Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciężkim szoku

dziś niechcący zajrzałam do łazienki

Polecane posty

Gość w ciężkim szoku

przebywał tam mój misio i sikał na siedząco myślałam że faceci stoją podczas sikania... napewno tylko sikał bo słyszałam

Gość cappy
może usiadł żeby zrobić kupę i nagle mu się siku zachciało więc już nie wstawał bo jeszcze potem nie zdążyłby usiąść:)

Gość ejbisi
Dokładnie tak, jak tylko robią siusiu to stoją a jak cos wiecej to siedzą :P Juz sie swojego o to pytalam :P

Gość ejbisi
PS w pierwszej sekundzie myslalam ze chodzi o misia pluszowego :P Wyobrazilam sobie takiego na kiblu :D

mi sie zawsze chce smiac, jak 3letni Kazio, ktorym sie tu czasem zajmuje, idzie sikac na muszle i tak sobie fiutka naciska w dol :D slodko to wyglada:D

Gość ejbisi
Aaaaaaa juz wiem, bo jak im stoi to też sikaja na siedząco bo tak to by do gory leciało :P

Gość w ciężkim szoku
ale on napewno tylko sikał a może ma jakieś problemy i nie staje mu do sikania? zrobił się buraczkowy jak weszłam dlatego od razun wyszłam z łazienki a potem chodził niewyrazny...

moze nie chcial zebys slyszala jak sika (przez drzwi). z wysokosci jest glosniejszy sik :D

cappy - teraz przeczytalam Twoj post, zaraz ja sie tu posikam na siedzaco :D:D:D

Gość mandatka w kropki
glupie jestescie . JAk komus chce sie srac to siedzi , a moze gowno nie polecialo i nie chcialo mu sie juz wstawac dlatego na siedzaco t ozrboil

Gość cappy
heheheheeee no co, nic innego mi nie wpadło do głowy;)

Gość kkk****
a do sikania staje?pierwsze slysze a chlopa mam w domu 15 lat....

Gość ale głupi temata
faceci tak mają, ze TEŻ MOGĄ SIKAĆ NA SIEDZĄCO (mój np. sika na siedząco na kacu :) jak nie ma siły stać ;) )- tak że raczej nic mu nie jest, po prostu też tak mozna i nie ma czym się podniecać

bardzo dobrze, ze siedział! mało to zarazków się rozprowadza po całej toalecie? przecież to wszystko się rozpryskuje, jakieś krople zawsze gdzieś polecą. Wiecie, że jak się spuszcza wodę, to zarazki potrafią wylecieć na 2 metry jak się nie zamknie sedesu?! Faceci powinni siadać na klopa i już! To wcale nie jest niemęskie! Może Twój cyt. misio się przestraszył, że pomyślisz, że nie jest męski i się zawstydził

Gość w ciężkim szoku
a czy możliwe jest że sikał na siedząco bo ma coś z prostatą? boję się bo jest starszy ode mnie więc różne takie choroby mogą go już dopadać....

Ja też uważa że każdy facet powinien sikać na siedząco. W Niemczech jest nawet kampania. mozna kupic naklejki z facetem sikającym na lezaco i podpis \"sikac tylko na siedzaco\" w sumei fajne. a tak poważnie to mnie przeraża to ze ten mocz sie rozchapuje ble a potem ktos to musi posprzatac

Dziewczyno co ty bredzisz? Nie staje mu do sikania? Naucz się, że jak facetowi stoi, to nie może sikać. Chyba, że ma jakieś wady w budowie. Chciała bys aby popuścił mocz do pochwy w czasie stosunku? Przy wzwodzie pęcherz jest blokowany.

Gość w ciężkim szoku
to czemu jak sika to jest sztywny?sztywny to chyba to samo co stojący...

tak, właśnie, są nawet kibelki, które gadają jak facet stoi i wtedy musi usiąść. w takim wieku to pewno może mieć coś z prostatą

"to czemu jak sika to jest sztywny?sztywny to chyba to samo co stojący..." Już ci wyzej napisałem - problem z koordynacją mięśni. albo nie stoi mu do końca. Czasem po wzwodzie jak już zaczyna opadać to mozna oddać mocz, ale po trochu. Jak twój facet sika normalnie przy twardym i sztywnym, to ma problem.

nie, serio :D moja ciotka mi opowiadała jak byli u rodziny w Niemczech. Nie wiem na czym to polega, ale takie są ;P

Gość ejbisi
No wiem, pamietam na biologii było że jak jest we wzwodzie to ten kanalik odpowiadajacy za mocz jest zamkniety i wtedy otwiera sie ten od spermy i na odwrot. Ale ostatnio wlasnie moj facet chcial sie wysiusiac i powiedzial ze nie moze na stojaco przeze mnie, bo mu stoi. Wiec juz nie wiem o co tu chodzi :P Moze mial takiego na wpół sztywnego :P

ja pamietam jak wracalam kiedys autokarem z francji i mielismy postoj w niemczech i byly na stacji benzynowej samomyjące się kible.. to bylo cos ;)

samomyjące się kible? takie to powinny być teraz wszędzie nawet w domach i nie powinni produkować żadnych innych :P:D

no serio byla taka gabka z natryskiem a kibel krecil sie dookola :D i normalnei przy wejsciu byly barierki jak do metra a w kasie sie kupowalo bileciki.. i mi sie to nie snilo, serio :D

Gość trtr
Cóż, jak się mężczyznę wykastruje nazywaniem go "misiem" to i sika na siedząco.