Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anilogestaniyasmin

ODSTAWIAM TABLETKI - ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość witamm witam
jest udalo sie!!:D na 18 jestem umowiona:P ide teraz sie wykapac i jakis obiadek upichcic dla mojego:P jak wroce to dam znac co i jak;)

Gość anilogestaniyasmin
znaczy sie ze Cie upchnal? :D ;) to dobrze :) bedziesz wiedziec wczesniej! mam nadzieje ze przyniesiesz dobre wiesci ;)) ja juz po obiadku :D teraz jakies sprzatanie pewnie by sie przydalo ale poki co niemoc mnie ogarnela ;))

Gość witamm witam
upchnal, on juz ma mnie pewnie dosc bo biegam co chwile:D:D mam nadzieje ze juz dzisiaj mi da cos co mnie do konca wyleczy bo szalu dostane:P

Gość anilogestaniyasmin
wez z tym leczeniem to tak schodzi u mnie miesiac za meisiacem i mozna sie wykonczyc nerwowo! mam nadzieje ze sie pozbedziesz dziwnosci swej ;)

Gość witamm witam
nawet moja siostra smiala sie ze lekarz pewnie na paiec zna juz moj nr:D i ze jakas nie teges jestem bo co chwile cos jak nie jedno to drugie:P

Gość karolka89
ooo, dokładnie takie same tabsy mam jak Ty - najpierw Logest, po ktorym czylam sie dobrze, tylko wlosy mi wypadaja, zmieniam na Yasmin... troche sie boje, bo naczytalam sie o tych tabsach negatywnych opinii... oprocz infekcji mialas po nich jeszcze jakies dolegliwosci?

Gość anilogestaniyasmin
oprocz infekcji (ktore naprawde sa bardzo bardzo niefajne) to wlosy wlasnie wypadaja (podobno gorzej jest juz po odstawieniu przez jakis czas) poza tym nic mi sie nie chce. nic a nic. moge siedziec caly dzien przy kompie albo spac.. ;| troche nie bardzo jak na kogos kto ma 23 lata.. no wiec musze sie pozegnac z tabsami raz na zawsze.. moze wymysla cos kiedys innego ;) hm no to moze Ty cos do tego gina czujesz sluchaj.. :D Twoj facet powinien to przemyslec hehe ;) ja tez ciagle biegam a ze mieszkam na zadupiu to krazyla plotka ze jestem w ciazy i chce usunac :D ilez to sie od ludzi mozna o sobie dowiedziec..

Hej Dziewczyny! Ja dwa tygodnie temu odstawiłam. Przez dwa i pół roku brałam Harmonet, potem zmieniłam na Regulon ( brałam pół roku). Po tym ostatnim czułam się świetnie, ale jakoś tak się życie potoczyło, że nie było już potrzeby się truć :) Bez nich czuję się bardzo dobrze, ani cera, ani włosy się nie pogorszyły. Ciekawa tylko teraz jestem, kiedy dostanę miesiączkę, wcześniej wiedziałam dokładnie, a teraz... :)

Gość witamm witam
no aj juz po:D przepisal mi mi leki i powiedzial ze ma nadzieje ze mi pomoze:D:D chyba ma mnie dosc:P i policzyl mi taniej:P zapytal czy pracuje a ja zgodnie z prawda ze jescze nie i wtedy powiedzial ze nie ma sumienia brac znowu tylle ode mnie:D

Gość anilogestaniyasmin
no to sie przynajmniej ladnie zachowal :D leki znowu.. bu.. no ale jak maja pomoc to lykaj ladnie (jakkolwiek to brzmi :D) Onyks : no miejmy nadzieje ze okres przyjdzie w miare w terminie;) chociaz ja pewnie mojego nie mam co nawet wypatrywac jeszcze (tzn ten przyjdzie idealnie bo z odstawienia dopiero.. kolejny niewiadomo..) ja ide na kolacje z moim ;) chociaz tak mozemy poszalec hehe ;) milego wieczorku i do jutra :) moze sie jeszcze ktos do nas przylaczy??

Gość anilogestaniyasmin
No i jak tam dzisiaj? ja wczoraj wzielam ostatnia tablete wiec teraz czekam na okres a pozniej miesiac niepewnosci ;) poza tym koncze juz leczenie ktore mam nadzieje tez przyniesie skutki - wreszcie ;] no ale zobaczymy :)

Gość witamm witam
ja dopiero dzisiaj zaczynam:P i rzucam palenia cholera:O nie wiem jak wytrzymam:O

Gość anilogestaniyasmin
ojj wszystko na raz widze Cie dopadlo.. z tym paleniem to bardzo dobrze! rzuc w cholere.. fu smierdzi i truje! ;) najlepiej chwal sie tym wszystkim to Ci bedzie glupio znowu wrocic do fajki.. po miesiacu juz sie przyzwyczaisz :)

Gość witamm witam
ojj nie tak latwo rzucic jak sie tyle pali;lo:O na razie nie pale 2 godziny:D dla mnie to juz sukces nawet daje rade:P

Gość załamana od roku
Ja odstawiłam prawie rok temu i do teraz mam przewalone. Nie mam okresu musze go sztucznie wywoływac. Przez tez rok okres miałam trzy razy w tym dwa razy wywoływany zastrzykami i to do tego bardzo skąpy. Teraz lekarz przepisał mi znowu zastrzyki i jakies tabletki hormonalne Dupaston. Mam juz tego dość

Gość anilogestaniyasmin
O ja.. to az tak? moja kolezanka miala wywolywane ale luteina to chyba mniej rdykalnie niz zastrzykami :( mam nadzieje ze jednak jakos spokojniej to przejde.. tak po prawdzie to okres mi do szczescia nie jest potrzebny poki co.. ale za pare lat chcialabym dziecko wiec lepiej zeby sie bez cyrkow obeszlo ;| a z paleniem to trzeba od razu i bez sciamniania ze aa jednego mozna :P

Gość witamm witam
no chyba jednak rzuce na raz:O:O ale czarno to widze:(:(:(

Gość anilogestaniyasmin
fajki to zlo! trza rzucic ;) a wracajac do tematu to jakos mi dziwnie dzisiaj bo przedokresowo.. i tak mnie drazni wszystko ;] zawwwwsze tak mialam i nigdy tablety mi wscieklizny przeokresowej nie zmniejszaly... to w moim przypadku juz chyba nieuleczalne :D

Gość fragolina11111
Hello, ja też odstawiam i postanowiłam to...dzisiaj :) Biorę półtora roku bez przerwy, jestem spuchnięta i gruba, ciągłe depresje, kłótnie z ukochanym, brak chęci do życia...wymieniać dalej? ;) także odstawiam. A z gumką też jest całkiem nieźle.Lepsze to niż powyższe objawy!! pozdrawiam!!

Gość fragolina11111
A co do okresu - moja ginekolog mówi, że po odstawieniu 3 kolejne krwawienia powinny być idealnie jak w zegarku co 28 dni

Gość bella555
gumki odradzam. Często pękają i wtedy dopiero zaczyna się depresja. Dobrze zastanów się nad innym zabezpieczeniem, żeby potem nie żałować.