Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna niestety

Szukam pracy i ciagle nic...powoli popadam w depresje! Sa tu bezrobotni podobnie

Polecane posty

Gość bezrobotna niestety

Szukam pracy już od nowego roku i nic, mieszkam w powiecie gdzie bezrobocie wynosi 30%. Powoli już tracę nadzieje, mam doła!!! Czy ktoś mnie zrozumie z Was?

Gość tymdyryndym
JA! Szukam pracy i chociaż mam dobre kwalifikacje i skończone 2 kierunki nie mogę znaleźć widocznie to jednak prawda, że liczą sie tylko znajomości:o

Gość bezrobotna niestety
czyżby wszyscy na tym forum byli pracujący?

Gość bezrobotna niestety
widocznie tak! moja znajoma chodzące beztalencie dzieki znajomoscia dostała zarąbista posade za biurkiem a nawet dobrze liczyc nie potrafi

Gość tymdyryndym
nawidoczniej:) Swoją drogą trochę źle sie z tym czuje, że siedze w domu na dupie i nic nie robie ale to nie moja wina codziennie praktycznie rozsyłam lub roznosze CV. Najsmieszniejsze jest to, że wszyscy mówili skoncz studia bedzie ci łatwiej o prace:o Gadanie

Gość bezrobotna niestety
a jakie kierunki skończyłaś?

Gość mandarynka na pomarańczowo
a jakiej pracy szukacie dziewczyny? ile chciałybyście zarabiać?

Gość bezrobotna niestety
na poczatku to szukałam w biurze ale teraz to juz kazda oferte podejme, oczywiscie bez sponsoringu.

Gość tymdyryndym
skończyłam ekonomie i socjologie:) Ja to się boje jednego, że będę musiała pracowac na kasie w jakims supermarkecie nie chodzi mi o to,że to jakaś gorsza praca ale na co ja studiowałam? Nie miałabym pretensji, gdybym nie poszła na żadne studia i musiała pracować w supermarkecie ale po studiach:o

Gość bezrobotna niestety
na kasie za marne niecałe 900 zł na reke. Ja nie moge isc do zadnego sklepu gdyz studiuje zaocznie, zastanawiam sie tylko po co sie mecze jak nic z tego nie bedzie