Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilia nad stawem

częsc dzisiejszej mlodziezy to tylko wybic

Polecane posty

Gość mimimimimiimimimim
;(

Zgadzam się. O tamtym przypadku nie słyszałam, ale widziałam w TV film, na których idioci chcieli ukamienować psa. Jak im się nie udało, to polali go benzyną i żywcem spalili. Nie chcę nawet sobie wyobrażam, co ta psinka musiała przeżyć :(

najgorsze jest to ze czlpowiek wychowuje dziecko, dba o nie, kocha a tu jacys idioci w ciagu kilku chwil zabieraja czlowiekowi sens zycia. Nikt z nas niewie czy jego dzicka nie spotka podobny zart ze strony kolegow

Gość fanka anka
Zgadzam sie co niektorych najlepiej odizolowac od społęczeństwa.

nie słyszałam o tym..sama jestem młoda ale nawet by mi nie przyszło na myśl żeby podpalić koleżankę czy coś:o

Gość jak durna ladze RiTV
daja na okraglo mordobijcze koszmarne filmy, a zmuszajace do mysleniao 3 nad ranem to na pewno sie dotego przyczyniaja.

Gość MarcinMarcin
dziś w radiu o tym mówili. Ja się zastanawiam skąd się bierze taki debilizm. Niektórych gówniarzy trzeba ba dla przykładu wysłać gdzieś do ciężkiej roboty na 25 lat, może reszta by się 2 razy zastanowiła przed wykonaniem jakiegoś "genialnego" planu...

Gość MarcinMarcin
* trzeba by

zgadzam się, aczkolwiek niektórych dorosłych też trzeba by wybić, zwłaszcza tych którzy katują swoje dzieci, zwłaszcza te, które jeszcze nie wiedzą jak się nazywają :/