Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego wciaz mi brak

Dlaczego nie ma dziewczyny dla mnie ?

Polecane posty

Gość Dar0
a co przeprowadzilas sie gdzies?? gdzie mieszkasz??

madchen, jeśli to jakieś pocieszenie, najgorsza jest samotność wśród najbliższych i najtragiczniejsze jest, że możesz zwierzać się grubasowi z Ohio wpieprzającemu kurczaka z KFC i ten Cię lepiej zrozumie. Być może dlatego dziś się zasiedziałem na tym forum.

przeprowadzilam do anglii do rodzicow najpierw bylam z kolezanka, i siostra, one wrocily do domu, ja zostalam sama mam etraz mame, tate, siostre mala i psa:P super po prostu;) mieszkam tu od miesiaca, bo mieszkalismy gdzie indziej ale do innego miasta sie przeprowadzilismy:) siostra ma przyjezdza we wrzensiu to jeszcze meisiac przecierpie:(

ja zawsze mialam najwyzej 4 dobre kolezanki, 2 czy 3 kolegow i to cale moje grono bylo znajomych mialam wiecej ale juznie taki dobry kontakt byl ja wole wlasnie miec 2 bardzo dobre kolezanki nic 15 z ktorymi nie ma o czym gadac i nie moge sie wyzalic czy zglosic po porade przyjaciol nie mam, bo mialam jedna przyjaciolke, od zlobka, po liceum, ale sie poklocilysmy i koniec:(

oj czy tak dobrze;) nie mialam co ze soba zrobic wiec przyjechalam tutaj ja jestem teraz w takim wieku ze tysiac pomyslow na minute, dzisiaj chce w anglii zostac, jutro wracam do polski, a pojutrze mnie strzeli i wyprowadze sie do niemiec

Dobrze Ci z ta przeprowadzka :) Ja tez planuje zaraz po studiach sie wyniesc... A co przyjazni - moj najlepszy przyjecial wyjechal do pracy do Anglii na cale wakacje, rozstalam sie z facetem i tak to jest... a kolezanki sie rozjechaly