Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werrrrrrrrrr

w moim łóżku była...

Polecane posty

Gość werrrrrrrrrr

szczypawica!!! skąd się to cholerstwo bierze??? kuchwa i w pales mnie użarła. pewnie umieram i w dodatku do konca zycia juz nie wejde do lozka. spie na krześle :O:O:O 😭

Gość ggwegw
pewnie weszła w suszącą się pościel a potem wraz z pościela zabrała się do łóżka

Gość werrrrrrrrrr
wlasnie przeczytalam ze do ucha moga wlezc. bozzze, teraz juz na pewno nie zasneeee

Gość alojza porlęd
a do mnie do pokoju wleciał robal czarny i klapnął o monitor i upadł na klawiaturę wyglądał jak latający karaluch :-O

Gość werrrrrrrrrr
wlasnie nie mialam w tym tygodniu nowego prania/ chociaz pizamke dzisiaj nowa ubralam. moze w pizamie byla?? :O:O bozeee, dobrze ze mi do tylka nie wlazla. chociaz nie wiem, moze juz tam jest 😭. najgorzej, ze jestem zmeczona, a teraz mam traume i za nic w swiecie nie wejde do lozka. wie ktos czy one sa grozne? mam fobie na tm pkt 😭

Gość ggwegw
prawdopodobieństwo że pojawi się kolejna jest małe, sypiałaś w łóżku dotąd, to i teraz możesz :) zresztą... pewnie już śpisz, mam nadzieję że nie na krześle

Gość werrrrrrrrrr
to wlasnie ta paskuda tam byla! powiedzcie mi, czy one sa naprawde grozne? ja sie naprawde boje :( i nie spie, boje sie wjesc do lozka, przetrzepalam wszystko ale mam pewnosc ze jak to spadlo na dywan jak cos tam bylo to nie wlezie sporowtem?? :(:(:( teraz czuje jakby mi wszedzie chodzila. dziabnela mnie w reke. tak sie obudzilam, cale szczecie ze sie obudzilam, jak pomysle ze spalabym z nia cala noc :(:O:O:O

Gość ggwegw
Napij się ciepłego mleka, uspokój się i śpij słodko. Nic się nie stanie. Ona nie wejdzie z powrotem na pewno bo jej pościel podobała się gdy miała ją "pod nosem" i tylko dlatego.

Gość ggwegw
Z tego co czytałam, to one groźne nie są. Gryzą gdy się czują zaatakowane i tyle. Wprawdzie teoretycznie mogą wejść człowiekowi np do ucha ale to się zdarza tylko na ich terenie np osobom nocującym pod namiotem. A gdy ta się znalazła w domu to teraz myśli tylko jak się wybronić i uciec. Dobranoc!

Gość werrrrrrrrrr
dzieki za uspokojenie. robactwo to moja fobia. szczyapiwce widywalam ale zawsze na dworze a tu nagle w moim lozku. brrrr. mam nadzieje, ze sama byla :( ide jeszcze raz wszystko przetrzepac. dzieki wielkie 🌼

Gość Zaatakowana w ucho
Mi weszla do ucha i... nie pod namiotem, tylko w moim domu, jak spalam. Straszne uczucie i krew mi leciala i boli mnie to ucho. Mam nadzieje, ze nie strace sluchu... choc zatyka sie, boli i kluje :( Nie mozna jej bylo wyciagnac ani palcem, ani dmuchaniem, dopiero jak skakalam z przechylona glowa... Co mam zrobic, zeby ucho zaczelo dzialac??

Gość czy ktos wie moze cos wiecej
Podobno wchodza do ucha i skladaja jajka w mozgu. Co zrobic zatem gdy weszla do ucha? Jak sprawdzic, czy nie zlozyla jajeczek? Jak leczyc po usunieciu z ucha. Boli mi to ucho :( bardzo

Gość czy mozna wtedy ogluchnac /
Co ze słuchem po ataku szczypawicy?