Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydelkoooo

upilam sie bo facet wybral inna ..jestem zalamana

Polecane posty

wiem co przeszły i jakoś nie mają za złe nikomu w myśl zasady co cię nie zabije to wzmocni znają swoją wartość itp

Gość etylka
No to i ja sie dołączę do biadolenia. Gość narobił mi nadzieji...ach jak ze mna flirtował,jakie cudne usmiechy posyłał,jakie spojrzenia i te rozmowy i sranie w banie,nawet telefon mi swój dał jak poprosiłam,i zgodził się łaskawie ze mna umówić,a teraz co ? Olewka ! Totalna olewka,wszelki słuch po nim zaginął,a ja głupia cierpię i płaczę bo w myslach cały czas widzę jego twarz i aż mnie skręca z bólu gdy ją widzę. Chyba do niego zadzwonie :(

Gość brunatna nimfetta
Czasami sie tak zdarza. Jak poznalam mojego meza to pare dni przed poznaniem mnie on zaczal sie umawiac z jakas inna dziewczyna. jego kumpel opowiadal mi ponoc do niczego nie doszlo. no a po paru dniach poznal mnie i zapomnial o calym bozym swiecie w tym o niej tak sie we mnie zakochal....

Gość kochliczek
kobiety tez tak maja.to nie jest tylko mzczyzn ze flirtuja i kokietuja a potem olewaja.kobiety tez tak potrafia.nihil novi

tak to jest jak sie zbyt dlugo zwleka i nie przeistacza zwyklej znajomosci w zwiazek... to zazwyczaj wina kobiet - trzymaja facetow na dystans, a potem placz, bo poszedl do innej

Gość takzsweronkas
mowisz ze spotyklaiscie sie pol roku ,moze on liczyl na bara bara a ty mu nie dalas..i poszedl do innej roznic sa faceci a znalam takich juz

\"moze on liczyl na bara bara a ty mu nie dalas..i poszedl do innej roznic sa faceci a znalam takich juz\" po pol roku mu nie dala i sie dziwi ze facet poszedl??? :D:D

a na co miał liczyć ?????? na romantyczne wieczoru , spacery za rączkę do usranej .......

Gość smutna Madziaaaaa
pociesz się autorko, że nie jesteś sama dziś o 2 w nocy facet zafundował mi miłą konwersację przy której się poryczałam i do 5 rano wyłam;( nawet nie wiem kiedy zasnęłam:( godzina snu no i od 6 rano dalej becze:(:(:(

a co smutna Madziu? tez byliście prawie razem az wreszcie ten cham pomyslał, że pora dać odpocząć ręce i dać szanse normalnej dziewczynie?

Gość czarna oliwkaa
i tak że tylko pijesz ja po takim czyms : 1 dzien beczałam 2 dzien wypalilam 2 paczki fajek 3 dzien poszlam na impreze i sie nacpalam potem mija :)

Gość czarna oliwkaa
ale bylam lepsza rok i mu nie dałam :D:D:D

mozecie mi drogie panie wyjasnic swoj tok myslowy? tzn - spotykacie sie z facetem, ale tak niby nie jestescie razem... sexu nie ma... i na co wy liczycie? mądra kobieta sama by olała takiego typa, ktory łazi z laska przez pol roku bez zadnego sexu... bo to jakis desperat lub debil Ps czesc Ike :)

Gość ofe rma
"Ale to babiarz nie z tej ziemi, nie chcialybyscie widziec jego listy kontaktow w telefonie" no ale to chyba dobrze, nie? facet jest fajny, podoba się, to i ma powodzenie. przecież jak facet jest fajny to podoba się nie tylko tobie. nie bądź dzieckiem.

chyba że te "kobiety" mają po 12 lat.... le wtedy radziłabym się nie upijać.... cześc komiczne - jak wakacje- u mnie super!!!

Gość jja.........
ja mialam podobnie spodobal mi sie ja jemu .. kurcze tez sie zakochalaam i nie chodzi o to ze ja nie chcilaam sexu bradz chcialam zawsze podchodzilam do tego rozsadnie ale z nim calk stracilam glowe tylko ze on nie chcial ..tylko pocalunki i papa potem zwiazal sie z inna

Gość Denn
Kiepsko!Ja to kiedyś spotkałem na mieście moją dziewczynę z innym.Szli sobie za rękę.A ja się tylko przyglądałem.Dobrze,że ta związek,jak go tak można nazwać trwał 3 miesiące.

Gość jja.........
nie rouzmiem tylko tej zabawy..po co to wszsytko bylo? udawal? o co chodzi? jakie to pokrecone zrobil tylko swoim zachowaniem nadzije a ja sie dalam nabrac

Gość Denn
I dobrze,oby takich więcej!

wyszłam - a co myślisz że to ciało od sexu jakoś bardzo się zniszczy??? nikt nie mówi , że trzeba z każdym na pierwszym spotkaniu, ale sex w dorosłych związkach odgrywa ważną rolę

Gość jja.........
Denn ---> mi moja postawa "porzadnej" nic dobrego nie przynosi wrecz odwrotnie a kiedy spotkalam juz kogos odpowiednego przynajmniej tak mi sie wydaje to on mnie olewa i gdzie tu sens?????

Czy się ciało zniszczy? Z tego, co ja się orientuję to można nie tylko zniszczyć, ale i umrzeć na kilka paskudztw. Trzeba wcześniej wiedzieć z kim się idzie do łóżka, a po miesiącu czy dwóch jesteś w stanie stwierdzić, że znasz człowieka?

Gość Denn
T o w takim razie nie spotkałaś faceta.

Gość jja.........
hmm...sama nie wiem kim on jest z inna potrafil sie zwiazac uprawiac sex a ze mna tylko jakies glupie podchody podrywanie calowanie i koniec nie rozumiem no coz....:(