Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LALALALAA

POMOCY, SZUKAM PEWNEJ PISOENKI!!

Polecane posty

Gość LALALALAA

Szukalam na youtube, na stronie radia w grecji, stronie eski, i w ogole! byłam w grecji. W radiu typu nasza eska leciała taka fajna opiosenka, jakiś girlsband chyba. W polsce tez czasami sie pojawi! pisoenke nie jest po angielsku chyba... a w refrenie jest coś w stylu ooooojee ooooojee oooojoooooooo :P wiem że zagmatwane, ale ta piosenka kojarzy mi sie z wakacjami, naprawdę nie moge sobie poradzićz szukaniem. jesli ktoś coś kojarzy bardzo proszę o pomo...:( pozdrawiam:)

Gość LALALALAA
BŁAGAMMMMMMMMMM;s

Gość mnniiaaaaami
faktycznie będziemy teraz godzinami spekulować, któraż to piosenka zawiera pojękiwanie oje ojo :O

heh, może napisałabyś coś więcej? wolna, szybka? Gdzie ją słyszałaś w Polsce? cokolwiek;-) Bo samo oooooooooooooooooo je je je, nic mi jakoś nie mówi:D

Gość daosi
szybka jakaś?

Gość LALALALAA
nie każę Wam szukac,ale moze kojarzycie:P no taka raczej szybka. Nie techno... Nie wiem nawet co to za styl. Moja kumpela z którą tam byłam teraz siedzi w Sopocie i slyszala. No kurcze, ta piosenka na pewno leci w radiu, ale ja nie slucham radia raczej na codzien:/ Ale to takie w stylu naszej Eski. Z tym że na stronie nie znalazłam tej pisoenki.

Gość LALALALAA
up

Gość kwintal
ojee ojee ojooo to musi byc Valkyria Wagnera.

polska, zagraniczna? jeśli to jakiś girls band to może sugababes, pussycat dolls, spice girls reaktywacja, no nie wiem albo shaun baker, choć to raczej nie girlsband ale ma skoczne piosenki:D

Gość LALALALAA
zagraniczna jakaś. i to na pewno nie są te zespoły:/ ale mi sie trafilo:P David Tavare tez nieststy nie:( Jeszce jakies pomysly? To jest chyba jakis mniej znany, albo cos. I chyba nie jest to piosenka angielska:/

Gość LALALALAA
up