żeby monitorować forum zamiast korzystać z atrakcji na tych wczasach. 😁

Kojarzysz taki wynalazek jak telefon komórkowy i internet mobilny? 

W mojej ocenie wyjeżdża się po to aby odpocząć od codzienności i obowiązków, a nie siedzieć cały czas w telefonie jak uzależniony. 😁

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Kojarzysz taki wynalazek jak telefon komórkowy i internet mobilny? 

A ty kojarzysz że zaleca się to wyłączyć żeby odpocząć. 😁

Ja odpoczywam patrzac w telefon na kafe

Robie co chce i tylko Bog moze mnie sadzic!

21 minut temu, Get Out napisał:

Prędzej wierzę w obcą cywilizacje która nas stworzyła niż w to że jakiś półanalfabeta nie potrafiący się czytelnie nawet wysłowić pojechał na inny kontynent żeby bazgroły dla mnie tworzyć na piasku jako dedykacje. 😁

Wiem jak trudno w to uwierzyć, ale są i tacy, co mają na tyle problem z ego, że no czują te motylki gdy wyślą fote randomowi z forum o qpie dla jego kilku postów które znikną za 20 minut.😄

1 minutę temu, Get Out napisał:

W mojej ocenie wyjeżdża się po to aby odpocząć od codzienności i obowiązków, a nie siedzieć cały czas w telefonie jak uzależniony. 😁

Nie przemówisz do rozumu, porzuć wszelką nadzieję😄

Za wszelką cenę chcą mnie przekonać, że gnicie w necie nawet na wczasach jest zdrowe. 😁

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Wiem jak trudno w to uwierzyć, ale są i tacy, co mają na tyle problem z ego, że no czują te motylki gdy wyślą fote randomowi z forum o qpie dla jego kilku postów które znikną za 20 minut.😄

Nie przemówisz do rozumu, porzuć wszelką nadzieję😄

A kim ja jestem żeby aż tak przejmowali się moją opinią. 😁 Wiem że nie przekonam , ale uderzam w czuły punkt patrząc po ich reakcji. 😁

18 minut temu, Get Out napisał:

Przeraża mnie twoja wiara w homo sapiens i jak ty sobie to wyobrażasz , że jadąc na wczasy ktoś miałby gnić na forum o kupie i się kłócić zamiast dobrze się bawić na realu korzystając z wolnego i zwyczajnie odpocząć. 😁

Przyzwyczajenie to druga natura człowieka. Jak ktoś ma w zwyczaju zaczynać i kończyć dzień czytaniem postów na forum to na wyjeździe też to będzie robił. 

Pomijam sprawę uzależnienia od forum bo wiadomo - mus to mus. Urlop czy nie, nie ma to znaczenia, na Kafeterię się wchodzi i tyle. 

Zdrowe może i nie jest ale kafe z urlopem da radę pogodzić. : )

To to jeszcze nic ostatnio jak stałam na przystanku w Busku-Zdroju... ruch na tej ulicy nie był duży, ale widziałam chłopaka na hulajnodze który jadąc przeglądał internet... tylko co jakiś czas zerkal przed siebie.

3 minuty temu, Get Out napisał:

Za wszelką cenę chcą mnie przekonać, że gnicie w necie nawet na wczasach jest zdrowe. 😁

Nikt Ciebie nie przekonuje, że to jest zdrowe. Raczej piszą, że to jest możliwe od strony technicznej. Oddzielnym aspektem jest to dlaczego się to do robi. 

Ja w pracy przeglądam internet jak robię siku. W jednej ręce 11, a w drugiej telefon i to jest normalnie. A co dopiero na urlopie.

9 minut temu, Get Out napisał:

A ty kojarzysz że zaleca się to wyłączyć żeby odpocząć. 😁

Nie twoj biznes jak kto spędza urlop poza tym jesteś chyba ostatnia osoba od której ktokolwiek tutaj chciałby rad. Poza tym dla ciebie wyjazd gdziekolwiek to jak misja na Marsa wiec zapewne masz wyidealizowany obraz bo nigdy tego nie doświadczyłeś 😉

Tylko raz się nie zorientowałem, że sikam po desce i potem się zdziwiłem, czemu mam mokre spodnie.

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Nie twoj biznes jak kto spędza urlop poza tym jesteś chyba ostatnia osoba od której ktokolwiek tutaj chciałby rad. Poza tym dla ciebie wyjazd gdziekolwiek to jak misja na Marsa wiec zapewne masz wyidealizowany obraz bo nigdy tego nie doświadczyłeś 😉

Do Kanady jakoś pojechał i prawie polskiego zapomniał.

11 minut temu, Pył na wietrze napisał:

czują te motylki gdy wyślą fote randomowi z forum o qpie dla jego kilku postów które znikną za 20 minut.😄

To jest opis twoich emocji z wysyłania cyców prawolowi?

• Haha 3

2 minuty temu, Malowany napisał:

Do Kanady jakoś pojechał i prawie polskiego zapomniał.

Taaa okretem Naćpany siostra go wepchnęła na okręt 😂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się