Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobryysiaaa

POKAZAŁAM MOJEMU CHŁOPAKOWI FOTKE TEJ DZIEWCZYNY I TERAZ PŁACZE Z ZAZDROŚCI...!!

Polecane posty

Gość SAMA TAPETA
PRZECIEZ WIDAC ZE SZTUCZNA LASKA!

Gość ona9932232
żeby podobać się facetom wystarczy -zapuścić/przedłużyć/zagęścić włosy -mocno pomalować oczy (czarna kredka, tusz, delikatny cień) -solarium albo samoopalacz -ćwiczenia na ładną sylwetkę -ładne perfumy to wszystko.

Gość kuba25
jak ktoś lansuje sie ciałem to oznacza ze we łbie ma nie wiele

Gość kuba25
co jak co ale to zdjęcie twarzy z bliska to po prostu tragedia hahaha

Gość dfsdfssd
ona9932232 - Ty chyba nie wiesz co mówisz. Żyjesz w świecie marzeń chyba :P

Gość ona9932232
kuba25 nie wierzę że jesteś facetem ..daj sobie spokój

Gość ona9932232
źle to ujęłam - ŻEBY ŁaDNIE i atrakcyjnie WYGLĄDAĆ co sie komu podoba to inna sprawa

ładna dziewczyna, ale za biedny jestem na nią, wiec wsadzę mordę w kubeł z żalu, że nie jest blonynką.......

Gość JAK FOACETETTEEE
jakby byla blond to ideałl

Gość olllllllllka
No i cóż z tego ze facetowi podobała sie dziewczyna z netu,przecież wiadomo ze nie tylko Ty podobasz sie swojemu facetowi:) poza tym facetowi nie podsuwa sie innych lasek;)

Gość popieram ja aa
idealna ta czarnula jest

Gość ciekawe pusta ewelinko
ile jeszcze założysz tutaj topików z odnośnikami do swoich zdjęć? Nie rozumiesz, że zaczęłaś się już ośmieszać? Dowiedziałaś się, że wszystkim (prócz mi;))) podobasz się więc spier...... Początkowo myślałam, że masz z 17 lat bo takim gówniarom można jeszcze wybaczyć bo i nudzą się w wakacje, no i zawsze chcą się w jakiś sposób "wypromowac", ale 22-letniej babie, tak-babie, wybaczyć się nie da. Jesteś narcyzem z grubą dupą! Ciao! P.S. usuń to zdjęcie z fotki, z przybliżoną gębą bo jest TRAGICZNE!!!! Ono pokazuje ciebie prawdziwą:) A te paskudnie wymalowane oczy i różowa szminka-porażka!:)

Moim zdaniem figurka zajebista, piersi troszkę za duże, natomiast buzia, błeeee. a tak w ogóle, nie szanuje dziewczyn, które wdzięczą si w bielinie lub w stroju i wystawiają te zdjęcia publicznie, wię głowa do góry:-)

Gość popieram ja aa
a czemu buzia bleee? buzia sliczna ..jak laleczka .

Gość mimimimimimimimim
laleczka ??? sztuczna lansująca sie pinda

Gość Mirando co się z tobą dzieje
Bóstwo? Normalna małolata wytapetowana,co się kiedyś zatrzasnęła w solarium. Dobry makijaż działa cuda,a bez makijażu może ona straszy:)

wow, jeden z niewielu topikow, ktorego sam temat wywolal u mnie smiech :D ale jak przeczytalam co napisalas, to az mi sie żal Ciebie zrobilo więc Cie wyjatkowo nie zjebie, ze glupia jestes :P

Dlaczego buzia błeee? Bo na drugim linku widać, że po pierwsze ma mnóstwo tapety, po drugie nie potrafi zrobić sobie makijażu, ma tragicznie posklejane rzęsy, po trzecie ma przy ustach coś w rodzaju wąsów i dziury po pryszczach:-) Proszę się przyjrzeć:D

Gość łądne gęste włosy i fajne
dajcie linka do foty gdzei ma brzydka buzie:)

Gość Mirando co się z tobą dzieje
I idę mężowi obiad ugotować ,niech choć tyle ma z życia jak nie ma takiej laski jak ta z fotki w domu ha ha za to będzie miał syna niebawem;) DWA SŁOWA DO EWELINKI:TO ŻADNA SZTUKA WYGLĄDAĆ TAK JAK TY-WYSTARCZY MIEĆ KASĘ NA KOSMETYKI,CIUCHY I SOLARKĘ. Trudniej jak się tego nie ma wyglądać cudownie. Takie laski faceci naprawdę cenią,a nie malowane plastikowe lale. Pracuję z dwustoma facetami to trochę miałam okazję ich poznać;)

nie chce mi się szukać;p na tym wątku dodał linka jakiś użytkownik

Gość mimimimimimimimim
zgadzam sie w wypowiedzią powyżej... tez pracowałam z facetami i nie liczy sie plastik....

kolejna gwiazdka promuje sie na kafe :) juz ktorys z rzedu pochwalny topik na czesc tej laski, ale kafeteria jak zwykle niezawodna - sprowadza gwiazdke na ziemie :D uwielbiam to w Was :D 🖐️

Gość patrycja29..........
Rozśmieszył mnie tekst autorki :) Też jestem ładna, też powodzenie nie do zniesienia tylko inny typ urody. I co z tego ? wszystkie brzydkie koleżanki dawno mają mężów, dzieci, rodzine a ja ? sama. Kto chciałby taką piękną żone ??? Zresztą słyszałam nie raz :"gdzie ja do ciebie", "nie mam u ciebie szans", "czym ja ci zaimponuje", "pewnie odejdziesz z jakimś przystojnym biznesmenem". Myślisz, że jestem szczęśliwa z urody ?

Patrycjo, ,musisz więc pokazać mężczyznom, że jesteś wierna, potrafisz kochać i dbać o małżeństwo nie bojąc się obierać kartofli czy sprzataćw obawie przed złamaniem paznokcia;-)

I tu drugie nieszczęście ;) Jestem bogata.. :) mam sporo pieniędzy. Tego też się boją. Szkoda gadać ;)

Hm, no to oddaj pieniądze na cele charytatywne:D I żyj jak normalny przeciętny człowiek. Ciężko mi uwierzyć, że bogata i piękna chopa nie umie znaleźć:-) Albo daj mi na mieszkanie, bo się hajtam za miesiąc i ni mom kaj mieszkać, a ja Ci podesę któregoś zmoich pięciu braci:D:D ;p

No.. daj od razu pięciu :) niech mnie ograbią to nie dość, że nieszczęśliwa to jeszcze bez pieniędzy zostane ;)