Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kity i hity

do ZIMOWYCH mam

Polecane posty

Gość kity i hity

Odnośnie wyprawki. Co kupować czego nie co wam się przydało a co nie. Jaki wózek na zime się sprawdził.etc

Gość hmnmnnm
a kiedy rodzisz? ja grudzień

Gość kity i hity
też grudzień

no zima to spiworki-kombinezony najwazniejsze, wózek wiadomo wystarczy ze gleboki i ze spiworkiem. Sa tez kremy dla dzieci na mróz i wiatr, zeby skóre buzki pielegnowac.

Gość kity i hity
wózek wiem, że głęboki ale konkretnie jaki model się np. u ciebie srpawdził

teraz ciezko o dobry wózek na snieg. Ja rodzilam w grudniu 2006 i mialam taki wózek uniwersalny, tzn z przekladana raczka, zmienialo sie go pozniej na spacerowy, choc duzy. Ale na sniegu sprawdzaja sie potezne kola, tamten mial piankowe.

Na zime najlepiej kupic wozek z duza gondolką, żeby dziecko w kombinezoniku miało wygodnie. Odpadają wóżki wielofunkcyjne, które mają \"miękką gondolkę - nosidło\" bo dą za małe. Z dużych gondoli polecam: roan marita, jedo bartatina. Możan do stelaży wpiąć fotelik samochodowy. Tu bartatina w komplecie z fotelikiem: http://www.allegro.pl/item404740134_bartatina_z_grillo_kolekcja_2008_od_reki_warszawa.html A tu roan: http://www.allegro.pl/item396899448_roan_marita_kolekcja_2008_wysylka_od_24h.html Na zimę odpadaję też maleńkie kółka jak w spacerówkach są, bo po śniegu i ciapie będzie sie ciężko jeździło. Najlepiej mieć duże pompowane koła, co zapewnia dodatkową wygodę dziecku.

Gość kity i hity
rozważam opcję - głębokiego z mozliwości przerobienia na spacerówkę. w wyżej wyminiwnych propozycjach prabłam pod uwage te modele. zima -wiosny głęboki a na druga zimę spacerówka ( przeoribona z głębokiego) dopiero na następną wiosne-lato parasolka jak mały będzie miał 1,5 roku. ale nie wiem czy dobrze to rozpatruje. głeboki np roana jest ok ale czy spacerówka sie sprawdzi przez rok?

Gość UPUPUPUPUPUPUPUPU

ja urodziłam w grudniu 2007 wózek mam wielofunkcyjny volant3 - trojkoły z pompowanymi dużymi kolami - mieszkam w górach , więc śniegu nigdy nie brakuje :( sprawdził się rewelacyjnie, spacerówka tez sprawuje się bez zarzutów. śpiorka nie miałam, bo kupiłam ciepły kombinezon + różne kocyki w zależności od tem. na zewnątrz, przeciez jak jest + 10 to malucha nie włożysz do kombinezonu i śpiworka- bo się dziecko ugotuje. co jest ważne/: folia przeciewdeszczowa!!! przy padającym mokrym śniegu bez niej ani rusz ! krem polecam na każda pogodę nivea ;) napewno jakiś sweterek i spodenki lub dresik - to na wypady np do lekarza ! czapeczki ciepłe , rekawiczki ciepłe i szalik ! ocieplacz na herbatkę ;) torba do wózka - bez niej ani rusz ! a poza tym wszystko to co dla maluszka letniego ;) nomoże jeszcze jakiś kocyk wyściełający materecyk w wózku aby maluszkowi było cieplej - o ile rezygnujesz ze śpiworka ;) i podstawa nie przegrzewać dziecka :) życzę lekkiego porodu i zdrowej dzidzi :)

ja mam 10m córeczkę, która jest bardzo wysoka. Jeździ w spacerówce bartatiny i ma jeszcze dużo miejsca. Roan jest podobny, więc spokojnie starczy.