Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASANDRA000001

PIĘĆ NAJWAŻNIEJSZYCH CECH JAKIE MUSI MIEC TWÓJ PARTNER NA CAŁE ŻYCIE

Polecane posty

Gość KASANDRA000001

ZASTANAWIAŁYŚCIE SIĘ KIEDYŚ NAD PRZYSZŁOŚCIĄ Z WASZYM OBECNYM PARTNEREM? A MOŻE ZACZĘŁYŚCIE OSTATNIO MYŚLEĆ DOCHODZICIE DO WNIOSKU, ŻE NIE TAKIE CECHY JAKIE ON MA BĘDĄ WAŻNE W PRZYSZŁOŚCI? JAK TO U WAS WYGLĄDA? MOŻE ZNAJDĄ SIĘ TU KOBIETY KTÓRY JUŻ SĄ PO ŚLUBIE I DOPIERO TERAZ DO NICH NA CO POWINNY WCZEŚNIEJ ZWRÓCIĆ WIĘKSZĄ UWAGE? PISZCIE. WASZCIE PRZEMYŚLENIA MOGĄ PRZYDAĆ SIĘ WIELU OSOBOM, NP. MNIE ;) DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE TO: 1) CIĄGŁE POCZUCIE NAMIĘTNOŚCI W ZWIĄZKU 2) ODPOWIEDZIALNOŚĆ MĘŻCZYZNY 3) DOJRZAŁOŚĆ MĘŻCZYZNY 4) POCZUCIE HUMORU 5) I PRZEDE WSZYSTKIM PRZYJAŻŃ I PARTNERSTWO.

1) CIĄGŁE POCZUCIE NAMIĘTNOŚCI W ZWIĄZKU 2) ODPOWIEDZIALNOŚĆ MĘŻCZYZNY 3) DOJRZAŁOŚĆ MĘŻCZYZNY 4) POCZUCIE HUMORU 5) I PRZEDE WSZYSTKIM PRZYJAŻŃ I PARTNERSTWO. buhahahaha jak to fajnie wygląda :P:P:P

Gość czysta wyborowa
Moj maz wlasnie taki jest 1. namietny 2. odpowiedzialny 3. dojrzaly 4. mafajne poczucie humoru 5. jest mym najlepszym przyjacielem i zawsze moge na nim polegac.

Gość dggdfgd
doświadczenie nauczyło mnie nie nadawać nazw cechom jakie ma partner, nie robić wyliczanek :D dla mnie ważne jets żeby mój facet po prostu był ze mną, chciał ze mną być, starał się

wesoła pracowita wyluzowana chętna do zabawy dobra dziewica duże cycki nie mam zbyt wysokich wymagań:D

Gość heheha
zgadzam się +zgrabne nóżki

Gość i nie była pyskata
tak jak moja żona

i nie krzyczała tyle - tak jak kobita mojego faceta, czyli ja;p

Gość Nie jest ciebie wart
1ineligencja aby nie wierzył w pierwsza lepsza bajkę samotnej kobiety:O 2empatia 3 wierzący w Boga 4 dobry dla zwierzat i ludzi 5 romantyczny

Gość zenibyfajnie
kochal mnie.. i byl madry..:)

Gość blackcat
- zgrabny tyłek - dużo autoironii - cierpliwość (głównie dla moich humorów) - smykałkę do zarabiania :P - i musi mnie kochać :D Na szczeście wbrew wszelkim przewidywaniom znajomych... znalazłam takiego :P

- inteligencja - poczucie humoru - w miare madry - dobry i chetny w lozku - zaradny

Gość kobiety nie pyta się o wiek
tak naprawdę to wystarczy, żeby miał: 1)pieniądze 2)pieniądze 3)pieniądze 4)pieniądze 5)pieniądze

Gość M A R I T A
opisuje konkretnego chłopaka:) 1.Pięęęęęęęęękny, boooooooski poprostu, śliczne ciało, cudny uśmiech,ahhh:0 2.Szczery 3.Narazie zajebiiisty*** kumpel, postaram się żeby mnie pokochał:P 4.Inteligentny i cierpliwy:P 5.Poczucie humoru:D

Gość M A R I T A
i oczywiście wierny

1. nieprzecietnie ładną twarz - warunek konieczny 2. dobre wychowanie 3. musi zaakcetować, że jego miejsce bedzie pod moim pantoflem reszta mniej ważna

Gość NIka0000
Kasa, kasa, kasa, kasa, kasa.

Gość Ja też-------cos powiem
FACET MUSI TYLKO BYĆ.... Zaloguj się E-mail OnetHasło Niepoprawne dane Objaśnienia Loguj się bezpiecznie Zapomniałem hasła Anuluj uszczęśliwienie Kobiety to pestka... A) FACET TYLKO MUSI BYĆ: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11.mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą B) WAŻNE TEŻ SĄ INNE CECHY! należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym, ale 3. inteligentnym, ale 4. silnym 5. kulturalnym, ale 6. twardym, ale 7. łagodnym 8. czułym, ale 9. zdecydowanym, ale 10. romantycznym, ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym, ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym, ale 17. misiem, ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym, ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim, ale 26. stanowczym 27. ciepłym, ale 28. zimnym, ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym, ale 31. zasadniczym i 32. honorowym 33. szlachetnym, ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym, ale 37. gotowym zrobić dla Niej wszystko (np. skok na bank), czyli 38. zdesperowanym (z Miłości), ale 39. opanowanym 40. szarmanckim, ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym, ale 44. rozmarzonym, ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim 49. wypłacalnym C) JEDNOCZEŚNIE MĘŻCZYZNA MUSI UWAŻAĆ NA TO, ABY: 1. nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany 2. dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż swojej Kobiecie 3. pozostawił Jej swobodę, ale okazywał troską "gdzie i z kim była i co robiła" 4. ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić Ja na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon gdy Ona zapomni kluczy, albo ująć złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę D) WAŻNE JEST- DALEJ - ABY PAMIĘTAĆ O: 1. Jej urodzinach 2. imieninach 3. dacie ślubu 4. dacie pierwszego pocałunku 5. okresie 6. wizycie u stomatologa 7. wszelkich rocznicach 8. urodzinach Jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci DRUGA STRONA MEDALU ABY USZCZĘŚLIWIĆ MĘŻCZYZNĘ JEST ZADANIEM DALEKO TRUDNIEJSZYM, PONIEWAŻ MĘŻCZYZNA POTRZEBUJE: 1. seksu 2. jedzenia

Moje są chyba banalne:)) 1.Kręci mnie jak facet potrafi coś naprawić:))(bo ze mnie taka mała psuja)wiec fajnie jakby byl złota rączką 2.Dobry w łóżku:) 3.Wesoły,taki wesoly i uśmiechnięty jak ja 4.Prawdomówny:P 5.=WYSOKI= Ma ktoś z Panów na Kafe tych 5 cech:P?,hie hie:))

wymagań panów nie spełniam, nie jestem ani wesoła ani dziewica nawet nie lubię się bawić ech

Gość wnuk smirnofa
inteligentny powinien chciec sie rozwijac i poznawac odwazny empatyczny interesujaca osobowosc