Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

Spanish white wine

Polecane posty

odważna i poważna niezapominajka zdradź z jakiego miejsca na tej kuli ziemskiej spoglądasz na gwiazdy ?

10 warto o nim pamiętać w rozmowie ze mną :D nie dam sobie włożyć obroży na szyję na siłę chyba że sam zechce a jak na razie to patrz punkt 10 ale Ciebie chyba jest tak samo ?

przecież Cię nie trzymam :D:D chcesz iść to idź pełna swoboda i luz bez narzucania swojego towarzystwa :D

nie pytaj czy mnie nudzisz bo po co skoro z Tobą piszę to znaczy że nie ale narozrabiałem wyciszyłem Cię

ja lubię deszcz lubię czasem zmoknąć lubię iść po mieście kiedy pada wszyscy uciekają a ja idę środkiem :D:D cholera normalny to ja nie jestem :O

a zapach świeżo ściętej trawy albo koperku pociętego :D uwielbiam czasem mam ochotę rzucić się w taką trawę i wytarzać poleżeć może nawet zasnąć na moment :D

o zapach siana dawno nie wąchałem chętnie bym się przespał na sianie :D:D ale mi się przypomniało dzieciństwo :D:D

Gość dobrze że pieką
caly czas myślę o Tobie:D

:D:D w miejscowości gdzie się wychowałem był taki wariat i kiedyś dorwał okulary przeciwsłoneczne i tez mu było za ciemno wyją sobie wtedy szkła i było dobrze :D:D:D

Gość dobrze że pieką
tak:D

stojąc w deszczu na moście i waląc głową w metalowy filar podtrzymujący cały świat zastanawiam się czy robię to bo chcę go złamać i niech się wszystko zawali cały ten syf ale przecież wiem że nie rozwalę go a jedynie swoja głowę więc po co to robię ? a może nie chcę by pękł bo włażąc na most ujrzałem małego rozkwitającego kwiatka szkoda by go było

a ten deszcz po co stoję i moknę a krew z roztrzaskanej głowy leci mi ciurkiem koło nosa po policzkach i na metalowe przęsła mostu przecież nie obmyje mnie z moich grzechów a jedynie z syfu codziennego dnia i kierując wzrok ku gwiazdom przecież raptem nie stanę się lepszy po co to robię ?