Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złote pióra

Infekcja w ciazy

Polecane posty

Czesc Jestem w 11 tygodniu ciazy i od wczoraj mam takie zółte serowate upławy, swedzenie minimalne.W poniedziałek jade do innego miasta na badanie czystosci pochwy inaczej biocenoza pochwy( u nas nie robia).Moja lekarka bedzie dopiero za tydzien.Myslicie ze szukac innego lekarza i szybko leciec na badanie czy nie panikowac i poczekac na wynik badania i w piatek na spokojnie isc na wizyte.Chodzi mi tylko czy dziecku sie nic nie stanie.

Gość TEŻ miałam taką infekcję
Nie martw się, myślę że możesz zaczekać chyba że objawy sa dla ciebie bardzo uciążliwe np: swędzenie, ja jestem teraz w 12 tygodniu, lekarz powiedział mi że takie infekcje są częste u kobiet w ciąży ale nie groźne, leczyc trzeba, pewnie dostaniesz globulki Poza tym Kup sobie laktacyd do higieny intymnej mi bardzo pomógł a używałam różnych środków i w aptece Lactovaginal, to inaczej pałeczki kwasu mlekowego, pomagają odbudować florę bakteryjną w pochwie, są bez recepty i bezpieczne dla kobiet w ciąży

Gość lagusia_15
Witam!Dziewczyny mam do was nietypowa prośbę!Potrzebny mi jest mocz kobiety w ciąży,który zawiera hormon gonadrobinę kosmówkową!jest mi on potrzebny do stosowania zewnętrznego jako jeden ze składników kremu usuwającego blizny!Panie które mogą mi pomóc prosze o kantakt mailowy!Pozdarwiam

złote pióraPamiętaj tylko, by kwasu mlekowego nie stosować już na 3-4 dni przed biocenozą, bo zafałszuje wynik badania.