Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwwwa

Czy są tu kobiety, które facet zostawił po pierwszym razie?

Polecane posty

Gość samakl
mnie tez zostawil po 1 razie, mimo ze sie spotykalismy miesica czasu chociaz tak razem od niedawna bylismy, zrobilismy to na 3 randce. I tez mnie olal a jeszcze po tym dostawalam od niego smsy ze nie chce konczyc znajomosci ze mna, a spotkac sie juz nie spotkalismy, nie rozumiem tego,, przeciez sie spotykalismy miesiac czasu i wiedzial ze nie jestem latwa

Gość nieszczęśliwwwa
Motylek jak już coś radzisz to czytaj ze zrozumieniem. Po pierwsze mam 40 na karku a nie 30. Po drugie nie ma znaczenia kiedy się odda facetowi - to zależy od faceta sa tacy co potem nie szanują owszem, ale my o tym rozmawialiśmy wcześniej i wiedziałam komu się oddaję. Jestem doświadczoną kobietą i wiedziałam co robię - nawet gdyby tak było jak pisaam w pierwszym poście i tak bym nie żałowała tego. Po trzecie - w końcu przecież mnie nie zostawił, spotykamy się cały czas.

Gość dojrzałakobietaaa
hehe przeczytałam od początku.najwyraźniej uwikłałaś się w typowy układ ale skoro masz faceta na stałe to chyba nie przeszkadza ci to?

Gość nieszczęśliwwwa
Przeszkadza. Chce zerwac z facetem i związać sie z kochankiem.

Gość greckie wesele
ale pytanie zasadnicze brzmi, czy on chce tego samego?:P bo z tego, co piszesz, wynika, że jakoś tak niekoniecznie

Gość greckie wesele
ale pytanie zasadnicze brzmi, czy on chce tego samego?:P bo z tego, co piszesz, wynika, że jakoś tak niekoniecznie

Gość ja 46 on 27
jeszcze nikt mnie nie zostawił ale teraz mam taką sytuację że boję sie że tak może się stać. poznałam na ilovie chłopaka prawie 20 lat młodszego jest we mnie wpatrzony oczarowany i niesamowicie napalony strasznie mu się podobam fizycznie ale nie tylko. ja właśnie tego sie boję,że tylko mnie zaliczy i przestanie sie interesować. widzielismy sie 3 razy i teraz odwlekam nastepne spotkanie bo wiem że od seksu sie juz nie wykręcę ale mam obawy. starsznie głupio bym sie czuła gdyby tylko na jedorazowym seksie sie skończyło

Gość greckie wesele
A nie czułabyś się głupio, paradując ulicą z takim gówniarzem? Przecież różnica wieku dawałabym nieźle po oczach:O Kolo pragnie seksu i nic więcej. Daj se siana niewiasto

Gość moyoyo
greckie wesele ale jestes zacofana dulszczyzna co z tego z emlodszy?? ma kobieta isc do klasztoru i sypac glowe popiolem bo jest po 40?:O zalosny polski zascianek:o

Gość greckie wesele
To się nie nazywa dulszczyzna, lecz trzeźwe spojrzenie i realizm:P Nikt nie odmawia babce seksu, ale niechże znajdzie do igraszek kogoś w zbliżonym przynajmniej wieku. Będzie się czula przynajmniej komfortowo, a może trafi się jej nie tylko seks, ale i uczucie.

Gość nieszczęśliwwwa
Kobieto spróbuj - lepiej zrobić cos i żałować że sie zrobiło niż tego nie zrobić. skoro teraz za toba lata to na pewno jestes atrakcyjną babką i myslę że cie nie zostawi. Nie słuchaj co pisze greckie wesele teraz dojrzałość jest w modzie a nie małolatki i taka różnica wieku nikogo nie dziwi.

Gość greckie wesele
A mnie tam dziwi i to bardzo:P Podobne powinno łączyć się z podobnym. Amen :classic_cool:

Gość wszystko ok
nieszczesliwwwa----no ale na co Ty liczylas? jak ktos tutaj dobrze zauwazyl, jestes dojrzala laska a zachowujesz sie jak nastolatka. Facetowi zalezy tylko i wylacznie na seksie, nie na zwiazku z Toba! zrozum to! gdyby bylo inaczej kontaktowalby sie z Toba a on wykonuje telefon tylko wtedy jak ma ochote na bzykanie! Ty zdaje sie oczekujesz czegos innego, prawda? Przerabialam to wiec wiem o co chodzi. Poza tym raz piszesz , ze wszystko gra , jest pieknie a pewnie jest to swiezo po seksie z nim, za chwile wracasz na topik rozzalona, ze on sie nie odzywa, oprzytomniej kobieto.

Gość greckie wesele
Nie chcę być przykra, ale po prostu jest to dla niego tańsze i bardziej komfortowe niż wizyta w agencji towarzyskiej. Gdyby cokolwiek do Ciebie czuł i wiązał z Tobą jakiekolwiek plany, to skrobnąłby jakiegoś smsa lub zadzwonił ot tak, żeby sprawić Ci przyjemność. Zastanów się;)

Gość nieszczęśliwwwa
Przecież o tym wiem dlatego sie wkurzałąm. Teraz to ja go olałam i więcej się z nim nie spotkam. Na szczęście poznałąm w międzyczasie kogoś kto jest we mnie wpatrzony jak w obraz, zauroczył się, twierdzi, że zakochał cągle pisze, dzwoni, spedza ze mną czas, planujemy wakacje. Mój oficjalny facet coś sie domysla bo ciągle mnie nie ma i dobrze chętnie zamienie stałego faceta na ten - młodszy model. Wszystko dobrze sie skończyło.

Gość nieszczęśliwwwa
Greckie wesele dokładnie to samo mówiłam mojemu nowemu - że na sam sex się chodzi do agencji - on na szczęście jest zupełnie inny.

Gość gfdfd
Przeczytałam pierwszą stronę i złapałam się za głowę. Dlaczego nazywacie kobietę puszczalską? Podobał jej się facet, miała na niego ochotę, zrobiła to z nim. Ludzie, nie jesteśmy w podstawówce!

Gość arek mm.
greckie wesele trochę przesadzasz z tą agencją,jest ogromna różnica między agencją gdzie chodzi się do kurew które co chwila bzykają się z obcymi facetami a stałą kochanką która z czasem staje się bliską osobą.ja nigdy bym do agencji nie poszed brzydziłbym sie dotknąć takiej

Gość dla mnie jest
puszczalska Wystarczy przeczytać ostatni post. Kobieto masz faceta masz kochanka i tearz jeszcze kogoś poznałąś i już z nim wajacje planujesz! Jesteś puszczalska

Gość nieszczęśliwwwa
W takim razie nie znasz znaczenia słowa puszczalska. Nie puszczam się i nie zadaje z byle kim. Kochanek jest facetem z najwyższej półki z partnerem nie sypiam i chce sie rozstać jak tylko bedę pewna że facet który tak za mną lata naprawdę chce stworzyć ze mną związek tak jak mówi. Wtedy będę wierna

Gość greckie wesele
Arek mm.... toż własnie dlatego napisałam, że kochanka to bardziej komfortowe rozwiązanie no i teoretycznie jest na wyłączność;) Nieszczęśliwa ... a Ty to masz wzięcie, normalnie podziwiam:D Skąd wytrzasnęłaś tego trzeciego ?Też jest młodszy?

Gość nieszczęśliwwwa
Z kochankiem poznała mnie koleżanka na imprezie w jej firmie - jesteśmy w zasadzie w równym wieku on tylko 1 rok młodszy a nowego poznałam przez internet - troche młodszy ale nie tak dużo tylko 10 lat. Zakładając ten temat byłąm w takich nerwach że po sexie facet sie nie odzywa, a teraz to ja jestem na 100% pewna że sie już z nim nie spotkam.Nie pozwole sie tak traktować, nie rozumiem jak można trwać w takich układach miesiącami to nie dla mnie. Uporządkuję swoje sprawy i będę pożądną kobietą.

Gość greckie wesele
no no nieszczęśliwa, jaki rozsądek przez Ciebie przemawia, congratulation:) W wolnych chwilach zdawaj relację, bom ciekawa tego nowego związku:P

Gość zajebać taką suke
Dobra jesteś, wybierasz jak ci pasuje a nawet nie pomyslisz co jeden albo drugi czuje. Oby cie to pokarało i to jak najszybciej.

jaka ty plytka jestes ze az slabo. tak naprawde zakochalas sie w nim do szalenstwa bo mial ladna buzke i ladne cialo. baba stara a glupia wiec ma to na coz zasluguje.on zapewne nabija juz nastepna zdesperowana mamuske

Gość zajebać taką suke
W zasadzie to ty se jeszcze furtkę zostawiasz jak ten jednak w dupe kopnie to zostaje ci tamten. Wziąśc i ukamieniować a najlepsze jest to że głównie facetó sie o to oskarża.

Gość uwazam tak samo
jak autorka, trzeba korzystac z zycia i rzucac toksycznych facetow i probowac z nowymi fajnymi facetami. Nie ma co sie przejmowac uczuciami kogos kto nas nie szanuje, o ile takie posiadaja:P A ty idioto nie bluznij na dziewczyne i nie zycz nikomu co tobie niemile moherze zafajdany

Gość greckie wesele
do bluzgających wyżej facetów: przeczytajcie ze zrozumieniem wątek, a potem mięsiwem rzucajcie:O

Gość pancicao
a ja robie podobnie korzystam z życia nie ma co sie litowac nad facetami robie tak jak mi wygodnie ciagne kasę od starego dziada a sex mam z młodym kochankiem. kiedys facet mnie zostawił po 2 razach i dlatego zaciekawił mnie ten wątek teraz nie mam skrupółów faceci to świnie

Gość zajebać taką suke
Gówne w gówno będe rzucał zawsze. Korzystanie z życia to nie jest zdradzanie kogoś. Jakby go zostawiła i poszła do drugiego na seks to nie ma problemu ale tak to jest istna zdrada i jeszcze do durnie pochwalacie. Zdradzajcie sie tak dalej wszyscy to na końcu każdy będzie mówił że wszyscy to świenie i wszyscy zdradzają i sie jebią jak króliki w zagrodzie. Najlepsze jest to że ocenicie sytuacje jak macie tylko relację z jednej strony. Tu sie jej facet powinien wypowiedziec a nie tylko ta ladaczica jedna. A może ten oficjalny to spoko facet tylko z nią coś jest nie tak i nadarabia zaległosći młodości? wstyd ludzie, wstyd...co z was wyrosło