Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spotkalam cyganke

spotkalam cyganke i po tym co mi powiedziala.............

Polecane posty

Gość spotkalam cyganke

pozbylam sie zludnych nadzieji, kobieta nic o mnie ni ewiedzac powiedziala zostaw tego szatyna, on sie nie zmieni, klamie i ma inne na boku... niby to wiedzialam ale mialam nadzieje. dlatego z niego zrezygnowalam, skonczylam zabiegac itp. byl za bardzo pewny siebie, myslal ze wiecznie bede za nim latac. skonczylo sie

Gość spotkalam cyganke
glupia to ja bylam ze za nim latalam, musial miec ze mnie ubaw:O ale goodbye my lover :D

też spotkałem cygankę i jej powiedziałem, żeby pozbyła się trefnego towaru i wystrzegała się blondynów w niebieskich strojach...nie posłuchała i ją pieski zgarnęły;)

Gość spotkalam cyganke
nie nabijakcie sie , kobieta powiedziala mi wszystko o moim zyciu, skad mogla wiedziec ?!! az tak zgadywac sie nie da

Gość spotkalam cyganke
nie dałam jej pieniedzy, na poczatku powiedzialam ze mam moze z 5 zl w kieszeni, czytala z oczu

Gość spotkalam cyganke
przewidywalna? niby co to znaczy?

Gość spotkalam cyganke
to byla babcia ok. 70lat, nic mi nie ukradla a ja dalam jej to 5 zl tylko

Gość hgggsde
ja tez kiedys spotakalam cuganke i pwoiedziala mi ze nie jestes jego wart...a wlasnie tydzien przed zerwalam z chlopakaiem wiecej nic nie powiedziala bo nie dalam jej ani grosza ale byl jakis sens w tym co powiedziala

Gość spotkalam cyganke
akurat co do mnie wszyscy sie myla...

Raczej w dowodzie portfelu i wszystkim co miałaś ze sobą, a że to tylko 5 PLN to nawet nie musiała cię obrabiać

Gość cala ona...
ja też kiedyś spotkałam cyganke,żebrała o pare groszy na chleb,dałam jej 2 zł a ona to ja ci w zamian powróże. Powiedziała,że czeka mnie długa podróż,wróce z niej bardzo szczęśliwa. Przychodze do domu a tu telefon, że dostałam prace za granicą na czas wakacji(bo jestem studentką)i faktyczne wróciłam szczęśliwa bo zarobiłam więcej niż miałam zarobic... Innym razem spotkałam inną cyganke wyrwała ode mnie 50 zł i nawet nie zauważyłam kiedy... Wiec jeśli chodzi o cyganki to już nie daje się na to nabrac...

kiedyś na dworcu w Gdańku, cyganka za monetę z głową, do dziś nie wiem jaka to moneta, chciała mi powróżyć, a ja jej na to : paszła won, a ona powiedziała mi taki fakt z mojego życia , że kopara mi opadła na trampki, i dałem jej 10 zł , żeby mi już nie wróżyła.

Gość spotkalam cyganke
bylam na spacerze z psem nie mialam portfela nawet! tylko w kieszeni 5 zl i jakies po 20 gr! co z was tacy materialisci?!

Gość spotkalam cyganke
wlasnie tez sporo faktow uslyszalam ze swojego zycia

nie materialiści tylko znamy ich sztuczki podobnie jak wwszystkich wróżek jasnowidzów i całej tej bandy naciągaczy

no, to prawda, ale powiedziała mi to co wiedziałem tylko ja i moja nieżyjąca matka, możliwe , że trafiła , ale może też mieć jakiś przebłysk jasnowidzenia, czy co ?

Gość cala ona...
Moja ciotka kiedyś też spotkała cyganke ta jej powiedziała,że jej syn zginie w wypadku samochodowym mając 19 lat.To był najgorszy i najdłuższy rok w życiu cioci. Na szczęście nie miał wypadku i ma się dobrze,ma już 35 lat i piękną córcie...

Gość spotkalam cyganke
wiem ze sa rozne cyganki oszustki, ta mnie nie naciagla, kiedys jakas wrozka mi powiedziala ze moj maz nie bedzie z mojego otoczenia i pewnie z innego miasta a ta mi powtorzyla to samo

Jak ja ostatnio spotkałam Cygankę, to powiedziała mi tylko 'Pani, daj!'... i jak mam to interpretować? 😭