Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pojde i juz

ciaza a lekarz

Polecane posty

Gość nie pojde i juz

Jestem w czwartym miesiacu ciazy i nie bylam u lekarza,bo i po co?Dobrze sie czuje,a zreszta kiedys kobiety nie chodzily do lekarzy i tez rodzily zdrowe dzieci.Chce spokojnie przejsc ciaze a nie biegac po lekarzach

Gość to se nie chodź
chwalisz się czy żalisz?

Nie będe sie rozpisywać, ale po co ten topik?? Wyrażenie opinii??A może pogratulować pomyslu?? Nie jest on dobry więc chyba spasuje, bo tyle mi ironicznych rzeczy wpada do głowy że przesadzę zaraz. Dodam że mamy 21 wiek

Gość nie pojde i juz
bo chce wiedzic daczego wy tak biegacie do lekarzy?

Gość gratuluję i życzę
udanego porodu w domu przy asyście chomika

Gość nie pojde i juz
porod bedzie w domu ale nie przy asyscie chomika tylko poloznej

Gość demiii
idż lepiej choć raz teraz i raz pod koniec żeby upewnić się że jest ok. Lekarz musi założyć ci kartę ciąży bo inaczej jak pojedziesz rodzić do szpitala to na pewno będą wielkie problemy z przyjęciem cię na oddział

Bo nam zalezy na zdrowiu dziecka . I nie waż sie biec do szpitala gdy zaczniesz rodzić.Przegryź pępowine. Aha i nie zapomnij znaleść sobie miejsca na polu gdy będziesz rodzić, bo kiedyś kobiety były takie twarde że przy odpoczynku przy wykopkach w przerwie na kwe rodziły dzieci..pfff

Gość demiii
ah nie doczytałam że w domu ale idź chociaż raz dla pewności

Gość to se nie chodź
Nie biegają,tylko chodzą regularnie do lekarzy,ponieważ martwią się o maleństwa,chcą żeby były zdrowe,żeby nie było żadnych powikłań!Aby ktoś znający się na rzeczy poprowadził ich ciążę!Mało tego,dużo kobiet chodzi teraz do szkoły rodzenia,aby wiedziały czego spodziewać się podczas porodu. A Ty to może zacznij szukać w końcu jakąś znachorkę,bo jak inaczej chcesz urodzić w domu? Że Ty żyjesz w buszu to nikogo to nie obchodzi.Twój chłopak/mąż też jakiś nieodpowiedzialny skoro na to pozwala.

Gość jghdhfgjkkljghjghkjl
Żebyś potem nie miała wyrzutłów sumienia, że coś zaniedbałaś, i przez to dziecko ucierpiało. Wiele komplikacji może wyniknąć. Mocz i krew raz w miesiącu trzeba zbadać, to chyba nie tak często, a usg to też wazne badanie a dla przyszłej matki to czysta przyjemność.

Gość KroKodyleK.
no BIEGAĆ to nie musisz, wystarczy że pójdziesz:P

Gość nie pojde i juz
Nie mieszkam w Polsce,w kraju w ktorym mieszkam domowe porody sa normalne,wiem ze przez okres ciazy w tym kraju sa tylko 2 skany i 2 lub 3 wizyty polaznej i to jest prowadzenie ciazy tutaj.A w Polsce jak to wyglada?

Oj zmiękło serce?? Nawet jak sie ma zamiar mieć poród w domu to potrzebne są badania lekarskie...

Gość PrzyszlaMama23
Jak mozna byc takim nieodpowiedzialnym czlowiekiem !! narazasz zycie swoje i dziecka.Skad wiesz ze ciaza przebiega prawidlowo tylko dlatego ze dobrze sie czujesz to zadna pewnosc! Ja bym umierala z niepewnosci gdybym nie chodzila.Nie zobaczysz nigdy dziecka na usg jak sie rusza nie dosaniesz zdjecia .Nie masz karty ciazy potem mozesz miec problemy z porodem i wpisem dziecka do rejestru gratuluje tobie glupoty i odwagi by narazac dziecko!

Gość nie pojde i juz
jak sie urodzi to je zobacze nie? Nie musze miec fotki nie mam zamiaru wrzucac jej na N-K jak inne to robia Problem z przyjeciem do szpitala?A ile jest przypadkow kiedy kobieta przez cala ciaze nie ma pojecia,ze w niej jest.. i jakos przyjmuja bez problemow

Gość to se nie chodź
Bossshe jaka Ty jesteś pojebana!!! Gdzie Ty się naczytałaś historii że przyszła matka całą ciążę nie wie że w niej jest??? Jesteś taka głupia czy tylko taką udajesz?Puknij się w łeb idiotko!!Nie chciałabym być na miejscu tego dziecka które nosisz w sobie!! Jesteś zacofana na maxa!!!

Gość gratuluję i życzę
nie uwierzę, że kobieta całą ciązę nie wie, że jest w ciąży, to totalne bzdury, jak dziecko kopie i nie ma okresu i brzuch rośnie, z czym innym można to skojarzyć? Chyba nie z kapustą zjedzoną na obiad.

Gość nie pojde i juz
duzo jest takich historii,i to ty chyba jestes zacofana,ze o nich nie slyszalas

Gość kobieta2008
Bez przesady z martwieniem się i narażaniem życia. Chyba nikt nie powinien być w ciąży po to, by się zamartwiać o życie i zdrowie dziecka. A podstawowe badania warto zrobić chociaż raz.

Gość to se nie chodź
ja bym nie była taka głupia żeby nie chodzić do lekarza w czasie ciąży!!A ciebie widocznie nie interesuje nawet stan zdrowia dziecka skoro nawet się nie wybierasz.Myślę,że większośc ludzi ze mną tu się zgodzi że to jednak Ty jesteś zacofana:)Cofnij się do epoki kamienia łupanego!I chciałabym żebyś mi pokazała chociaż 1 historię gdzie dziewczyna nie wiedziała w 9 m-cu,że jest w ciąży!No chyba że była tak inteligentna jak ty,to wszystko jasne:) Idiotka.

Gość nie pojde i juz
przyklady masz powyzej

Gość to se nie chodź
lecz się 🖐️

Gość kobieta2008
Ja współczuję dzieciom tych mam, które od razu rzucają się na innych tylko dlatego, że ktoś myśli inaczej. Dziecko się zadusi z wami.

Gość nie pojde i juz
dlaczego mi ublizacie? ja tego w stosunku do was nie robie..to jest moje zdanie i mozecie sie z nim nie zgadzac,ale od razu mi ublizac??

Gość to se nie chodź
żeby się z tobą nie zadusiły

Gość nie pojde i juz
czy swoje dzieci tez tego bedziecie uczyly?mam nadzieje,ze nie...

Gość to se nie chodź
tak,ja będę uczyła żeby córka poszła do lekarza jak zajdzie w ciążę:)