Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciężkim szoku

dziś niechcący zajrzałam do łazienki

Polecane posty

to nie zły bajer :P full wypas:D powinny być jeszcze takie z samozamykającymi się deskami, coś dla facetów;)

trtr-----> to taka forma dopieszczenia, powinieneś raczej czuć się usatysfakcjonowany, no chyba że to ubliża Twojej męskości :P :D:D:D

Gość w ciężkim szoku
dzięki;/ ja się tu poważnie martwie...

przepraszam, bynajmniej nie wyśmiewam się, napisałam wcześniej co o tym myślę, więcej nie wiem i pomóc nie potrafię:( :/

Gość piweczko tyskie
Twoj mis naprawde ma 80 lat ? czy ktos sie podszyl??

Gość w ciężkim szoku
ma 30 ktoś się podszył

Gość piweczko tyskie
a to w takim razie na pewno nie am klopotow z prostata, takie klopoty zaczynaja sie wieku 45-50 lat chyba ze twoj mis bierze sterydy to wtedy moze miec rozne zaburzenia na tle seksualnym juz we wczesniejszym wieku

o jej, ale chamstwo z tym podszywaniem... w takim razie może obróć to na korzyść, powiedz, że to bardzo higieniczne kiedy mężczyźni siadają na kibelek i jak dla Ciebie to może siadać... nie wiem, głupim pomysł, ale nie potrafię nic lepszego wymyślić

Gość w ciężkim szoku
w sumie dobry pomysł bo tak to zawsze całe obrze że muszli zasikane- ale każe mu sprzątać:)a tak to problem z głowy

Gość w ciężkim szoku
dzis mu ssalem druta rano moze go boli i nie moze na stojaco pozdrawiam - marian

Gość piweczko tyskie
mnie np wkurza jak facet idzie sikac i podnosi klape a pozniej jej nie spuszcza i ja to musze dotykac pozniej, wiadomo ze nie wszedzie siadam ale np w domu to moj ojciec idzie lac, podnosi klape i klapa dalej podniesiona jest!! co za zwyczaj!

Gość piweczko tyskie
sorry za chaos chodzilo mi o deske sedesowa a nie klape ;)

o, cieszę się, żesię na coś przydałam:) marian, sam sobie pociągnij druta!!! też mnie wkurza to z tą deską, mój ojciec nie zamyka, chyba nawet nie podnosi fujjj:/ znajdę sobie faceta, który nie będzie oblechem i będzie rozumiał co to higiena:P

az mi glupio, bo ja sie cale zycie dziwilam, czemu tak sie baby o to czepiaja :O ja zawsze spuszczam wode i patrze czy wszystko ladnie zlecialo :D

hahaha dzieki ale to przez to, ze mamy w domu zainstalowana specyficzna spłuczkę, taka ekonomiczna tylko ze moi rodzice nie wpadli juz na to, zeby deske kupic przezroczysta hehe

Gość piweczko tyskie
prawdziwy dzentelmen jak idzie sikac to podnosi deske, . zaaltwi swe potrzeby i kladzie ta deske z powrotem ale mojemu ojcu nie przetlumaczysz ehh, obiecuje ze juz nie bedzie tak robil a i tak jest to samo kiedys jak byl kumpel u mnie robil dokladnie to samo i zwrocilam mu delikatnie uwage to sie obrazil na wieki ehh

Gość w ciężkim szoku
no ale nawet jak podnosi deske to obrzeże jest obsikane...;/i czasem mi sie zdarzy zajrzeć pod deske i jest niemiło....

Gość piweczko tyskie
wlasnie, to jest najgorsze ze nawet trafic nie umieja dlaego ja nigdzie nie siadam na sedes gdzie sa mezczyzni nawet w domu juz z przyzwyczajenia zalatwiam swe sprawy na kucąco lub podkladam grub,a warstwe papieru- wiem ze to dziwne ale mam hopla na punkcie higieny