Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wampirzycaaaa

N A S Z E Z D J E C I A ...

Polecane posty

ja naprawdę w realu miałam dwa razy propozycje od kobiety - byłam tak zaskoczona, ze oczywiście odmówiłam, raz miał byc trójkąt. teraz z dystansu czasu moge powiedzieć ze mozne nawet załuję - bo ciekawie by było doświadczyć cos nowego. Ale to były inne czasy inne okoliczności. Tego juz nie mozna powtórzyć :)

Gość gość
Taki Ajron na ten przykład....czyżbyś miał fiutka liliputka, że nie zapodajesz żadnych fot?:classic_cool:

Gość kobyla
niestety w naszych czasach stare baby tez chca byc sexi :DDD

Gość wampirzycaaaa
ja jak na was patrze to mam ochote z kobieta...

foto- jak przyjdziesz to ja muszę się niestety zmywać, bo jestem wierną, porządną i praworządną kobietą swojego mężczyzny.:) o ile seks z kobietą sprawiłby, że musiałby chłopak wyjść na moment do WC, to już trójkącik czy czworokącik z facetem... oj niee. :) ale moge się chwilę pobawić z dziewczynami i potem iść do Niego a Ty przyjdziesz do kobitek co?

kobyla--> nie wiem kim jestes K czy M ale powiem ci że chyba nie wiele widziałes/łaś w swoim zyciu w szczególności jak wyglada ciało kobiety 30, 40, 50 , 60.......letniej masz małe doświadczenie w tym temacie, wiec sie nie wypowiadaj i w półprzysiadzie odmaszerować 🖐️ :classic_cool:

wampirzyca ja od paru dobrych miechów mam ochotę ale w tym moim zadupiu to jeszcze o oralu nie słyszeli :( jakby zobaczyli co z Tuśkiem robię, to prawdopodobnie egzorcyzm by był :(:(

ej ludzie- kobyła to kobyła, dziś nie wigilia, pogadamy se z nią w grudniu. teraz niech spada na pastwisko

Kto chce zimnego prosto z lodówki pokrojonego w kosteczkę arbuzika ? :0 Własnie mój wspaniały małzonek przyniósł mi na górę tam gdzie siedze przy kompie, a sam biedaczysko kosił trawnik :)

Gość ciekawska__
a malzonek wie ze wstawiasz gole foty na forum?: ]

Ja poproszę Warkoczyku, a czy nawilżał się vódeczką aby wcześniej ?? Tuśka - to dla Ciebie ważna wiadomość. W Bułgarii kupuje się arbuza, wydrąża kawałek miąższu, wlewa wódeczkę (tania jak barszczyk), wstawia na dzień do lodóweczki - a potem mniodzio - palce lizać :):classic_cool:

Gość wampirzycaaaa
ajron ja chce pierwsza

Gość Bosche
a dlaczego pierwszy i ostatni raz? ładniutki jest dawaj jeszcze.

polewać polewać Ajron- fajniuchny, tylko lepszy by był różowy :) Ale brawa za odwagę!!!!! :D

Gość ona25___
jezu dla mnie wszystkie czlonki sa podobne :P serio :P i jak nie jestem podniecona to wszystkie sa oblesne:P jednak kobiety to plec piekna:P z facetem nawet aktu sie nie da zrobic zeby smacznie wyszlo

Oj Ajronie nie przepraszaj ;) Jest to imponujący twój sprzęt, ale mimo wszystko genitalia mężczyzny nie dają takiego poczucia estetycznego jak cialo kobiety ;)

dzięki za radę, na 100% zrobię to z tym arbuzem, pycha :D Ajron, o co Ci biega? Mówię że fajny :D

Gość ona25___
Ale Ajron jesli o to chodzi to nie masz co sie wstydzic:P fajne jajka:D

ten arbuz z wódą to rewe pomysł jest na imprezę sprawdzone und potwierdzone :) mi się nie podoba, taki do chooja za bardzo podobny :O