Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leśny ludzik

Moja dziewczyna się roztyła i nie mozna jej nic na to powiedziec bo jest foch

Polecane posty

Gość ljkhjhjg
Camp Nou:-) no to wspołcfzuje Ci.A poza tym nie bola Cie kosci jak sie seksisz z chuda:-) a jeszcze jak sam jestes chudy to obijacie sie koscmi :-)

>> A poza tym nie bola Cie kosci jak sie seksisz z chuda Nie myl chudej, ze szczupłą i zgrabną. Nie, nie bolą mnie kości.

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
Przyznaj się robaczku, że żadna normalna kobieta Cie nie chce i dlatego tak wytykaszs innym ich wady. bu

Gość ljkhjhjg
Camp Nou kobieta z lekka nadwaga tez moze byc zgrabna, a od tego bardzo miekka a nie koscista

>> lekka nadwaga tez moze byc zgrabna Te dwa określenia wykluczaja się wzajemnie :)

>> żadna normalna kobieta Cie nie chce i dlatego tak wytykaszs innym ich wady Tak, oczywiscie, masz racje :)

Gość alkooo
Camp Nou niby dlaczego sie wykluczją?

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
robaczku zaniedbujesz drugi topik :D

niektorzy to chyba sprawe widza od dupy strony to nie chude i szczuple musza sobie wszystkiego odmawiac to grube i grubsze zazwyczaj sie objadaja

Gość alkooo
Camp Nou mysle,z emasz niezbyt duzo latek i dozyjesz czasow gdy kobieta z nadwaga bedzie normalnoscia i wtedy przekonasz sie czy zmienisz zdanjie.A poza tym koles,jestes idelany???

>> Camp Nou niby dlaczego sie wykluczją? Bo to takie samo zestawienie słow jak czarny-biały, zimny-gorący, niski-wysoki. Rozumiesz? otyła nie moze byc atrakcyjna, a atrakcyjna otyła.

>> emasz niezbyt duzo latek i dozyjesz czasow gdy kobieta z nadwaga bedzie normalnoscia i wtedy przekonasz sie czy zmienisz zdanjie Pewnie tak, ale zajmie mi to jakieś ćwierć wieku :)

Gość Mones_
temat ocierania sie o kosci poruszaja grubaski :-))

Gość alkooo
Camp Nou nie uzyłam słowa otyła,ytylko z lekka nadwaga.Otyła osoba jest bardzo gruba a lekka nadwaga to tylko nadwagaMylisz pojecia koles.Spogladnij do słownika to sie dowiesz co oznaczaja te wyrazy

Gość alkooo
Akurat ja jestem słusznej wagi,mam 164 i waze 67 kg i wygladam bardzo kobieco,nawet bez ciuszkow

Gość Mones_
Lekka czy nie lekka ... nadwagi miec sie nie powinno.

Gość alkooo
Jestescie wszyscy idealni.Macie wspaniałe proporcje ciała?

Gość Mones_
alkoo tak sobie mowi,ze jestes slusznej wagi :-) Trzeba sie jakos pocieszac :-) I pewnie znajomi Ci tez powtarzaja,ze jestes idealna,bo nie chca Ci prawdy powiedziec.

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
a sos słodko - kwasny jest smaczny

Znowu dyskusja bez sensu i każdy próbuje przeforsować swoją wizję A sprawa jest prosta, mężczyzna wiąże się z kobietą o pewnych określonych parametrach i ma prawo powiedzieć, ze nie jest zadowolony, kiedy ona przybiera sobie re 16 kg Podobnie jest w odwrotna stronę i o co tu sie spierać Jak się komuś podobają otyłe to z takimi sie wiążą, chyba proste

Gość Mones_
Nie nie mamy... dlatego staramy sie nie zapuszczac :-)

Gość alkooo
Mones_swojemu mzeczyźnie sie podobam i nie tylko swojemu :-)

>> osoba jest bardzo gruba a lekka nadwaga to tylko nadwaga Wszystko jest kwestią względną i subiektywnej oceny. Dla mnie lekka nadwaga to też otyłość. A ta jest nie do zaakceptowania.

Ja nie jestem idelana, mało jest takich ludzi Ale ważę z wahnięciami 53,5 kg do 56 kg I staram się nie objadać :P

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
ta dyskusja, jak i ta druga o CAMP NOU jest bez sensu, ale ile zabawy przy tym. I tak zaraz wracam do pracy, to przynajmniej będę miała dobry humor. ;)

Gość alkooo
Camp Nou jezli nie rozrozniasz pijec tol moze masz super sylwetke ale za to inteligencja nei grzeszysz :-)

Gość Mones_
alkooo nie smiem watpic,ze sie innym podobasz. Mi nie zalezy zeby sie innym facetom podobac.Najwazniejsze to nie zadreczac organizmu niepotrzebnym tluszczem.

Gość rzuć spaślaka
bo roztyje się bardziej Mam takie znajome: 160 wzrostu, 59 kg i wygląda klockowato, 173 - 67 kg szczupłe nogi ale wielka fałda wylewająca się ze spodni, 162 - 60 kg - podwójny podbródek, brzuszysko. Znajomi faceci ukradkiem sugerują im schudnięcie. Wmawiajcie sobie dalej, że to lekka nadwaga, waga normalna itp.

Gość Mones_
alkoo rozumiem,ze zaakceptowalas swoj tluszcz na udach i posladkach dlatego juz Ci to nie przeszkadza.