Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhj158

Znowu zanikl mi okres...

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhj158

jak pech to pech... i znowu zamartwianie sie:/ zawsze mialam jakies problemy z okresem..... przez 3 miesiace co miesiac, pozniej 2 miesiace przerwy i poxniej dalej regularnie.... i tak ciagle... :/ mial tak ktos?? bralam tez tabletki na wywolanie okresu.... i ok, wywolaly... w nastepnym miesiacu tez normalnie i znowu przerwa... :/ za kazdym razem mysle ze jestem w ciazy, nawet wtedy kiedy nie mam ku temu powodow...aa jednak, zawsze gdy jest taka sytuacja "wmawiam" sobie ze moze jednak taka opcja na ciaze byla mozliwa... ale nie... robilam ostatnio test ciazowy, wyszedl negatywnie... w poniedzialek mam wizyte u gin.. i sie torche martwie...:(

Gość idź do ginekologa
możesz mieć coś z hormonami, np prolaktyną. To nie jest normalne i niestety masz powody do obaw:(

Gość czysta wyborowa
moze masz PCO

Gość pomózcie dziewczyny
niestety ma podobnie :( W ciąży nie jestem na 100% a nawet na 200%. Od 5 lat moje cykle są masakryczne. Raz mam co 1 m-c, raz co 2 m-ce. Ostatni okres miałam w połowie grudnia i do teraz cisza, nic, zero objawów przedmiesiaczkowych. Przez ten czas kilkakrotnie byłam u ginekologa, hormony ok, narządy rodne w USG dopochwowym ok. Czego jeszcze można byloby się przyczepić?? :( Martwię się tym bardzo bo 5 lat temu zawsze miałam jak w szwajcarskim zegarku, idealnie co do dnia. Czy mozna coś z tym zrobić? :(

przy długich cyklach i mając plamienia po okresie,czy dzien po okresie można zajśc w ciąże?

A czy brałaś tabletki np na powiekszenie piersi? zbadaj prolaktynę,bo przyczyna może leży w przysadce mózgowej ,potrzebny rezonans magnetyczny lu tomografia komputerowa.Ja po stosowaniu tabletek na wieksze piersi mam problemy z okresem i gdy mi się opóźnia co miesiąc stresuje się czy to nie ciąża