Gość Yowita Napisano Marzec 30, 2019 @gertrudzia ja korzystałam z elektronicznej recepty w DOZ. Co byś chciała wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość goście Napisano Marzec 31, 2019 Szacuje się, że w Polsce roczny obrót sfałszowanymi lekami wynosi ponad 100 milionów złotych w internetowych obiegu Internet jest największą międzynarodową „apteką” sfałszowanych leków : artykuł W magazynie POLICJA Więcej na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenakrzewinska 0 Napisano Marzec 31, 2019 Gemini zdecydowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czelesia Napisano Kwiecień 21, 2019 Sama nie korzystałam z e-recepty, ale moja mama owszem, właśnie w DOZie, mówi, że to ogromna wygoda i mega łatwa sprawa. E-receptę miała na smsie - który zeskanowała w aptece i dostała leki. Po sprawie:) Nie ma się czego bać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łatumin Napisano Kwiecień 26, 2019 Własnie zastanawiałem się jak realizować taką e-receptę, w DOZ jak się ją realizuje to jakoś trzeba czekać? Czy to od razu jest taka e-recepta realizowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rusłana Napisano Kwiecień 28, 2019 Normalnie, od ręki jak każda normalna recepta. Nawet odpis Ci w DOZ zrobią, jak trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Gość Napisano Maj 2, 2019 JESZCZE JAK JEST czego się bAć , to o zdrowienie chodzi , to nie jest tak z lekami , aby złapać i w nogi do domu . WSZYSTKIE APTEKI realizuja teraz e-recepty , a najlepiej w aptece indywidualnej stacjonarnej ,bo mgr. farm. ze szczegółami poinformuje indywidualnie na żywo, a to najważniejsze w procesie leczenia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siezajoleczk Napisano Maj 7, 2019 A trzeba jakoś dłużej czekac na wydanie leków z takiej e-recepty? Czy to wygląda jak przy zwykłej recepcie, że leki wydawane są od razu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores30 0 Napisano Maj 13, 2019 My z mamą najbardziej lubimy zaglądać na DOZ.pl maja dobra ofertę a i ceny bardzo przystępne. A do rozrzutnych nie należę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość goście Napisano Maj 13, 2019 Jeszcze jak to nierozwazne, jakie oferty !!!!! Ceny leków refundowanych sa jednakowe w każdej aptece !!!! Tylko na żywo i to w aptece mgr. farmacji ,taka APTEKA bardzo dobrze daje szczegóły o lekach i leczeniu, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Maj 14, 2019 A DOZ? Tam też jest tanio moim zdaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magician Napisano Maj 22, 2019 @siezajoleczk od ręki masz wydawane leki, jeżeli na stanie są. Przecież to taka sama recepta, tyle, że elektroniczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mnie to Napisano Maj 23, 2019 Najlepiej kupować na sanity.pl jeśli chodzi o takie sprzęty medyczne jak ciśnieniomierze, czy inhalatory. Mają bardzo duży wybór, marka jest polska, dają długą gwarancję, sama obsługa w sklepie bardzo kompetentna, potrafią doradzić i pomóc w wyborze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćgoście z inhalatorem Napisano Maj 24, 2019 A gdzie tam w sklepie, ODRADZAM. Tylko apteka i to aptekarza, bo wiedza specjalistyczna a ci bardzo fachowo traktują pacjentów do ich potrzeb indywidualnie, Wyjaśniają specjalistycznie i dbają o pacjentów na najwyższym poziomie, W sieciówkach takiej troski nie ma i w internetowych aptekach , to ekran komputera , jak wymagana jest wiedza farmakologiczno- medyczna mgr. farmacji przy BADANIU ciśnieniA, PRZY INHALATORACH , bez tego ani rusz ! O LEKACH DO INHALACJI I SOLI FIZJOLOGICZNEJ dobranej TO TYLKO I tO DOśWIADCZONY MGR. FARM. CO ZAUFANIE MA ZAsKARBIONE U PACJENTóW I SPRAWDZONE PRZEZ PACJENóW DLUGIMI LATAMI PRACY DLA PACJENóW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parampampam Napisano Maj 31, 2019 A czy w DOZ nie będzie problemów z realizacją takiej e-recepty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Maj 31, 2019 Teraz już jest wiele aptek, które realizują e-recepty, więc pewnie doz również. Zapytaj w aptece, ale ogólnie to powinna być nalepka na aptece że je realizują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćgość u aptekarza Napisano Czerwiec 1, 2019 Farmaceuci desperacko uciekają z aptek, w których zmuszani są do łamania zasad etyki zawodowej. w praktyce Dr. MAX, DOZ i innych sieciowych ,bo nigdy nie maja ich własciciele pojęcia co dla pacjenta , bo nie mają tytułu mgr. farmacji. Tylko wtedy czuje się bezpieczny gdy realizuję recepty i doradę dla rodziny w aptece faktycznie aptekarza. Wiem z praktyki i bardzo sobie specjalisty mgr. farm pomoc chwalę i wiedzę dla pacjenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość gośćgość Napisano Czerwiec 1, 2019 POSLUCHAJCIE JAK SIE PRACUJE W APTEKACH SIECIOWYCH . NAPISZ W WYSZUKIWARCE I KLIKNIJ; Apteka-na-slupa-reportaz-Michala-Janczury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miszka Napisano Czerwiec 27, 2019 @parampampam, w stacjonarnych DOZ zrealizujesz bez problemu. Na drzwiach mają naklejkę z informacją o takiej możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores30 0 Napisano Czerwiec 30, 2019 a po więcej info mogę odesłać na stronkę Pacjent.gov.pl fajnie i zrozumiale wszystko opisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mira Napisano Czerwiec 30, 2019 A na jakiej zasadzie działają te e recepty w doz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość rozchorowany Napisano Lipiec 1, 2019 Rzeczywiście w tych Doz ,Dr. max i sieciowych to nie dla pacjentów potrzebujących pomocy mgr. farmacji w rzetelnej informacji. Napisz sobie frazę : Apteka-na-slupa-reportaz-Michala-Janczury Kliknij w frazę i dowiesz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosmetyczna Napisano Lipiec 18, 2019 a znacie taką aptekę? https://www.apo-discounter.pl/ mają dość ciekawą ofertę, to jest chyba niemiecka apteka, ale można zamawiać do Polski, widzę, że mają produkty których nie ma w polskich aptekach internetowych. Korzystałyście kiedyś z ich oferty? Dajcie znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość doktor Napisano Lipiec 20, 2019 Kobieto ,zawalona jest Polska tym szajsem, czas najwyższy to przestać zatruwać swawolnie swój oraganizm i nie zatruwać środowiska wywalaniem tych chemikali syntetycznych .Polki cenią kosmetyki bez chemikali i ich zaprawiaczy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinka Napisano Lipiec 21, 2019 Zdecydowanie doz wygrywa, też zawsze tam zamawiam, leki, kosmetyki, ale nie realizowałam jeszcze e-recepty też się chętnie dowiem więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćgośćGość Napisano Lipiec 22, 2019 Absolutnie na NIE jest w Doz ,Dr. max i sieciowych , Napisz sobie frazę : Apteka-na-slupa-reportaz-Michala-Janczury Kliknij w frazę i dowiesz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Frotka Napisano Sierpień 6, 2019 u mnie jak najbardziej Doz.pl nigdy mnie ta apteka nie zwiodła, szybka dostawa i super wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćgość Napisano Sierpień 8, 2019 Tak u nich jest : Apteka-na-slupa-reportaz-Michala-Janczury Kliknij w frazę i dowiesz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneczka Napisano Wrzesień 8, 2019 Ja przed nowym sezonem jesienno-zimowym uzupełniłam apteczkę w www.aptekamirowska.pl Mają tam dobry wybór leków bez recepty, dużo środków naturalnych a ja lubię leczyć się tak a nie jakąś silną chemią, szczególnie że często lekarze przepisują ją na wyrost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość gośc Napisano Wrzesień 10, 2019 TAM GDZIE doświadczony mgr. farmacji poradzi to najlepiej latami wychodzimy , ale w aptece aptekrza. W sieciówkach to aby wyprzedawać co podleci , a tak potrzebne leki powywozili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach