Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guzik prawda................

A ja uwazam, ze piekne dziewczyny wcale nie maja latwiej....

Polecane posty

Byl tu taki temat, ze ladne dziewczyny maja latwiej w zciu.... Akurat..... Mam juz dosc zazdrosci kolezanek, ktore chyba przestaly mnie zapraszac, bo boja sie ze ukradne im faceta. Jakie to wszystko zalosne....

Gość taka jedna ona
nie wiem jak to jest być ładną bo jestem brzydka jak żelazko....:(

oczywiscie ze macie w zyciu lepiej--zamien sie z jakąś bestią to pogadamy

oczywiscie ze macie w zyciu lepiej--zamien sie z jakąś bestią to pogadamy

a widzialas nowy teledysk dody... tam masz pokazane ze jednak ladne maja latwiej i w zyciu tez tak jest

Nie sadze....

Gość zachłam.
u sąsiada trawa zawsze bardziej zielona, aczkolwiek nie wiem w czym mi ma niby uroda pomagać - czasem wolę ubrać się w workowate ciuchy żeby trochę brzydziej wyglądać, albo jakieś sprane żeby normalnie móc wyjść na ulice

Gość frwferg
najlepiej byc przeciętną.... ale ja jestem brzydka...

Gość Tanits
Te same wszyscy problemy i tak maja, jak nie te to inne, oprocz ladnej geby istnieje cala gama cech, ktorych warto byc posiadaczem i na ktore samemu sobie mozna zapracowac. Te topici w stylu 'ladny lepiej ma, ladny gorzej" sa tak puste i nic nie wnoszace, ze szkoda gadac. Na huj to, grzyb moze i ladnego i brzydkiego dotknac. Problemy z dziecmi i ladnego i brzydkiego dotykaja, ze masz nie zarabia - to i ladnej moze sie przytrafic i brzydkiej.

chcialabys byc gruba lub chuda jak patyk , pryszczata , płaska z przodu lub z krzywym nosem?

Ładne kobiety często postrzegane są przez wszechobecny pryzmat pustej laleczki ... niestety i te ładne i te brzydsze nie mają łatwo tylko trzeba umieć rozgraniczyć obie kwestie.

ładne dziewczyny mają łatwiej ale najsmutniejsze jest to że nie widzi się w niej człowieka tylko obiekt seksualny

Ja też nie mam możliwości poznania chłopaków kilku moich koleżanek... kilka razy nawet usłyszałam wykrętne odpowiedzi na pytanie czy może pójdziemy gdzieś razem w 3? Ok, wiem, może chcą być sami ale za każdym razem jak się pytam to niby w formie żartów odpowiadają mi, że nie, bo jeszcze im faceta odbije... A wcale boginią nie jestem.

a ja uważam, że uroda lub jej brak nie ma tu zadnego znaczenia🖐️:o ale przeciętoność jest najgorsza:o

Gość zachłam
ekhm ekhm... ale tu chyba nie ma nic o dzieciach tylko o sytuacjach związanych z urodą. np że jeżeli chce wyjść gdzieś z facetem koleżanki to muszę iść jeszcze z nią i w dodatku brzydko ubrana, dupa.

Gość Tanits
A po kiego grzyba masz wychodzisc z facetem kolezanki?

Najbardziej denerwuje mnie to, ze ja mam juz faceta, jestesmy ze soba dlugo i napewno nie jestem zainteresowana zadnym z chlopakow kolezanek :(

Tu nie chodzi o wychodzenie z facetem koleżanki a wspólną przyjaźń. Bo co to za przyjaciółka która przez rok, dwa ukrywa faceta z obawy, że jej go odbije? Nie lepiej wyjść gdzieś razem? Albo w większej paczce? Ale nie... ona woli trzymać go pod kloszem żeby czasem...

ale też ne wszystkie ale większośc wykorzystuje swoją urode aby ośmieszyc osobe mniej atrakcyjną a zas się dziwicie że piękne dziewczyny są niby same

bo to mój kolega? i tracę znajomego ponieważ on wiąże się z kobietą, która jest dla mnie ważna? a gdyby związał się z kimś innym to nadal moglibyśmy rozmawiać.

Gość FAAAAAAAAAAAL
LADNE DZIEWCZYNY MAJA łATWIEJ=BO SA LATWE:0BUHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość Tanits
Taki problem to zaden problem, jak mozna sie takimi pierdolami martwic? Ja nie wierze, ze ludzie sa tacy plytcy, zapewne to szkodliwe oddzialywanie wakacji i faktu, ze nic nie robia.

faaaal - ale sie wysililes :(

Gość Tanits
A ja jak sram i lepie z kupy ludzika,to czy jestem nienormalna? Jestem taka ladna ze na majtkach pojawia mi sie wydzielina jak patrze na siebie w lustro, to zboczenie? Mam 1,75, idealne wymiary i nie wiem czy szaropomaranczowa apaszka pasuje do gumiokow, ktore zwykle ubieram idac orac pole? Moj chlopak chce sobie kupic czolg i strzelac do mniejszosci narodowych, a ja jestem w jednej trzeciej rumunka, mam zerwac? Moj chlopak zdradzil mnie z moja 78letnio babcia, mam zerwac znajomosc?

Gość szczypta goryczy...
a moze one ciebie zwyczajnie nie lubia i tylko ty sie uwazasz za taka boginie ze to przez twoj cudny wyglad cie nie zapraszaja (wiem, wiem zaraz bedzie "ale wszyscy tak mówią" :o )

Gość Tanits
A moze jej kolezanki mysla, ze ona ich nie lubi, a ona je lubi, a one tak mysla i wszyscy mysla, a potem ja nie zapraszaja a ona mysli, a one mysla inaczej?

dokladnie... maja sie lepiej choc nie zawsze, szkoda tylko ze faceci widza w nas tylko i wylacznie porzadanie...