Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sammy

od jutra 1 sierpnia zaczynam walkę z kg! Ktoś się przyłączy? Zapraszam!

Polecane posty

Gość Sammy

Witam, witam :) Jestem na tym forum nowa, od jutra zaczynam odchudzanie :) Np. chcę oczyścić organizm przez pt, sb i nd :D Ktoś się przyłącza i od jutra zaczyna jakąś dietę? Pozdrawiam, :)

Gość Sammy
Zapraszam na ostatni obfity posiłek przed dietką:) Ja mam paróweczki w cieście, goloneczkę, flaczki i krakersy z dipem majonezowym:) A Wy czym się raczycie?

witaj, ja mogę :) a ile masz w planie schudnąć i w jaki sposób?

Gość qqqqqqq12
ja zaczynam od teraz i już sie nie raczę, bo tak jest codziennie i mija miesiąc a kg w ciąż więcej!!!

Gość Sammy
Witaj:) Mam w planie dietę doktora Kwaśniewskiego, wiesz na czym ona polega?

Gość kabooom
droga sammy nie chce sie wtracac w twoje plany ale nie uwazasz z diete moznaby zaczac juz dzis? Im wiecej teraz zjesz tym trudniej bedzie Ci to zlikwidowac...ale rob jak uwazasz :) powodzenia :)

Gość Sammy
Tamte odpowiedzi prócz 1 pod tematem nie są moje! Matko, chyba ktoś świetnie się bawi! Śmieszne! :/

Gość Sammy
Chciałam zaproponowac taki wspólny pożegnalny posiłek:) Ale od jutra basta!

żal mi Ciebie :P zaczerniłam sobie nick bo, ktoś się cholernie nudzi i wpisuje za mnie jakieś głupoty!

kaboom :) no więc, dziś nie jem dużo :) po 19 herbatka i od jutra dietka oczyszczająca :) Na jakiej Wy jesteście diecie? Jaki macie cel? :]

elma_k :) od jutra dieta oczyszczająca... Czyli przez 3 dni świeżo wyciśnięte soki z marchwi, jabłka, selera, buraka ;) takie różne mieszanki :) Mam nadzieję że wytrzymam ;) A na jakiej ty jesteś diecie? Też od jutra zaczynasz? RAzem powinno być łatwiej :P

Gość Sammmy
Tak naprawdę zaczynałam już ze 100 razy "od jutra" i mam juz ze 100 nicków których nie jestem w stanie spamietać. Chodzę ogłuszona jedzeniem. To podszyw sie zaczernił, a ja ucztuję:)

Jakby ktoś chciał się przyłączyć to serdecznie zapraszam ;) Idę teraz pojeździć na rowerze :D

Ja tez zaczynam, trzeba troche wypiekniec :) Dieta MZ, ze sportu to pewnie jakies cwiczonka w domu, choc ciezko mi sie zmusic, i spacery, ktore na szczescie uwielbiam. Dzis jedzeniowo sie nie popisalam, ale trudno, pije teraz czerwona herbate i nic juz nie jem.

no nareszcie ktoś ;) Ja uciekam na 45 min. na rowerek, pogoda sama zachęca :D Dieta MZ czyli jak mniej więcej będzie wyglądał WINX Twój jadłospis?

Hmm... jadlospis..mysle o czyms takim: Sniadanie: serek wiejski z warzywami/jajka/owsianka lub musli/ kanapki obiad: miesko z warzywami/zupa/ryz,ziemniaki lub makaron w malych ilosciach pod warunkiem, ze rano nie bylo weglowodanow kolacja: serek wiejski/jogurt/jakas salatka Chce raczej jesc normalnie, ale potrawy przygotowywac dietetycznie, chudo, zmniejszyc porcje jedzenia i nie jesc na noc. Slodyczy nie lubie, wiec nie mam z tym problemu, nie uzywam masla do pieczywa, jakos nie czuje roznicy w smaku. Raz czy dwa razy w tygodniu piwko, ze wszystkich przyjemnosci nie zamierzam rezygnowac, bo szybko przerwe diete :)

Gość do Sammy
Sammy -> a ile ważysz i ile masz zrostu? Ile chcesz w ogóle zrzucić??

mam 176cm wzrostu i 76kg -> więc bardzo kiepsko :( Ostatnio tak strasznie przytyłam, normalnie warzyłam ok. 55kg i do tego dąże, a ty jaki masz cel? ;] Winx, ile waży i ile masz wzrostu, oraz jaki cel? pozdrawiam

ok, będę jutro :) jutro wielki dzień hehe ;] mam nadzieję że ktoś się jeszcze dołąćzy :P zapraszamy! ;)

Sammy, popatrz na moja stopke, tam jest wszystko :) Ja tak tu znowu weszlam, zeby zapomniec o jedzeniu, cos bym podjadla, choc nie jestem glodna...przy sobie mam wielka szklanke wody z cytryna.

Mogę się przyłączyć ? Mam 160 wzrostu i ważę 58kg. Tragedia. A miesiąc temu było 52kg. Będę ćwiczyć godzinę dziennie i jeść w ok. 1500 kcal. Postaram się też ostatni posiłek jeść o 19. Poza tym chcę oczyścić organizm. Mam w planach : - pić zielona herbata. - napar liścia laurowego, dla oczyszczenia stawów. Przez 3 dni od poniedziałku. - napar z mniszka lekarskiego stymuluje pracę wątroby też od poniedziałku (raz dziennie, przez 2 tygodnie) - „napój drożdżowy” pomoże oczyścić nerki i korzystnie wpłynie na cerę (przez 5 dni 3 razy dziennie pijemy napój drożdżowy – przygotowuje się go tak: kupujemy ŚWIEŻE drożdże – najlepiej w kostce.1/4 kostki rozdrabniamy i wrzucamy do szklanki, zalewamy wrzątkiem czekamy aż ostygnie i wypijamy.) - No i kupie sobie błonnik, podobno pomocny w odchudzaniu i oczyszczaniu. - Biorę też skrzyp polny.

Zaczynam z wami, od teraz. Rzucam papierosy, ćwiczę i jem zdrowiej, ograniczę też kalorie do 1500 Cel- chcę zrzucić 5-7 cm w talii, 3 cm w pupie i 3 cm w udach Przede wszystim chcę pozbyć się CELLULITU, który nagromadziłam od jesieni ;(

Widzę że mam starą stopkę, z zeszłego roku. Schudłam wtedy z 55 kg do 43 kg, ale to było przegięcie. Dziś najważniejsze to mieć płaski brzuch i ciało bez cellulitu. Rok temu pozbyłam się go zupełnie, w ogóle wszystkiego się pozbyłam, tak się rozpędziłam. Za miesiąc idę na wesele i jadę na wakacje, czas się sprężyć W ogóle się spóźniłam bo miałam w zwyczaju być w formie na wakacje a tu już półmetek a ja dopiero zaczynam.

no to witam Opętana! ;] jaką dietkę przeprowadzisz? Ja teraz uciekam coś załatwić a, potem zajrzę co u Was słychać, dozobaczenia ;)

Czesc dziewczyny :) Ja wlasnie jem sniadanie - serek wiejski z warzywami i zielona herbata - i wpadlam sobie tutaj. Przez najblizszy tydzien planuje tylko troche mniej jesc, zeby za bardzo nie schudnac.....a to dlatego, ze w przyszla sobote biore slub i suknia nie moze zrobic sie za luzna :) za odchudzanie mialam wziasc sie pol roku temu, zeby w ten dzien bylo super, ale jak zwykle nie wyszlo. Zaczelam teraz, lepiej pozno niz wcale :)

Ja też się przyłączam. Otóż ja nie stosuję żadnej diety tylko po prostu jem mniej i małokalorycznie :) Do tego piję herbatę zieloną i oczywiście godzine poświecam na ćwiczenia, a do tego jeżdżę na rowerze :)

Hej dziewczyny :) Ja już jestem po godzince ćwiczeń i właśnie jem sobie śniadanko. Dzisiaj zabrałam też się za siebie i nałożyłam porządną odżywkę na włosy, zrobiłam peeling i masaż taką szczotką. Fajnie ,że jest nas tak dużo :)

ja od rana dziś jeździłam wszędzie i załątwiałam ale, wreszcie wróciłam... strasznie dziś gorąco :) Co sądzicie o 2 dniowej diecie sokowej? Dziś zjadłam na śniadanie serek wiejski, zaraz przygotuję sobie warzywa na obiad :)