Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwwwa

Czy są tu kobiety, które facet zostawił po pierwszym razie?

Polecane posty

Gość nieszczęśliwwwa
nie mam żadnych pretensji do mojego stałego faceta - czy ja coś źle na niego napisałam? nie kocham go i ten związek jest już martwy. większośc ludzi w małżeństwach tak żyje latami a ja nie mam zamiaru, jestem młoda jeszcze i chce byc szczęśliwa. Poczekam jeszcze kilka dni jak rozwinie się ta nowa znajomość i naprawde pora zakończyć ten fikcyjny związek. wcale nie jest fajnie kogos zdradzac i oszukiwać i nie mam zamiaru dłużej tego robić. nie czuje sie z tym dobrze

Gość ja 46 on 27
Nie zostawił mnie i nawet jest mna coraz bardziej oczarowany - twierdzi że mnie kocha ale wg mnie to tylko oczarowanie i pociąg fizyczny. Problem w tym że ja sie bardzo rozczarowałąm sexem i nie wiem co teraz robić? Czy go jakoś nakierować. podpowiedzieć mu jak ma to robić, może sie rozkręci to początki bo jak nie to ja z nim nie będę.

Gość nieszczęśliwwwa
Niestety mój amant teraz to już naprawdę mnie olał chyba - nie po 1 razie ale po kilku. Satły facet domysla sie czegoś i robi mi awantury na 100 procent sie rozstaniemy a z nowym wszystko sie rozwija tak jak powinno. 46 latko widzisz niepotrzebnie miałaś obawy aże tak wyszło? może z czasem będzie coraz lepiej czasami tak jest

Gość a ja co robić
a co ja mam zrobić? nie było seksu normalnego tylko sam oral po tym chłopak nie odzywał sie do mnie prawie 2 tygodnie az nagle jak gdyby nigdy nic chciał sie spotkać. nie chciałam ale on teraz ciągle do mnie pisze i dzwoni że mysli o mnie tęskni i chce sie spotkać. trwa to już miesiąc. podoba mi się ale nie wiem co robić. nie chce żeby tym razem doszło do normalnego seksu a on żeby znowu nie odzywał sie 2 tygodnie albo i wcale

Gość never again
nieszczęśliwa >>> a czemu Cię olał? już w ogóle się nie odzywa?

Gość nieszczęśliwwwa
Nie odzywa ze 2 tygodnie. Chciałam ja to zakończyć a to on sie nie odzywa.

Gość nieszczęśliwwwa
a ja co robić - myslę że powinnas się z nim spotkać jak ci sie podoba ale bez sexu

Gość nieszczęśliwwwa
piszę tu juz sama do siebie ale trudno bedzie to mój pamiętnik. Nie mam komu się wygadać. Wczoraj rozstałam sie ze swoim stałym partnerem.Domyslała się że kogos mam bo wiecznie znikałam nie miałam czasu. Kochanek raz na jakis czas to nie problem ale teraz stały facet który chce być ze mna bez przerwy, tego nie dało sie ukryć. Starsznie mi nagadał od dziwek wyzwał i sobie poszedł zabrał swoje ubrania bo cos u mnie trzymał ale zapomniał o butach :O jeszcze raz więc będzie musiał przyjść boje sie go teraz

Gość nieszczęśliwwwa
Teraz myslę że może specjalnie te buty zostawił bo chce jeszcze przyjść i cos mi zrobić zemścić się za zdradę boję się. Kochanek olał mnie na dobre juz na pewno. Zostałam z jednym facetem ale to początek znajomości i nic pewnego.

Gość TAK JA
Nie po jednym razie ale po dwóch nie rozumiem dlaczego? dlaczego to robią bez słowa? Napisałam smsa z zapytaniem co mu we mnie nie pasuje co sie stało i nawet nie odpisał tchórz.

Gość nieszczęśliwwwa
I jak na złość właśnie ci są najwspanialszymi kochankami. Tymbardziej żal. Temu mojemu to juz nikt chyba nie dorówna, chciałabym kogoś takiego mieć zawsze pod ręką. Do tego jego wygląd. Bajka. Kończe bo mam juz łzy w oczach

Gość olejzpierwszego
no facet napewo zauwazyl ze mu sie tak podobasz.. bo to zawsze widac.... ty myslisz ze to milosc twojego zycia a on ze fajna dupe do ruchania wyrwal

Gość nieszczęśliwwwa
Oczywiście że tak było! Choć z tą miłością życia to przesada raczej niesamowity pociąg fizyczny no i fajny facet co tu dużo gadać. Teraz za to miłośc kwitnie i wszystko na dobrej drodze

Zdradziłaś partnera, a teraz ryk bo kochanek Cię olał.. prawie mi Cię żal.