Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

Spanish white wine

Polecane posty

dobrze, ale jakby coś to wiesz ;) mam nadzieję że dobre rzeczy Cie tam trzymają :)

nic mnie tu nie trzyma :D:D tylko możliwości i niezależność jaką dają pieniądze ale spoko jak nie będę miał na bilet do domu to się zgłoszę :)

hihihi... trochę bardziej w centrum...jakieś 5godz. pociągiem od Gdańska :) a jak wykorzystujesz tam te możliwości?

jak :D:D na wakacjach byłem na kanarach a we wrześniu lecę do Hiszpanii jednocześnie zbieram na motor i jeszcze parę innych rzeczy :D:D

hmmm...konsumpcjonizm znaczy się ;) ale będąc tu w kraju i mając głowę na karku też można zorganizować sobie takie możliwości

pewnie że można ale tu robię to bez wysiłku nawet nie muszę się starać :D i jak spojrzysz na Polskę z odległości to nieciekawy widok choć bardzo lubię Polskę i na pewno kiedyś tam wrócę ale teraz chcę pożyć i już tym bardziej że teraz jestem sam :)

a ja żyję sobie tutaj jak "pączek w maśle" :) nie narzekam życie tu napweno jest bardziej dekadenckie niż gdziekolwiek indziej ;) trochę się naporównywałam, ale raczej na nic innego nie zamienię :)

:D no to świetnie ponczusiu :D każdy ma swój sposób na szczęście też bym chętnie wrócił do kraju ale jeszcze nie teraz może muszę sobie poporuwnywać jeszcze :D

szczęście to nie tylko łatwa praca i przyjemności, które ona daje ;) jeszcze czegoś do niego potrzeba... :) upsss...siedzę tu sama z Tobą...chyba nie powinnam po przeczytaniu ostrzeżenia spod niku ;) znikam aż się ktoś dodatkowy pojawi :P

:D:D siedź no chyba że się nie boisz :D:D wiem co to jest szczęście nie musisz mi tłumaczyć i też wiem że nie zawsze jest to sielanka

od razu lepiej ;) ale i tak muszę zniknąć na moment :) możecie sobie o szczęściu podyskutować :D

nie no o szczęściu to lipna dyskusja będzie :O już lepiej pogadajmy ile kto musi wypić by nie mieć kaca

info proste: jesteśmy obie w Twojej klatece :D

5. Zahipnotyzowane napewno nie będziemy o tym rozmawiać ;P

nie mówie paciorków już. dziwny dzien dzis mialam, prawie jak w11:P