Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aradzące

SZUKAM kogoś kto PRACUJE w PKO

Polecane posty

Gość aradzące

Mam małe pytanie:)

Gość a jakie
??????????

Gość aradzące
a jesteś pracownikiem PKO? czy można zaciągnąć debet na superkoncie student bez aktywowania takiej opcji, czy moze sie ona sama aktywować jesli np rzetelenie przez jakis tam czas prowadziłeś konto?

Gość czarnulka po 40
musisz to w banku niestety zaltwic

Gość mmmmmmmmmmm
Czasem można telefonicznie z pracownikiem oddziału,prowadzącego rachunek

Gość aradzące
tu chodzi raczej o to, ze sprawdzajac ostatnio konto zobaczylam ze mam saldo na minus 290pare złotych, wolnych środków 48 gr. Fakt ostatnio szalałam, miałam kupe wydatków mogłam wypłacić więcej niż miałam nagromadzone, ale czy to możliwe skoro nie aktywowałam możliwości debetu

Gość aradzące
Ani telefonicznie ani internetowo ani osobscie o debet sie nie starałam, więć teraz to saldo co minusowe mi sie wyswietla w bankomacie to jest debet?? jak biore stan rachunu to mam saldo minus 290 cos no i wolnych środkow parenascie gorszy

Gość a jakie
Kiedyś było tak w PKO,że WSZYSCY niezależnie od wysokości wpływów mieli od banku "podarowany" debet do 1000zł Nie wiem,jak jest teraz,bo od dwóch lat już tam nie pracuję

Gość aradzące
Konto internetowe musze dopiero aktywowac, a do tych konsultantek nie moge sie dodzwonic, w poniedzialek dopiero bede miala mozliwosc sprawdzic ta sytuacje w banku ale teraz po wizycie w bankomacie jestem troche zdziwiona

Gość aradzące
Mi tak wychodzi jakbym miała 300 zł mozliwego debetu, od dwóch lat mam konto i raczej regularne wplywy fakt niewysokie bo tak pomiedzy 500- 1000 zł ale dopitero teraz mam taka sytuacje

Gość jeśli jest to bank
pekao sa - to masz debet do 300 zł bez żadnego proszenia o to.

Gość aradzące
aha dzieki za odp, dziwnie tylko ze wczesniej nie moglam wyrac pieniedzy jka nie mialam nic na koncie

Gość aradzące
ale moze dlatego, ze roznie bylo z wplywami a teraz mam wyzsze i regularne. czas splacic debet, łożesz matko, miesiac na to jest prawda?

Gość jeśli jest to bank
nie. Nie musisz go spłacać w miesiąc. Po prostu z końcem następnego miesiąca pobiorą ci za wykorzystany debet odsetki

Gość ryp ryp
moja kumpelka kiedyś zrobiła debet-bo szubko wypłaciła pieniądze z kilku różnych bankomatów i jeszcze informacja do banku nie doszła ze wypłaciła pieniądze-np:miała 200 zł-wypłaciła je,poszła do drugiego bankomatu-i wypłaciła znowu 200 zł(których już nie miała na koncie). Przyszło jej pismo z banku że zrobiła nieuprawniony debet i że jak natychmiast go nie spłaci to jej zlikwiduja konto i już nigdy nie będzie mogła mieć konta w PKO:)