Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhajhassd

Dzwoni brak numeru - wiecie co to?

Polecane posty

Gość jhajhassd

Ten ktoś ma zastrzeżony numer? Nie znam się na tym, może wiecie?

Gość to ktoś kto nie ma
numeru poprostu i on dzwoni, żeby ten numerek z tobą zrobić....

Gość albo ma zastrzeżony
albo (przynajmniej tak jest u wielu osób) dzwoni z poza granic kraju. wtedy bardzo często tez się wyswietla brak numeru... Nie wiem, czy tak jest w kazdej sieci.

Gość jhajhassd
Ehhh:O No nic, dzięki za odp.

a tak przy okazji - odbieracie zastrzeżone numery? bo ja niechętnie - wychodzę z założenia, że jak ktoś ma coś do ukrycia, to niech spier... Jak już się przełamię czasem to żałuję - bo albo jest to ktoś, kto prezentując swój numer zostałby od razu odrzucony, albo jacyś naganiacze telefoniczni proponują mi kredyt, czy jakieś inne ubezpieczenie :)

Gość jhajhassd
No właśnie nie odbieram, bo się boję. W ogóle boję się odbierać telefony, a ten jeszcze zastrzeżony. Brzuch mnie rozbolał:O

odbieram zastrzezone numery - zbyt jestem ciekawa o co chodzi no nie mam nieczystego sumienia, zeby mial mnie ktos scigac :D a jak to jakas bzdura mowi stanowczo NIE DZIEKUJE i sie rozłączam

ja mam w telefonie zapisane, od kogo nie odbieram rozmów:) ....zamiast imienia...pojawia się "nie odbieram"....tudzież inne kombinacjw;) zastrzeżone odbieram, bo kilku znajomych takie ma:)

moi znajomi na szczęście w większości ujawnieni :) Na jednym numerze nie mam fobii przed odbieraniem :D na drugi czasem dzwoni dręczyciel stręczyciel z zastrzeżonego i ciągle boję się, że to może być on, więc za każdym razem odbywam ciężką walkę ze samą sobą, czy ryzykować czy nie - przeważnie jednak nie ryzykuję ;)