Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wampirzycaaaa

N A S Z E Z D J E C I A ...

Polecane posty

Gość ona25___
ja bym powiedziala ze do grzyba:D :D tak na powaznie nie ma sie z czego smiac wszystko masz na miejscu :P

Gość Bosche
szkoda Ajron że niemasz jeszcze fotek, ale może kiedys jaszcze wstawisz!

Gość ona25___
ale dlaczego faceci dajecie takie a nie w stanie spoczynku?:P

hehehehehe własnie dzwoniłam do mojego Tuśka i mu mówię że wsadziłam na kafe zdjęcie tzytza. A ON- GOłEGO?? a ja- nooo a on- oczadziałaś? A JA- nein, gadamy se, i tak pierwsza nie pokazałam, i są tu fajne kobietki, pogadac mozna miło o ... on- o czym ja- no wiesz, o tym że bym chciała z laską spróbować on- ahaaa, nooo, mówiłas mi, dobre, ale później mi pokażesz? a ja- jasne fajny jest :D kochany:)

ona bo wiszący fiut jest na max żałosny :D:D:D kuna, ale zayebeesty dip do warzyw zrobiłem

Gość ona25___
wampirzycaaa masz jakies inne włosy..poza tym wszystkim dajesz się tak macac?:D

bo w spoczynku nie sa takie fajne jak nie w spoczynku, ja wole biegające fioooty, w spoczynku sa noodne :( szkoda ze nie mogę wstawić mojego osobistego, tzn chłopaka, ale do mojego użytku, fajny jest :D Warkocz- kafe uzaleznia ale trochę. ja byłam uzależniona tydzień, potem miech przerwy i od wczoraj zaś :)

hehehehe tuska ..brawo :D tak trzymać - podstawą udanego związku jest szczerośc, zaufanie i lojalnośc. A to właśnie jest widoczne u ciebie. U mnie jest podobnie :classic_cool: wampirzyca te miętoszone to już nie jest takie ładne zdjęcie :o

Gość foto dla was
wampirzyca masz dzikiego farta ze chcesz mnie wkręcic:). ale czemu tu tak malutko widac?:( a moze wstawiajcie tez inne czesci ciała co?:)

Gość wampirzycaaaa
inne wlosy bo to bylo w klubie robione ciemno jak w dupie ale najbardziej aktualne sa na 1 srtronie

wampirzycaa nosi perooke! hehe ale głąby kapuściane tu czasem wchodzą. dobrze że szybko się zmywają :P Ajron- Ty kucharzem jestes?

Gość ona25___
tuska ty młoda jestes a takiego fajnego faceta masz?:P starszy on jest od ciebie? bo widze ze bardzo blisko ze soba jestescie faajnie masz:P

Gość wampirzycaaaa
foto dla was- podoba sie:)

Gość ona25___
wampirzycaaa wstawiłaś dwa razy ta sama fote

a ja tym razem zrobiłem dip z chudego białego sera, jogurtu naturalnego, papryki słodkiej i ostrej, do smaku trochę soli i dużo pieprzu wszystko mocno zmiksowane naprawdę dobry

Gość foto dla was
ale co sie podoba?:) twoje zdjeica oczywiscie:)

Gość Bosche
Ludzie Ajron na emigracji siedzi i niema mu kto gotować ,a kobita w polsce co nie?

foto dla was- tego co mam w majtkach ew. w stringach nigdy pod publikę nie dam :) to może tylko On oglądać i robić z tym co chce :) Warkocz- nigdy go nie oszukałam bo nie potrafię po prostu, sumienie mi nie pozwala za choooja go oszukać, nawet w takiej pierdółce jak to. Foto- tzytze to i tak duzo. To forum dla dziewczynek. One myszek nie muszą oglądać bo każda ma prawie taką samą.

Gość foto dla was
eee tam. Dla jakich dziewczynek tu juz sie zrobiło mieszane:) moje na poprzedniej stronie. dziewczyny dajecie dajecie:)

ona25- ja mam 19 lat, a on 21. Chłopak - cud po prostu. :D 2.5 roczku razem i cudo nam się układa, ale podstawa to szczerość szczerość i jesio raz szczerość. inaczy ni ma związku!

Gość xyna
ja tez mam ochote dac zdjecia wampirzycaaaa masz boskie piersi!!!