Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupalinka

beaty tubes loreala to badziewie!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dupalinka

kupiłam to badziewie i własnie pomalowałam sobie oko! co za shit! to białe gówno w ogóle nie przedłuża rzęsy. o 80% dobre sobie, jesli przedłuża o 80 % to moje naturlane rzęsy musza mieś 2 mm, a nie mają. To czarne gówno pokrywa to białe w całości, fakt ale taki sam efekt osiągnę tuszem bella za 4 zety! ale szajs, nie wiem co sobie te panienki co wystawiały opinie o tym tuszu malowały, bo na pewno nie rzęsy! dno!

Gość 123425
Ojej dziewczyno na jednych działa a na innych nie! Jeszcze nie wynaleźli kosmetyku, który każdej by się spodobał. Robisz aferę z niczego!

Gość dupalinka
nie robię afery tylko się wypowiadam co myśle o tym tuszu. przepraszam jesli uraziłam twoje uczucia, następnym razem jak nie będę zadowolona z jakiegoś kosmetyku zrobię topik specjalnie dla ciebie żeby sie wypytać czy moge coś negatywnego napisać i czy znowu się nie oburzysz

Gość powiedz mu
jak na jednych dziala na jednych nie ??? a co jedna ma rzesy z konskiego wlosia druga z persa ??? to ma przedluzac rzesy nie usuwac tluszcz !!!

Gość 123425
Po prostu nie denerwuj się na dziewczyny, którym ten tusz odpowiada. To nie ich wina.

Gość 123425
Każda kobieta jest inna. Nie rozumiem oburzenia.

Gość ale rzesy ma akurat takie same
:O biologia gdzies uciekla w szkole ?

Gość 123425
Do mnie macie pretensje? Miejcie je do Loreala! To nie ja wyprudukowałam ten tusz. Nie moja wina że jednym pasuje a innym nie.

Gość jak wierzysz ze tobie pasuje
to pewnie tak jest ale pewnie z nauka to nie ma za duzo wspolnego skoro uwazasz ze rzesy ludzie maja inne :D :D :D

Gość 123425
No, tak myślę, i nie obchodzi mnie to, że naskakujecie na mnie. Jeden ma cienkie i rzadkie rzesy, inny grube i długie. Myślcie o mnie jak chcecie, może i jestem głupia.

Nie jesteś głupia.. ja też myśle, że ludzie mają różne rzęsy.. tzn.. cieńkie, grube itd.. ale tusz powinien działać..

Gość dupalinka
własnie, dobrze powiedziane powinien działać a nie działa. i 12345 nie denerwuje się na dziewczyny, którym ten tusz przypadł do gustu tylko denerwuje się na tusz. wkleję tutaj swoją recenzję tego tuszu napisaną nie na kafeterii: "Mogłabym się nazwać testerką tuszy do rzęs. Niewiele zostało maskar, które nie przeszły przez moje ręce za to bardzo dużo po jednokrotnym zakupie zostały rzucone w kąt. Do kupienia tego tuszu zachęciła mnie reklama i opinie szczęsliwych posiadaczek. Martwiłam się tylko, że, jak czytałam, jest jakiś gumowy i trudno się nim maluje oko oraz, że przy tym tuszu trzeba się tego po prostu nauczyć. Więc kupiłam i jestem baaardzo rozczarowana. Mam rzęsy przeciętnej długości i grubości. Po nałożeniu białej bazy, z którą nie miałam żadnych problemów zrobiłam oględziny oka. System lusterek zadziałał, natomiast biała baza nie. Rzęsy nie były ani wydłuzone ani pogrubione, były jedynie białe. Porównywałam ich długość z drugim niepomalowanym okiem. Ale przecież to środek zabawy i nałożyłam czarny tusz. No cóż, rzęsy są pomalowane, tyle. Nie padłam z wrażenia, nie zarzuciłam myśli o trwałym przedłużaniu rzęs tylko się zdenerwowałam. Jeśli ten tusz ma wydłużyć rzęsy o 80% to moje bez tuszu muszą mieć długość 2 mm. A jestem pewna, że nie mają. Już tak na koniec dla ogólnego porównania pomalowalam drugie oko wysychającym Lorealem Telescopic no i efekt wydłużenia był, z tym, że nie na tym oku. Ogólnie uważam, że zabawa tym tuszem nie jest warta świeczki i trafia on jako kolejny na moją listę tuszy na nie." i taka jest moja opinia o tym tuszu

Gość ołjejeje
no, ten tusz rzeczywiście jest do dupy, szkoda kasy, też żałuję, że go kupiłam

Gość nljnvl
a ja sobie go właśnie dziś kupiłam ale jeszcze nie używałam, ciekawe czy jeste taki beznadziejny jak piszesz

Potwierdzam, jestem bardzo ROZCZAROWANA tym tuszem, skleja strasznie rzęsy, żadnego efektu przedłużenia nie widzę....uważam że dużo ładniejsze, gęściejsze i rozdzielone rzęsy mam po zwykłym tuszu za 10 zł....nie warto w niego inwestować :O:O:O:O