Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula20.

Pytanie do grubych kobiet ?

Polecane posty

Gość Paula20.

Czy jestescie podrywane ?

Gość pulchna ania
czasami tak :D Co znowu kolejny temat nad wyzszoscia szuplych osob nad grubszymi ?

Gość ZOŁZA SKIAŁA
podrywane?? no nie podrywane sa tylko piękne szczuplutkie drobniutkie dziewczyny...ja mam ogrom powodzenia tylko dlatego ze jestes szczupła i piękna i mądra tez!! grube kaszaloty cierpią i nie sa podrywane ale to ich wina bo same sie zapusciły

Gość Paula20.
ja tez jestem pulchna i mnie nikt nie podrywa

Gość Paula20.
a dlaczego nie chcesz przytyc pionku ?

Gość jolka2409
Owszem chcemy schudnąć. Ty na pewno wiesz jak bo jesteś szczupła to daj kilka rad. Tylko, żeby nie bylo efektu jojo, i żeby czlowiek nie popadał przy okazji w depresje no i efekt , żeby był przynajmniej 10 kg na miesiąc. a tak ogólnie to głupia jesteś

Gość mam kolezanke
figura J.lopez,nawet z twarzy podobna,faceci non stop ją podrywają,nawet ci z chudymi laskami:),ale babka jest naprawde atrakcyjna mimo,ze nie w rozmiarze 36

Gość Schudłam 5 kg
i nie zauważam różnicy... Jestem i tak samo lubiana i podrywana... wszystko tkwi w nas

głupie to wy jestescie ze sie tak zapuscilyscie!! obłęd po prostu jeszcze mnie wyzywacie!!! ja o siebie DBAM A NIE siedze w domu jak walnieta bo jestem gruba i nikt mnie nie chce ale za to wcinam 2 czekolade

Gość Poznaniak85
męczy mnie to nianczenie grubasów...terapia szokowa dla nich a nie głaskanie...ludzie na świecie umierają z głodu więc do jasnej cholery na dietę MŻ i będzie spokój

Paula20. ..ja staram się przytyc ale latem mi kiepsko idzie bo jest gorąco i niechce mi się jesc :D ale i tak już dużo przytyłem prosiaczku ;)

Grube maciory moga być podrywane tylko przez wyjątkowo pijanych facetów. Wiadomo, po wódzie różne głupstwa sie wyrabia :o Albo przez kolesi już tak zdesperowanych niepowodzeniami u normalnych kobiet, ze decyzują sie spróbowac podrywu kaszalota :o

Gość kocica mazurska
Bylam kiedys gruba i bylam podrywana, ale przez starszych panów, rówiesnicy sie mna nie interssowali. Ale ja tez nie byłam dobrze "zrobiona" - czasem widze grubsze babki, które sa fajnie ubrane, mają porzadny makijaż, fajny fryz i myslę, że one sie mogą podobac.

Gość jolka2409
wiesz co mądralo, ja mam córke, która jest niska, ma krótkie tęgie nogi. co z tego, że od talii w wzwyż jest bardzo szczupła. I wierz mi jest na skraju depresji przez te swoje nogi, była w sanatorium, żeby schudnąć, owszem schudła, tylko nogi dalej grube. codziennie ćwiczy - jest zdeterminowana, nawet chciałam jej sfinansować operację, ale operacja nic tu nie pomoże i Tobie też życzę takiego dziecka, wtedy zmądrzejesz - bo będziesz widziała łzy swojego dziecka i będziesz bezradna - powodzenia chuda szkapo. Nie rozumiem jak może wypowidać się na ten temat ktoś, kto nigdy nie miał z tym problemów.

Gość a ja niewiem juz
co wedlug was znaczy gruba? czyli nap do ok.165 wazy ile? bo czytajac tu was stwierdzam ze jestem uznana za grubasa majac do tego wzrostu 57kg

to jest owijanie kota w worek jak sie rozbiora to i tak maja fałdy na brzuchu biodrach uda grube jak walce cellutit i pwnie cyc do pasa lub tez nizej ciuchy to nie wszystko trzeba o ciało dbac!!cwiczyc nie zrec tłusto a wtedy i powodzenie bedzie ale to i tak nie u wszystkich tylko u takich co maja jakis potencjał twarzowy

Gość dsfdsf
gruba nie jestes, ale schudnac bys troche mogla 🖐️

>> co wedlug was znaczy gruba? Liczby tego nie oddadzą. Pokaz mi obrazki, to powiem Ci która jest gruba :)

Czy grube dziewczyny powinna szybczej isc na seks ? 14:02 Chcem wiedzic Moje zdanie jest ze grube dziewczyny powinna byc latwe przez to ze sa grube. Jakos tak nie jest. Ile razy juz bylem pijany i powiedzialem sobie okay, nie udalo sie poderwac kogos lepszego, to sprobje z jakas gruba. Ale nie udaje mi sie. Grube dziewczyny powinieliscie doceniac ze ktos was podrywa i szybko wykorzystac situacje. Facet bedzie zadowolony (na jedna noc) wy (grube dziewczyny) bedziecie zadowolone, jaki problem ?

dajcie juz spokoj :O według mnie najbardziej krytykuja pulchniejsze osoby ludzie, którzy sami maja mase kompleksów i tym sie podbudowują. Tak samo jak ci ktorzy maja niewieke pieniedzy i mase dlugow chwala sie ile to nie zarabiaja a naprawde bogaci wcale o pieniadzach nie mówia

ja tez MAM DOSYC NIANCZENIA GRUBYCH!! ILEZ mozna oszukiwac zapamietajcie to sobie ze GRUBE NIE JEST ATRAKCYJNE!!!!!!!!! zamiast biadolic ruszcie tylkiem!! ps.wole byc chuda szkapą nic maciorą na ktora nikt nie spojrzy i ktora sama zdegradowala swoje ciało pozatym kazdy ciuch na mnie lezy i kupuje wszystko bez problemu nie wymyslam jak siedze na plazy jakisc chust na tylek albo koszulek po co ?? ja mam zycie latwe bo jestem szczupła wy sie męczcie jak chcecie ALE TO WASZE ZYCIE WASZ WYBóR

Gość balbalabalbabala
dieta idealna to dieta p. kwaśniewskiego świetna i bardzo skuteczna!

Gość ograniczone
baby! nie każdy kto jest gruby ŻRE! są tacy, co nie żrą, są grubi i niekoniecznie są chorzy i co wtedy? zabic się, bo banda nietolerancyjnych gnomów ma jakieś pretensje? pff! śmieszni jesteście- zajmijcie się sobą o zabierzcie dupska do siłowni skoro tacy z was rzeźbiarze ciał a nie interesujcie się grubasami- nie jest łatwo zrzucic chociażby kilogram, ale ktoś, kto nie miał nigdy takiego problemu nie zrozumie, nie wie jak ważne jest wsparcie i cała ta otoczka skoro ta "chudośc" to takie szczęście, to się nim cieszcie i nie wyładowujcie swoich frustracji na innych ludziach, żałosne ludziki 🖐️ :O

Gość comfortable
odpowiem - tak, są, ale tylko przez facetów, którzy je wczesniej dobrze poznali. jestem trochę zażenowana faktem, ze dopiero wczoraj od dawien dawna spotkałam taką pulchną babkę, ale za to super ubraną do swojej figury, z ładnym makijażem, manicure... aż poczułam się przy niej taka szara, mimo że sama jestem raczej szczupła. po prosu była pewna siebie i uśmiechnięta, pozazdrościć optymizmu. z drugiej strony pulchne kobiety znajdą faceta, który pierw je pozna, polubi ich za charakter, a nie będzie z nimi ot tak dla ładnej buzi i smukłej figury, zeby się tylko pokazać kumplom. nie mówię jednak, że faceci mają szczupłe laski tylko, żeby się podobały, a były tępe jak kilo starych gwoździ, ale za takimi się właśnie ogladają - męski nawyk, którego trudno oduczyć.

Gość do zołza
tym bardziej,że sie nie ma nic do zaproponowania poza wlasnym tylkiem:P Niejedna woli być grubsza,co nie znaczy,ze jest nieszczesliwa. Największe krytykantki to te odchudzajace sie cale zycie,wiecznie siedziące na lisciu sałaty-zazdroscicie to jedzcie,ale czym wtedy bedziecie sie chwalic?

przeniesienie ONE SIE WSTYDZą jak taka gruba schudnie to od razu leci na kazdego jak wygłodniała psinka!!! wiem z doświadczen i opowiadam byłej grubej sąsiadki o to chodzi