Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resztki tożsamości

Bóg, Honor, Ojczyzna ...

Polecane posty

Gość resztki tożsamości

Dziś jest już ... PO. PO wszystkim ... Boga nie ma, honorem jest mieć wypchniętą kabzę, a Ojczyzna to iluzja ... Otake Polske walczyłem ... BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ ... Się żyje :D:D:D

dla mnie to trochę za ciężkie o tej porze.....ale kiedys na pewno się wypowiem....

Gość Komu sie to dzieje
Modle sie o to i blagam Jezusa o to,zeby Polacy na nowo posiedli tozsamosc narodowa.Zebysmy mysleli jak jeden i dzialali wspolnie dla dobra nas wszystkich.

jakby wybuchla wojna to ja bym spierdalala - to tyle na temat patriotyzmu w boga nie wierze a honor.. no, nazwalabym to godnoscią raczej- godnosc tak, chyba ze sie ma za duzo do stracenia, wtedy godnosc za wszelka cene jest glupota

Gość resztki rozumu
widać u -=gachmen=- Dziś rozum i samodzielne myślenie jest POniewierane :o 🖐️ wyjątku potwierdzający regułę ... 🖐️

A może autor tematu powie mi za CO mam kochać swoją ojczyznę?!? Ewentualnie można za bogactwo przyrodnicze i krajobrazowe, bo uważam, że Polska jest naprawdę pięknym krajem. Ale przecież człowiek nie żyje z samego podziwiania walorów krajobrazowych i przyrodniczych swojego kraju... Ciężko jest być patriotą:( Przynajmniej w Polsce. Gdyby wybuchła wojna też bym spierdalała za granicę! Zresztą dużo osób, mieszkających za granicą wypowiada się na różnych forach, że z Polską łączy ich tylko rodzina i przyjaciele. Nic więcej. Taka prawda.

I jeszcze jedno, KOMU TO SIE DZIEJE. Masz trochę zbyt wygórowane życzenia, Polak Polaka prędzej by w łyżce wody utopił niż działał w zgodzie dla dobra wszystkich. Przykładów nie trzeba długo szukać. Wystarczy włączyć jakiś program informacyjny, żeby zobaczyć jak w naszym rządzie wszyscy współpracują dla dobra narodu! Kłócą się na okrągło, stwarzają jakieś nieistniejące problemy, zamiast wspólnie pracować na rozwój naszego kraju😡😡😡

I dlatego nasz kraj upada... Niedługo wszyscy Polacy będą na zachodzie, a w Polsce sami Ukraińcy, Białorusini (chociaż podobno oni też już nie chcą tu pracować i jadą dalej na zachód. Pozostają jeszcze Chińczycy:p

eee stop twoje niedlugo potrwa pokolenia na zachod sie jedzie (pomijam zulikow i tym podobnych) jak sie oplaca, roznica w pensjach+roznica w kasie wydawanej na zycie. a akurat chinczycy... tam jest polityka jednego dziecka i wiele rodzin usuwa ciaze z dziewczynka/kami zeby miec synow tak to wyglada kulturowo glownie. i kobiet juz im zaczyna brakowac. ale to nie nasz problem do Polski przyjezdzaja przede wszystkim Ormianie, Wietnamczycy i Czeczency.

{ ... BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ ... } Więcej luzu, w końcu nikt nie powiedział komu ma się żyć lepiej. Sami sobie jesteście winni. Zaufać komuś kto cuda obiecuje ? :D🖐️