Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobryysiaaa

POKAZAŁAM MOJEMU CHŁOPAKOWI FOTKE TEJ DZIEWCZYNY I TERAZ PŁACZE Z ZAZDROŚCI...!!

Polecane posty

Gość jnsJIORJTERHYB
ta laska ze zdjęcia jest okropna i nie wiem czemu miałby ktoś się podniecać jej fotami? tyle jest ślicznych dziewczyn, które naprawdę przyciągają wzrok.. nie wierzę że ktokolwiek by powiedział że 'nie widział ładniejszej od niej' ma tylko fajną, ale nie ŚWIETNĄ figurę.. po prostu OK poza tym jestem pewna że sama Ewelinka z fotki założyła ten temat i te poprzednie też! poza tym myślę, ze ona sama pisze połowę z tych komentów tutaj może jakaś Moderatorka ;) nam to pomoże wyjaśnić?

Patrycjo, podeślę Ci najmłodszego, na same pampersy ciuszki i kaszki wydasz fortunę;p

Gość patrycja29..........
:D

to mu pokaz to zdjęcie z cellulitem :O wcale nie jest idealna, jak to określił Twój facet, choć przyznam, że bardzo ładna. Co do jej ubioru-prócz stroju faktycznie nieładnie wygląda. Jeśli chodzi o jej cycki to moim zdaniem są już obwisłe, a co będzie za kilka lat? :P ja bym wygarnęła facetowi, ż wszystko słyszałam i, że jest podłym kłamczuchem. nie masz co sie przejmować-na jest tylko wirtualną lalą, Ty jesteś prawdziwa :)

Gość sliczna laska no sliczna

Gość zyx xyz
panna em ja tam żadnego wąsika nie widzę, nie wymyślaj- gdzie widzisz chociaż jeden włosek?

Gość ale twarz z bliska to ma brzyd

Gość szwedka córka farmera
jaka z niej piekność????? po pierwsze te wielkie cyce wcale nie sa takie ładne, za pare lat bedą jej sięgać pasa, ubiera sie tak... no wyglada mi na lafirynde i zołze troche też, taką co to udaje niewinna minka jaka to ona milutka, a potem pokazuje swe prawdziwe oblicze, no i ciekawe jak wyglad bez makijażu, bo ja przypudrowana i z umalowanymi oczami tez jestem piekna

Gość paskudna jest zbliska

Gość witam w klubie
ona nie jest taka ladna tapeciara i tyle niech zmyje makijaz i zobaczymy jaka piekna z niej laska. zal:/!!!!

ja tam nic do niej nie mam - ale kurwa ile razy można oglądać tą samą morde ... 100 topików zakładają (lub sama zainteresowana zakłada) :o

Gość cud nad cudaaaa

Gość no własnieeee
IDEAŁ

Gość pauliczkov
Tosz to Ewelina z naszej klasy ma chyba najwiecej znajomych ;p ogolnie spoko laska, mialem z nia do czynienia przez krotki czas