Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BYć jak Hopkins

Czy opłaca sie zdawać do akademii teatralnej czy szkoły filmowej ?????----dylema

Polecane posty

Gość BYć jak Hopkins

słyszałem ze ciezko sie dostać na te studia i równie łątwo wylecieć. ale zastanawiam sie czy jest sens skoro aby zarobic kase wystarczy zagrać w serialu(ukąłdem lub nie ) . Mroczki, Wesołowski i inne postaci nie maja wykształenia aktorskiego a trzepia taka kase ze szokkkkkk pytam sie czy warto??? ilu jest zdolnych aktorów którzy zyja skromnie ....moze jest tu student/studentka aktorstwa i mi odpowie jak wyglada sytaucja bo zastanwiam sie nad kształceniem w tym kierunku!!

Gość Belciakówna
skonczenie studiów akroskich nie gwarantuje cie, ze bedziesz umiec grac:) Mamy maśe po szkole, itp a grac ni w zab//:O sa sztuczni.. To ma sie w sobie.:)

Gość BYć jak Hopkins
mozesz podać jakieś przykłądy , włąsnie ci nie posz szkole sa sztuczni :-O

Gość Belciakówna
wiesz to smutne, ale ci po szkole równiez.. jak grają w 1 filmie to ok. Ale jak w 10.. i widzisz, ze kazdą postac graja tak samo.. to szok... albo tak sztucznie jakby kija półknęli.

Gość Belciakówna
wielu aktorów gra histerycznie.. kryzki trzeanie głowa.. krzywienie buzi..ohyda.. Nie wymieniam, bo nie bede ich promowac:) ludzie z reklamy..bez szkloy..lepiej graja.. sa naturalniejsi:)

Na pewno jak się chce zostać aktorem lepiej skończyć szkołę, niż robić to amatorsko. Niektórym po prostu "tak wyszło", ale jak się coś takiego planuje, to chyba trzeba się w tym kierunku kształcić - to oczywiste. Z drugiej strony ukończenie szkoły w żaden sposób nie gwarantuje grania w serialu i "czesania kasy". Tak naprawdę to tylko niewielki ułamek wszystkich aktorów dużo zarabia.

Gość gość
zalezy... ja np poszedłem do filmówki na kierunek filmowca i nie narzekam, zlecenia mam... i sprzet tez powoli kupuje - planuje taki www.technika-filmowa.pl